Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Harmonici su posebna tehnika koja se bavi kućama kao posebna oblast. Npr, drugi harmonik pandam je drugoj kući. Do sada stvarno nisam imala puno prilike koristiti ih jer postoje mnogo bitnije tehnike, koje jasnije daju slike. Kreni sa direkcijom, progresijom pa tercijarnom, jer će te harmonik zbuniti ako si samo njega radila. Napisaću i harmonke, dobro si me podsetila, i proveriti sve. Samo vremena. Takođe dodajem da su harmonici dodatna prediktivna tehnika i samo egzaktno sa ostalim planetama natala opisuju događaj. Rade se i za godinu ali i za dan.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ja se nadam da gledamo 46. harmonik ako si na to mislila. To je harmonik koji deluje od tvoje 46. godine života. Harmonična progresija je dobra, kada se gleda kao dodatna prediktivna tehnika. Prati egzaktne aspekte koji se grade ili bitne stepenove. U tvom slučaju MC je na stepenu egzaltirane Venere dok je Venera natalno na nultom stepenu znaka Lava. Mogućnost promene, životne u cilju i smeru emotivne stabilizacije i želje za onim što voliš. Takođe je Merkur harmonika skoro na stepenu egzaltacije Plutona pa će ti se otvoriti velika potreba za analiziranjem dosadašnjih rezultata i okretanjem u prošlost tražeći rešenja za budućnost. Osa čvorova je na 10. stepenu gde se nalazi i Ascendent harmonika i na samom Ascedentu Pluton harmonika koji ukazuje na početak veće unutrašnje promene u tvom životu, koja može imati veze sa različitim stvarima a u odnosu na to šta se gleda od tehnika pre toga.
GocaW2JAAAACAAC2.JPG
GocaW2JAAAACAAC2.JPG (38.91 KiB) Pregledano 1550 puta
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
26 Jul 2023, 09:57
Ja se nadam da gledamo 46. harmonik ako si na to mislila. To je harmonik koji deluje od tvoje 46. godine života. Harmonična progresija je dobra, kada se gleda kao dodatna prediktivna tehnika. Prati egzaktne aspekte koji se grade ili bitne stepenove. U tvom slučaju MC je na stepenu egzaltirane Venere dok je Venera natalno na nultom stepenu znaka Lava. Mogućnost promene, životne u cilju i smeru emotivne stabilizacije i želje za onim što voliš. Takođe je Merkur harmonika skoro na stepenu egzaltacije Plutona pa će ti se otvoriti velika potreba za analiziranjem dosadašnjih rezultata i okretanjem u prošlost tražeći rešenja za budućnost. Osa čvorova je na 10. stepenu gde se nalazi i Ascendent harmonika i na samom Ascedentu Pluton harmonika koji ukazuje na početak veće unutrašnje promene u tvom životu, koja može imati veze sa različitim stvarima a u odnosu na to šta se gleda od tehnika pre toga.
GocaW2JAAAACAAC2.JPG
Anđela hvala ti puno, da baš sam na to mislila.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goco,
cilj je da ne sudiš sebi. Cilj je da sebe izdigneš, vidiš šta te čini srećnom i primenjuješ akcije koje te čine samopouzdanijom i sigurnijom u sebe. Ovo sam napisala upravo zbog te psihološke promene kroz koju trebaš da prođeš, pa neka ona bude što bolja a ti budeš srećnija osoba nakon toga
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ono što je moj osnovni problem je nedostatak vremena. Da ga imam više kako sam ga imala kada sam prvi put bila na forumu mnogo bih više doprinela i ovde. Ipak, javljajte se, pa koliko stignemo :)
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
27 Jul 2023, 08:58
Goco,
cilj je da ne sudiš sebi. Cilj je da sebe izdigneš, vidiš šta te čini srećnom i primenjuješ akcije koje te čine samopouzdanijom i sigurnijom u sebe. Ovo sam napisala upravo zbog te psihološke promene kroz koju trebaš da prođeš, pa neka ona bude što bolja a ti budeš srećnija osoba nakon toga
Anđela hvala ti na željama i savjetima. Iskreno ne volim te psihološke promjene, ali nadajmo se pozitivnom ishodu.
Lara233

Poruka od Lara233 »

Draga Andjela, da li bi mozda mogla pogledati za ovu osobu 7polje - opis partnerke?

Ja cu ostaviti podatke, pa ukoliko zelis i ukoliko ne krsim pravila, s' obzirom da ta osoba nema nalog ovde napravljen..
29.08.1992 21:30h Beograd

Zahvalna 🍀
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lara233 piše:
04 Avg 2023, 22:25
Draga Andjela, da li bi mozda mogla pogledati za ovu osobu 7polje - opis partnerke?

Ja cu ostaviti podatke, pa ukoliko zelis i ukoliko ne krsim pravila, s' obzirom da ta osoba nema nalog ovde napravljen..
29.08.1992 21:30h Beograd

Zahvalna 🍀
Draga,
žao mi je. Samo osoba može ostaviti svoje podatke. Nek otvori nalog. Pozdrav i nadam se da ćete obe razumeti
Goca

Poruka od Goca »

Cao Anđela, evo me opet sa nekim mojim pitanjima,astrologija mi je interesantna tako da uvijek imam nešto za pitati. Ovaj put ako bi mogla da objasniš pojam Hyleg u natalalnoj karti? Koliko sam ja uspjela za sebe izračunati izgleda da je to kod mene Mjesec, ali mi nije najjasnije jesam li u pravu ili ne?
Hvala ti puno.
Pozdrav.
Nina

Poruka od Nina »

Draga Anđela.
Već duže vrijeme dopisujem se sa čovjekom koji je porijeklom stranac, tacnije iz Kanade. Pa me interesuje da li se u mojoj natalnoj karti vidi mogućnost veze sa strancem ili ne. Hvala. 04.12.1980.Knin,Hrvatska, 20:15h.
Pošalji Odgovor