Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
03 Sep 2023, 18:22
Dobar dan zanima me kad mi stoji posao neki 01.12.1992. 22:15 Osijek
Draga, znaš da je za ozbiljne predikcije potrebno otvaranje svih prediktivnih tehnika. Ipak, mogu da kažem da će biti lakše kada Jupiter krene direktno jer upravo sutra kreće retrogradno te će ti donositi ili povratak na stari posao, ili mogućnost da ti se jave i traže pomoć negde za nešto što si već radila ili odbila. U direktno stanje kreće tačno 31. decembra, mesec dana nakon početka tvog novog solara....treba otvarati i gledati novi solar. Gde si provela zadnji a gde planiraš sledeći rođendan, pa da probamo?:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anđela piše:
04 Sep 2023, 10:32
Draga Anđela, interesuju me trenutni ljubavni aspekti.
Rođena sam 1.10.1996 u 13:15h u Nišu
Hvala unapred
AndjelaW2JAAAACAAC7.JPG
AndjelaW2JAAAACAAC7.JPG (43.15 KiB) Pregledano 1425 puta
Draga Anđela,
za procenu ljubavnog aspekta uopšte potrebno je odraditi najmanje godišnji horoskop. Ipak, obzirom da sam otvorila solar iz njega se mogu videti osnove ljubavnih aspekata. Tekst sam promenila jer sam imala problem sa sistemom te su se tekstovi pomešali. Sa Suncem u trećoj kući godina ti je promenljiva, uz mogućnost da u prvom delu solara dobiješ neke manje povoljne informacije. Period je teškoća vezanih za komunikaciju (ali samo taj prvi deo) za samoiskazivanje. Imaćeš utisak da te ljudi ne shvataju ozbiljno i da ti stvari ne idu od ruke. U stvari, ovde se život kreće da menja. Prolaz solarnog Ascendenta kroz natalnu osmu kuću upravo na to i ukazuje. Na promene koje će se desiti na osnovu tvojih ličnih odluka. Zbog pozicije Meseca u solaru koji ukazuje na kretanje emocija realno je da nećeš biti zadovoljna u periodu naročito oko Nove godine, ali to je zato što ćeš želeti stabilnost i stvari koje nemaš. Sve je to u redu. Zbog napetih aspekata problema na ljubavnom životu mogla bi imati baš u istom periodu i tu se pripazi, naročito ako je momak lep i neodoljiv. Vrlo verovatno je da će komunikacija biti odlična, ali ti je taj čovek bolji za prijatelja nego za momka veruj mi. Ukoliko ipak uđeš u vezu, mogućnost razočaranja na kraju zime takođe je moguća. Ovo prosto nije godina za ljubav iako razumem da je silno želiš, već godina promena, kada sa žarom i entuzijazmom trebaš upravo menjati sve što ti smeta svih prethodnih godina. Ja ti želim svaku sreću:)
Goca

Poruka od Goca »

