Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Astrologija

Poruka od Pisces »

Pisces piše:
07 Sep 2023, 17:53
Da li se on uklapa u opis muškarca s kojim bi započela vezu on je rođen 13.12.1996. Osijek Sat ne znam ja sam rođena 01.12.1992. 22:15 Osijek
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
07 Sep 2023, 09:39
Rođendan sam provela u svom gradu Osijeku svake godine.
PiscesW3JAJAACAACAAC3.JPG
PiscesW3JAJAACAACAAC3.JPG (45.78 KiB) Pregledano 1661 put
Ovaj solarni povratak pokazuje tendenciju lične borbe za status. Veće šanse za posao imaš u periodu kraja solara što je upravo ovaj period, kao i u periodu nakon rođendana te u toku 2024. godine obzirom da ti je Sunce u desetoj kući. Ipak, sve ovo treba potvrditi i iz drugih tehnika
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
08 Sep 2023, 06:52
Pisces piše:
Da li se on uklapa u opis muškarca s kojim bi započela vezu on je rođen 13.12.1996. Osijek Sat ne znam ja sam rođena 01.12.1992. 22:15 Osijek
momakW2JAAAACAAC4.JPG
momakW2JAAAACAAC4.JPG (40.74 KiB) Pregledano 1660 puta
Što se tiče upoređivanja odnosa, najmanje potrebno je da osoba ima drugi podznak, u većini slučajeva a i ovaj je jedan od tih. Naime, u podne se Mesec koji utiče na emocije i bitan je faktor u utvrđivanju slaganja ili neslaganja stoji bukvalno na prelomu znakova. Stoga ne znamo da li mu je Mesec u Jarcu ili u Vodoliji što mnogo menja stvari. Ono što znamo jeste da je strastven, da ga privlače devojke fizički i da samo tako kreće sa njima.Takođe zbog pozicije Sunca u kvadratu sa Marsom i Saturnom nije meka osoba, iako ima dozu dečačke energije u sebi. Da te čisto ne zavara :) Ipak, ovo je prosto toliko uopšteno gledanje i zaista je potrebno više podataka, te treba imati rezerve
Pisces

Poruka od Pisces »

Pisces piše:
08 Sep 2023, 10:43
Pisces piše:
Da li se on uklapa u opis muškarca s kojim bi započela vezu on je rođen 13.12.1996. Osijek Sat ne znam ja sam rođena 01.12.1992.22:15 Osijek
Da li bi moglo doći do veze tu
Pisces

Poruka od Pisces »

Odnosno da li ćemo biti u vezi točno je da ga privlače cure fizički ali one nisu bile baš nešto po fizičkom izgledu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
08 Sep 2023, 10:50
Pisces piše:
08 Sep 2023, 10:43
Pisces piše:
Da li se on uklapa u opis muškarca s kojim bi započela vezu on je rođen 13.12.1996. Osijek Sat ne znam ja sam rođena 01.12.1992.22:15 Osijek
Da li bi moglo doći do veze tu
To ti niko ne može reći, naročito bez podataka koji su nužni. Astrologija daje mogućnosti, ne proriče sudbinu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
08 Sep 2023, 11:10
Odnosno da li ćemo biti u vezi točno je da ga privlače cure fizički ali one nisu bile baš nešto po fizičkom izgledu.
Nema veze kakve su cure. Ako njega privuku fizički, to je to. Osećaj za lepotu se razlikuje kod ljudi, to je normalno
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
08 Sep 2023, 05:48
Andjela Kostic piše:
07 Sep 2023, 08:59
Retrogradni Merkur priča je za sebe. Javlja se dva ili tri puta godišnje, u trajanju oko dve do tri nedelje. Uglavnom svaka retrogradna planeta nešto koči, ili nas vraća da što pedantnije odradimo neku fazu života ili bar neki izuzetno mali deo te faze.
Retrogradni Merkur je planeta koja može doneti odlaganje završetka nekakvih papira, čekanje na prijem dokumentacije, informacija, odložene bitne činjenice, odlaganje kraćeg putovanja, vraćanje negde da se neki posao završi. U osmoj kući kao kod tebe, može doneti zbunjenost u nekim delovima života, ali i osećaj za mističnost, astrologiju i sve neobjašnjive i nadrealne pojave. Takođe, može doneti odlaganje i čekanje na dokumenta što ti može napraviti problem u nekim delovima života jer je ipak osma kuća i kuća tehničkih problema koje osoba ima. Kako retrogradni Merkur vlada četvrtom kućom, mogućnost povratka u kuću rođenja, grad rođenja takođe je moguć i to u vidu kraćih putovanja, ako horoskop ukazuje na to da će se osoba seliti, kao kod tebe.
Retrogradni Merkur kod osoba koje imaju natalno retrogradni Merkur utiče na pojačanje njegovih karakteristika u doba retrogradnosti na nebu te je do 16.9 dokle je retrogradni kod tebe sa malo jačim natalnim uticajem....
Hvala Andjela. Zar on nije kod mene u 7-oj kući?
Goco izvini,
mahinalno sam napisala osmoj inače jeste, u sedmoj je kući. Inače, sve ostalo važi. U uklještenom je znaku, nosi neki vid bojažljivosti od ljudi....
Pisces

Poruka od Pisces »

I meni i njemu bi trebala rektifikacija za vrijeme rođenja.A njegovo ne mogu nabaviti jer ne znam gdje to mogu saznati.U kojem matičnom uredu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
08 Sep 2023, 17:28
I meni i njemu bi trebala rektifikacija za vrijeme rođenja.A njegovo ne mogu nabaviti jer ne znam gdje to mogu saznati.U kojem matičnom uredu.
kako to? zar oboje nemate upisano vreme rođenja? Rektifikacija se radi samo kad ima smisla, odnosno kad osoba baš ne zna u pola sata kada je rođena. Matični uredi povezani su svugde. Potrebno je samo da izvuče izvod iz knjige rođenih ili da pita na uredu matičara da pogleda kada je rođen. Ali to može uraditi samo lično
Pošalji Odgovor