Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
IVO2

Re: Ljubav-brak

Poruka od IVO2 »

Pozdrav svima.
Draga Anđela, već sam imao nalog na ovom forumu ali sam nažalost izgubio sve podatke o mail adresi, uopće se ne mogu sjetiti ni lozinke niti ičega, tako da sam napravio novi nalog ako ne smeta.
Možeš li mi pogledati polje braka? Kakva energija prevladava i neki šturi opis partnerke? Na čemu mogu poraditi da taj odnos bude što bolji?
Trebala bi imati moju natalnu negdje u bazi, ali ponavljam podatke : 18.10.1999. U 9:00 ujutro u Zagrebu. Muško sam.
Hvala!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

IVO2 piše:
26 Jul 2023, 15:52
Pozdrav svima.
Draga Anđela, već sam imao nalog na ovom forumu ali sam nažalost izgubio sve podatke o mail adresi, uopće se ne mogu sjetiti ni lozinke niti ičega, tako da sam napravio novi nalog ako ne smeta.
Možeš li mi pogledati polje braka? Kakva energija prevladava i neki šturi opis partnerke? Na čemu mogu poraditi da taj odnos bude što bolji?
Trebala bi imati moju natalnu negdje u bazi, ali ponavljam podatke : 18.10.1999. U 9:00 ujutro u Zagrebu. Muško sam.
Hvala!
IvoWRIGC1.JPG
IvoWRIGC1.JPG (36.68 KiB) Pregledano 2882 puta
Dragi Ivo,
nema veze što si se opet prijavio, i baš lepo što si opet sa nama. Tvoju sam kartu našla odmah, a pasword za ulaz na forum nema niko sem tebe tako da si dobro uradio:). U tvom slučaju ljubavni život ide tako da si u početku nerealno sagledavao devojke te si bio zainteresovan za one koje nisu prave za tebe. Nekako, nema veze kakve su one zaista bile, uglavnom se vidi sa njihove strane gordost i doza sebičluka. Prosto, nisu bile dobre za odnos. Onda se kroz petu kuću vidi promena i partnerka koja je vredna, brza snalažljiva i dovijata. Venera u Devici, aflikovana neće dati puno mogućnosti u ranoj fazi ljubavnog života a posle će više davati strastvene odnose, obzirom da prelazi dispozitorom u znak Škopriona. Ono gde moraš voditi računa jeste starija ili teška partnerka sa kojom je moguća duža ljubavna veza ili brak. Prosto postoji tendencija da uđeš u odnos iz ljubavi, ali da sama po sebi partnerka bude teška. Dakle prvi bitan ljubavni odnos sklon je raskidu, razlazu. Moj ti je savet da se previše ne vezuješ, bar ne dok ne vidiš kako partnerka "diše" i kakav joj je odnos prema tebi. Da bi imao dobar ljubavni odnos moraš biti realan prema sebi, tačno proceniti realno kako stvari stoje oko tebe, koje su mogućnosti i truditi se da se da se ulažeš onoliko koliko se partnerka sa druge strane ulaže u jedan odnos.
Kako ćeš poboljšati ljubavni život? Samo promenom sopstva. U tvom slučaju Sunce je zatvoreno u dvanaestu kuću, ti si sam po sebi zatvorena osoba. Probaj da se više družiš sa ljudima, više komuniciraš i razvijaš socijalne veštine. Takođe, ti imaš masu kvaliteta koje samo trebaš pokazati. Ne bi bilo loše i da počneš da se baviš nekim sportom i kroz društvene grupe težiš upoznavanjima novih ljudi. Što više kontakata, to bolje za tebe. Nadam se da sam ti pomogla. Eh i da dodam, u periodu oko 24. godine života mogućnost da imaš period koji će uticati na tebe da se zatvaraš još više, a ti nemoj, nego se, naprotiv, bori protiv toga. Nadam se da sam ti pomogla. Piši za šta god. Pozdrav Anđela
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Maki maki

Poruka od Maki maki »