Ćao Andjela,
kako bi ti protumačila moju četvrtu kuću u natalnoj karti?
Hvala ti unaprijed.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
06 Sep 2023, 05:20
Ćao Andjela,
Hvala ti unaprijed.
GocaWRIGC2.JPG
GocaWRIGC2.JPG (36.92 KiB) Pregledano 1419 puta
Draga Goco,
jedna se kuća sama za sebe ne može najbolje istumačiti ali hajde da probamo. Četvrta kuća uvek je vezana za poreklo, genetiku, mesto rođenja, domovinu, primarnu porodicu i odnose koji su vladali u kući dok se nisi udala ili dok se nisi odselila odatle. U tvom slučaju četvrta kuća počinje na drugom stepenu znaka Blizanaca sa Merkurom u Devici, aflikovanim sa Neptunom. Ovo je slika promenljivosti unutar primarne porodice, mogućnosti kraćih selidbi ili života u zgradi ili kući sa spratovima. Zbog pozicije Merkura mogućnost da se živelo u skučenijim uslovima takođe postoji. Kvadrat sa Netpunom govori o tome da se ovde nije razvijalo dovoljno kreativnosti u tvom slučaju, ovo je genetika inteligentnih ljudi ali koji su uvek bili iz sloja radničke klase. Neki od predaka dosta su se selili zbog obradivih površina koje su tražili. Pored toga, zbog uklještenog znaka vladara, u kući su postojale neke tajne. Kao da ukućani nisu govorili baš sve jedni drugima te je bilo malo emocionalno siromašno ili promenljivo okruženje ili je bar na tebe tako delovalo...mogućnost više dece u kući ili na ulici ispred kuće
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
06 Sep 2023, 09:22
Goca piše:
06 Sep 2023, 05:20
Ćao Andjela,
Hvala ti unaprijed.
GocaWRIGC2.JPG
Draga Goco,
jedna se kuća sama za sebe ne može najbolje istumačiti ali hajde da probamo. Četvrta kuća uvek je vezana za poreklo, genetiku, mesto rođenja, domovinu, primarnu porodicu i odnose koji su vladali u kući dok se nisi udala ili dok se nisi odselila odatle. U tvom slučaju četvrta kuća počinje na drugom stepenu znaka Blizanaca sa Merkurom u Devici, aflikovanim sa Neptunom. Ovo je slika promenljivosti unutar primarne porodice, mogućnosti kraćih selidbi ili života u zgradi ili kući sa spratovima. Zbog pozicije Merkura mogućnost da se živelo u skučenijim uslovima takođe postoji. Kvadrat sa Netpunom govori o tome da se ovde nije razvijalo dovoljno kreativnosti u tvom slučaju, ovo je genetika inteligentnih ljudi ali koji su uvek bili iz sloja radničke klase. Neki od predaka dosta su se selili zbog obradivih površina koje su tražili. Pored toga, zbog uklještenog znaka vladara, u kući su postojale neke tajne. Kao da ukućani nisu govorili baš sve jedni drugima te je bilo malo emocionalno siromašno ili promenljivo okruženje ili je bar na tebe tako delovalo...mogućnost više dece u kući ili na ulici ispred kuće
Odlicno objašnjeno Anđela, a to što je Merkur retrogradan što bi to značilo?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Retrogradni Merkur priča je za sebe. Javlja se dva ili tri puta godišnje, u trajanju oko dve do tri nedelje. Uglavnom svaka retrogradna planeta nešto koči, ili nas vraća da što pedantnije odradimo neku fazu života ili bar neki izuzetno mali deo te faze.
Retrogradni Merkur je planeta koja može doneti odlaganje završetka nekakvih papira, čekanje na prijem dokumentacije, informacija, odložene bitne činjenice, odlaganje kraćeg putovanja, vraćanje negde da se neki posao završi. U osmoj kući kao kod tebe, može doneti zbunjenost u nekim delovima života, ali i osećaj za mističnost, astrologiju i sve neobjašnjive i nadrealne pojave. Takođe, može doneti odlaganje i čekanje na dokumenta što ti može napraviti problem u nekim delovima života jer je ipak osma kuća i kuća tehničkih problema koje osoba ima. Kako retrogradni Merkur vlada četvrtom kućom, mogućnost povratka u kuću rođenja, grad rođenja takođe je moguć i to u vidu kraćih putovanja, ako horoskop ukazuje na to da će se osoba seliti, kao kod tebe.
Retrogradni Merkur kod osoba koje imaju natalno retrogradni Merkur utiče na pojačanje njegovih karakteristika u doba retrogradnosti na nebu te je do 16.9 dokle je retrogradni kod tebe sa malo jačim natalnim uticajem....
Pisces

Poruka od Pisces »

Rođendan sam provela u svom gradu Osijeku svake godine.
Pisces

Poruka od Pisces »

Da li se on uklapa u opis muškarca s kojim bi započela vezu on je rođen 13.12.1996. Sat ne znam ja sam rođena 01.12.1992. 23:15 Osijek
Strelac

Poruka od Strelac »

Andjela Kostic piše:
04 Sep 2023, 12:57
Strelac piše:
02 Sep 2023, 17:05
Andjela Kostic piše:
02 Sep 2023, 16:52
Draga Strelac,
rektifikacija se radi na osnovu najmanje 9 bitnih događaja, horoskpa najbljižih krvnih srodnika. Koje god vreme da piše ili stoji, uglavnom se utvrdi mnogo brže preko ovih potrebnih podataka.
Kreni redom, prvo od oca i majke, sestre, braće, dece, jer je uvek orbis 2 do 3. Napiši mi 9 bitnih datuma događaja, napiši mi tretirano vreme, upisano vreme u krštenici i odradiću rektifikaciju ovako
Evo
Marta 1977.umro mi je brat star 3 meseca od decijeg frasa( za mesec nisam sigurna ,april ili maj)
2.09. 1982. Selidba iz sela u grad i ujedno promena skole.
Oktobra 1989. Imala operaciju slepog creva.
25.7.1999. Moja svadba
12.8.1999.rodjenje prvog deteta a ja jedva ostala ziva bukvalno.
23.9.2005. Rodila blizance carskim putem.
Sredinom juna 2007. Umrla mi je majka
23 marta 2008 umrla mi je baka(ona me cuvala).
29.avgusta 2019. Umro mi je otac.
Moj datum 10.12.1974. Pise u 8 i 30 pre podne Subotica.
StrelacW3JAJAACAACAAC1.JPG
Draga Strelac,
izuzetno mi je žao što si uglavnom bitne događaje vezivala za smrt bližnjih a nema podataka tačnih vremena rođenja dece. Iz ovog zaključujem sledeće:

