Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Astrologija

Poruka od Pisces »

Ne zna on u koliko je sati rođen meni se samo trebaju pomaknuti minute jer nije 22:15 kad su me upisali u bolnici.
Pisces

Poruka od Pisces »

Dobar dan zanima me kako se slažem sa sestrom ona 01.03.1996.18:35 Osijek ja 01.12.1992.22:15 Osijek.Stalno se svađamo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
19 Sep 2023, 17:14
Dobar dan zanima me kako se slažem sa sestrom ona 01.03.1996.18:35 Osijek ja 01.12.1992.22:15 Osijek.Stalno se svađamo
PiscesW2JAAAACAAC3.jpg
PiscesW2JAAAACAAC3.jpg (48.92 KiB) Pregledano 1338 puta
U ovom slučaju imamo dve potpuno različite duše, sa različitim interesovanjima. Sestra je više okrenuta sebi, jačeg ega, a tebe sve živo pogađa i što treba i što ne treba. Ona je prosto manje a ti više osetljiva. Ipak, tvoj način komunikacije je oštriji, konkretan, bez uvijanja i bez foliranja. Ona je filosofskog duha i ume stvari preokrenuti. Savet: ne raspravljati se sa njom jer vas dve stvari gledate na različite načine potpuno. Obe budete u pravu a toga niste ni svesne....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pisces

Poruka od Pisces »

Da i voli sestra previše filozofirati i vrijeđati mene.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
21 Sep 2023, 15:41
Da i voli sestra previše filozofirati i vrijeđati mene.
Vređanje je vrlo ružna osobina koja u stvari iskazuje njeno unutrašnje nezadovoljstvo samom sobom. To svi zapamtite pre nego krenete nekoga da vređate. Potreba za vređanjem drugih upravo ističe vaše lične probleme, nezadovoljstva i frustracije
Pisac

Poruka od Pisac »

Poštovanje Anđela.
Kako biste vi kod mene protumačili ascedent na nultom stepenu Škorpije?
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Pozdrav, kako biste protumacili tranzit juznog cvora preko nat. meseca u 8 kuci? I sta moze da donese solarna eklipsa 14.10. na nat. mesecu?

Moja natalna
https://postimg.cc/VrCcpQM4
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
29 Sep 2023, 18:55
Poštovanje Anđela.
Nulti je stepen uvek početni ili nezreli stepen. To ne znači da je osoba nezrela ali će joj se kroz život dešavati situacije "na dohvat" nečega a onda će shvatati da za pravi početak treba ipak više ulaganja i truda. Škorpion na nultom stepenu govori o "pripremi za borbu" odnosno da će osoba izazove prihvatati kroz život tako, da u početku neće ni primetiti gde i kako je potrebno da se bori. Ipak, treba znati da je Učitelj ovo napisao za ovaj stepen:
Ovaj stepen nosi određene probleme u području braka ili partnerstva. Bračne
odnose karakteriše zajednička fantazija i odvojene aktivnosti. Međutim, uvek vide zrak nade za poboljšanje svojih odnosa. Tako duboka vera ponekad funkcioniše, ali ipak - ne uvek. Komunikacija sa supružnikom je vrlo neobična, ali hladna i povremeno gruba. Po pitanju finansija su spolja vrlo Iežerni i njihov stav o novcu je prilično bezbrižan. Neće oklevati da
razgovaraju o svojim transakcijama i uvek su spremni da pruže savet o takvim stvanma. Vrlo su ponosni na svoje intelektualne sposobnosti i povremeno se mogu videti kako se hvale svojim postignućima. U poslu su ili suviše disciplinovani ili neuredni. Posledica toga je da nisu prikladni ni za jednu odredenu vrstu posla, već su samostalni "majstori za sve". Ovo im pruža mnoge izazove u profesiji.
Detinjstva im je obeleženo tajnim divljenjem za nekog ko je za njih vrlo poseban. Postoji verovatnoća nekog porodičnog nasledstva.
Moćan i povoljan stepen, plilično osetljiv i strastven, ponekad čak humorističan. Originalan u izrazu i često pobednik zato što je ptipremljen za neočekivano. Opasnosti i problemi kroz parlnerstva. ili saveInike. Muzikalnost.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija93 piše:
29 Sep 2023, 19:56
Pozdrav, kako biste protumacili tranzit juznog cvora preko nat. meseca u 8 kuci? I sta moze da donese solarna eklipsa 14.10. na nat. mesecu?

Moja natalna
https://postimg.cc/VrCcpQM4
Draga,
natalni Mesec ti je osetljiv naročito na loše vibracije i imaš unutrašnji loš osećaj kad naletiš na ljude koji ti u stvari ne žele dobro. Kako se nalazi u osmoj kući ovde su prisutni i strahovi od nepoznatog, zatvorenog i svega što dolazi naglo u vidu promena. Normalno je da kada Južni čvor tranzitira preko ovako osetljive tačke kakva nam je Mesec nosi izvesni osećaj gubitka onoga što je Duša verovatno izgubila u prethodnom životu ali se u ovom periodu "emotivno seća". Stoga je za ovaj period bitno da osoba bude u društvu veselih ljudi a za tebe je još i dobro da se tada prijaviš na neku grupu gde postoji neki motivacioni govornik kako bi ovu energiju anulirala
Pisac

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
29 Sep 2023, 23:04
Pisac piše:
29 Sep 2023, 18:55
Poštovanje Anđela.
Nulti je stepen uvek početni ili nezreli stepen. To ne znači da je osoba nezrela ali će joj se kroz život dešavati situacije "na dohvat" nečega a onda će shvatati da za pravi početak treba ipak više ulaganja i truda. Škorpion na nultom stepenu govori o "pripremi za borbu" odnosno da će osoba izazove prihvatati kroz život tako, da u početku neće ni primetiti gde i kako je potrebno da se bori. Ipak, treba znati da je Učitelj ovo napisao za ovaj stepen:
Ovaj stepen nosi određene probleme u području braka ili partnerstva. Bračne
odnose karakteriše zajednička fantazija i odvojene aktivnosti. Međutim, uvek vide zrak nade za poboljšanje svojih odnosa. Tako duboka vera ponekad funkcioniše, ali ipak - ne uvek. Komunikacija sa supružnikom je vrlo neobična, ali hladna i povremeno gruba. Po pitanju finansija su spolja vrlo Iežerni i njihov stav o novcu je prilično bezbrižan. Neće oklevati da
razgovaraju o svojim transakcijama i uvek su spremni da pruže savet o takvim stvanma. Vrlo su ponosni na svoje intelektualne sposobnosti i povremeno se mogu videti kako se hvale svojim postignućima. U poslu su ili suviše disciplinovani ili neuredni. Posledica toga je da nisu prikladni ni za jednu odredenu vrstu posla, već su samostalni "majstori za sve". Ovo im pruža mnoge izazove u profesiji.
Detinjstva im je obeleženo tajnim divljenjem za nekog ko je za njih vrlo poseban. Postoji verovatnoća nekog porodičnog nasledstva.
Moćan i povoljan stepen, plilično osetljiv i strastven, ponekad čak humorističan. Originalan u izrazu i često pobednik zato što je ptipremljen za neočekivano. Opasnosti i problemi kroz parlnerstva. ili saveInike. Muzikalnost.
Hvala Anđela.
Šta biste vi rekli kakav utjecaj će imati tranzitni Pluton u mojoj natalnoj karti koji će sad da pređe iz Jarca u Vodoliju. Znam da on jako dugo ostaje u jednom znaku.
Pošalji Odgovor