Zdravo Andjela, zanima me ljubav, da li me uskoro očekuje ulazak u neku trajniju vezu ili brak, kakav će biti taj muskarac?
16.10. 1991. U 03:30h, Tuzla.
Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki maki piše:
20 Avg 2023, 20:47
Zdravo Andjela, zanima me ljubav, da li me uskoro očekuje ulazak u neku trajniju vezu ili brak, kakav će biti taj muskarac?
16.10. 1991. U 03:30h, Tuzla.
Hvala unapred
MakimakiWRIGC3.JPG
MakimakiWRIGC3.JPG (35.56 KiB) Pregledano 2885 puta
Draga Maki maki,
ovde je situacija takva da je veća mogućnost da se uđe u brak za koju godinu, negde oko 36. Muškarac je opisan kao intelektualac, vezan za daleko inostranstvo. Inteligentan, racionalan, radi sa papirima ili kao neki profesor, predavač i slično. Tvoj je problem što si se vezala za ovog tipa koji je nestabilan, težak i to je bila vrlo toksična veza. Zaboravi na to.
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga Andjela, zdravo:)
Samo da ti javim da sam jako jako zadovoljna poslom kojim se bavim:)
Poslušala sam te ono onda kako si me savjetovala i sve je onako kako si mi rekla:)

Ako budeš mogla, možeš li i meni pogledati da li me uskoro očekuje ulazak u trajniju vezu ili brak ?
I kakav će biti taj muškarac?
Rođena sam 08.11.1988.godine u 13:45h na Cetinje

Hvala unaprijed:) 💕

P.s. vidjela sam sad da si mi u maju gledala, i napisala da se čuvam muskaraca koji su slabici i koji vise pricaju, a manje djelaju.
Krajem juna se pojavio takav jedan muskarac, i prestao je da se javlja. A. I neka je, takav mi ne treba:)

Zato ako mozes, bila bih ti zahvalna da mi pogledas :) hvala ti :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga,
Za tebe sam jedino napravila razliku gledajući sve prediktivne tehnike i tada ti napisala da je za to zaista potrebno vreme tj sada da se uradi konsultacija. Tačnije za bilo kakve predikcije. Ja sam to nekada radila, ali sam tada bila na porodiljskom te sam imala više vremena. Nadam se da ćeš razumeti. Drago mi je da si dobro, zaista:)
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Važiii draga, hvalaaa ♥️
Mira9

Poruka od Mira9 »

Pozdrav Anđela! Zanima me ljubav, da li će se uskoro desiti neka duža veza? Hvala najlepše!❤️😍
08.09.2000. 19.20h Zrenjanin
Mira9WRIGC5.JPG
Mira9WRIGC5.JPG (38.2 KiB) Pregledano 2894 puta
Draga Miro,
za procenu perioda potrebno je odraditi godišnji horoskop najmanje, naročito kada je ljubav u pitanju, poželjan je i ceo ljubavni horoskop. Ovako gledano, malo ti šta mogu reći obzirom na to da ti petom kućom vlada Mesec koji je neopisivo brza planeta a sedmom Merkur koji je druga planeta po brzini.
Generalno, postoji mogućnost većeg zaljubljivanja oko 19. godine kao i to da ćeš imati jednu mogućnost duge i obavezujuće veze koja će sama po sebi ličiti na brak. Brak će ti biti izuzetno bitan kao i partner koji će biti tvojih godina, društveno poželjna osoba (voleće ga ljudi) ali ga ti jasno nećeš videti. Biće tu stvari koje će se ponekad sakriti,odnosno imaćete sopstvene tajne, ali brak kao brak se vidi taj jedan kao najveća statistička opcija. Obzirom na to da je Jupiter u Biku, prvi deo jeseni bolji ti je za "posao" ili studiranje ako još uvek studiraš, odnosno za sticanje lične imovine i samog građenja statusa (uzimanje diploma, nagrada, pohvala...)
Milly026

Poruka od Milly026 »

Poštovana,
Relativno skoro sam upoznala osobu koja mi se jako dopada i sa kojom sam stupila u vezu. Medjutim, u poslednje vreme vidim jaz u komunikaciji (mada oboje imamo privatnih porodičnih problema + posao i mnogo stresa, pa sam znacaj priča davala tome). Sada me već intuaicija malo kopka, pa me zanima ima li ta veza budućnost i može li se iz nje izroditi nešto ozbiljnije, pa čak i brak? Zovem se Milica, rodjena sam 05.06.1995. u Beogradu.
Srdačan pozdrav, i hvala najlepše!
Milly026

Poruka od Milly026 »

Zaboravih da dodam da sam rodjena 05.06.1005. u Beogradu u 22:45 😅 pozdrav i hvala!
Pošalji Odgovor