Marta 1977.umro mi je brat star 3 meseca od decijeg frasa( za mesec nisam sigurna ,april ili maj) - ti si tada imala oko 2.5 godine, nešto manje od toga, te se Asc pomera iz Jarca ka dvanaestoj kući za oko 2stepena i 40 minuta (nešto više gore dole ali to mora da se ozbiljno utvrđuje gledajući i progresije i direkcije i svašta drugo)
2.09. 1982. Selidba iz sela u grad i ujedno promena skole.- Ova se selidba vidi kroz orbisni luk Zenita i Urana na Mesec, to je bila nekakva nagla selidba ili si prosto bila uznemirena, nije ti pala naročito.
Oktobra 1989. Imala operaciju slepog creva. - Saturn od Descendenta upravo je toliko pomeren sa ovim pretpostavljenim vremenom
25.7.1999. Moja svadba - Svadba se vidi kroz Veneru i nema veze puno sa rektifikacijom, udala si se za momka koga si volela, bila zaljubljena - Veneru. Ona stoji na sličnom stepenu.
12.8.1999.rodjenje prvog deteta a ja jedva ostala ziva bukvalno.- isto ta Venera iz 12. Verujem da je bilo očajno naročito što je Pluton u kvadratu sa istom.
23.9.2005. Rodila blizance carskim putem. - opet prvi stepen Zenita ali i Blizanci u drugom delu pete kuće, dakle ne računa se, sem ako pošalješ vreme prvorođenog
Sredinom juna 2007. Umrla mi je majka - e ovde sam postavila solar. U sredini solara je Mesec upravo što može značiti da je vreme skoro pa pogođeno ako ne i tačno.
23 marta 2008 umrla mi je baka(ona me cuvala).
29.avgusta 2019. Umro mi je otac. - Ovde sam takođe postavila solar i opet, negde više u drugoj polovini vidi se mogućnost problema ocu što ukazuje da je opet vreme jako blizu ili je upravo to.
Ovo se zove osnovna rektifikacija. Za najpreciznije potrebno je najmanje oko 4 sata rada ali ovo će ti biti sasvim dovoljno nadam se.
Hvalaaaaa ti od srcaaaa .❤
Jos jednom veliko hvala🌼
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
07 Sep 2023, 08:59
Retrogradni Merkur priča je za sebe. Javlja se dva ili tri puta godišnje, u trajanju oko dve do tri nedelje. Uglavnom svaka retrogradna planeta nešto koči, ili nas vraća da što pedantnije odradimo neku fazu života ili bar neki izuzetno mali deo te faze.
Retrogradni Merkur je planeta koja može doneti odlaganje završetka nekakvih papira, čekanje na prijem dokumentacije, informacija, odložene bitne činjenice, odlaganje kraćeg putovanja, vraćanje negde da se neki posao završi. U osmoj kući kao kod tebe, može doneti zbunjenost u nekim delovima života, ali i osećaj za mističnost, astrologiju i sve neobjašnjive i nadrealne pojave. Takođe, može doneti odlaganje i čekanje na dokumenta što ti može napraviti problem u nekim delovima života jer je ipak osma kuća i kuća tehničkih problema koje osoba ima. Kako retrogradni Merkur vlada četvrtom kućom, mogućnost povratka u kuću rođenja, grad rođenja takođe je moguć i to u vidu kraćih putovanja, ako horoskop ukazuje na to da će se osoba seliti, kao kod tebe.
Retrogradni Merkur kod osoba koje imaju natalno retrogradni Merkur utiče na pojačanje njegovih karakteristika u doba retrogradnosti na nebu te je do 16.9 dokle je retrogradni kod tebe sa malo jačim natalnim uticajem....
Hvala Andjela. Zar on nije kod mene u 7-oj kući?
Pošalji Odgovor