Astrologija
Re: Astrologija
Hvala na odgovoru Andjela, nazalost mislim da ce samo eu biti moguca mada bih i ja u kanadu ili sad radije. Upravo se tako i osecam kako si napisala, sto dalje 
Draga Anđela,
Da li bi mogla da pogledaš u mojoj natalnoj karti da li postoje neke dobre predispozicije za pravnika (volela bih da upišem pravni fakultet ali nisam baš sto posto sigurna). Rodjena sam 19.08.2002. U Beogradu 19:30. Žensko sam.
Hvala ti unapred
Da li bi mogla da pogledaš u mojoj natalnoj karti da li postoje neke dobre predispozicije za pravnika (volela bih da upišem pravni fakultet ali nisam baš sto posto sigurna). Rodjena sam 19.08.2002. U Beogradu 19:30. Žensko sam.
Hvala ti unapred
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
itekako ima mogućnosti za prava, čak i sudiju jednog dana, ali da znaš, puno ćeš se namučiti sa pravnim fakultetom i ne verujem da će ti se svideti. možda tek kad završiš i plasiraš se kao advokat
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Andjela Kostic piše: ↑15 Dec 2020, 19:34itekako ima mogućnosti za prava, čak i sudiju jednog dana, ali da znaš, puno ćeš se namučiti sa pravnim fakultetom i ne verujem da će ti se svideti. možda tek kad završiš i plasiraš se kao advokat
Hvala puno na odgovoru, to je jedini fakultet koji me trenutno privlaci, tako da se nadam da ce sve biti okej jer druge opcije nema
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Maja12,
biće ok, samo se moraš reorganizovati. Pravni fakultet, koliko god bilo posle zabavno biti advokat ili pravnik što je zaista kreativan posao ma šta drugi mislili, ume da bude jako naporan. Gradivo je neverovatno suvoparno, nekada ti dođe da plačeš nad knjigom. Sve će ti biti jasno kad kreneš Rimsko pravo
biće ok, samo se moraš reorganizovati. Pravni fakultet, koliko god bilo posle zabavno biti advokat ili pravnik što je zaista kreativan posao ma šta drugi mislili, ume da bude jako naporan. Gradivo je neverovatno suvoparno, nekada ti dođe da plačeš nad knjigom. Sve će ti biti jasno kad kreneš Rimsko pravo
Daa rimskog se najviše i plašim ali sad imam motivaciju zahvaljujuci tebi
Inače, šta bi rekla za moju sedmu kuću? Ja bih rekla da je generalno dobro postolavljena, jedino me malo plaši kvadrat meseca i venere. Ispravi me ako grešim, počela sam skoro da izučavam astrologiju tako da mi je svaki savet dobrodošao.
Hvala ti još jednom
Inače, šta bi rekla za moju sedmu kuću? Ja bih rekla da je generalno dobro postolavljena, jedino me malo plaši kvadrat meseca i venere. Ispravi me ako grešim, počela sam skoro da izučavam astrologiju tako da mi je svaki savet dobrodošao.
Hvala ti još jednom
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
KVadrat Meseca i Venere pokazuje da će prestati da ti se sviđa pravni fakultet u toku studija, da ćeš jedan period učiti na silu. Ali, to hoćeš li završiti ili ne, zavisiće samo od tebeMaja12 piše: ↑17 Dec 2020, 13:05Daa rimskog se najviše i plašim ali sad imam motivaciju zahvaljujuci tebi![]()
Hvala ti još jednom![]()
Pozdrav Anđela!
Ne znam na koju temu da postavim ovo pitanje, ali ako biste mi htjeli reći nešto vezano za moje školovanje. Studentica sam 4. Godine poslovne ekonomije i moji podaci su : rođena sam 19.3.1996. u 15:05 h u Slavonskoj Požegi, RH.
Hvala puno na odgovoru.
LP
Ne znam na koju temu da postavim ovo pitanje, ali ako biste mi htjeli reći nešto vezano za moje školovanje. Studentica sam 4. Godine poslovne ekonomije i moji podaci su : rođena sam 19.3.1996. u 15:05 h u Slavonskoj Požegi, RH.
Hvala puno na odgovoru.
LP
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Ela1006, poslovna ekonomija može ti doneti dosta novaca ako se budeš bavila istraživačkim radom ili "mutnim radnjama" a naročito utajom porezaEla1996 piše: ↑21 Dec 2020, 21:32Pozdrav Anđela!
Hvala puno na odgovoru.
LP![]()
Pozdrav draga Andjela,
na prethodnom forumu sam redovno pratila tvoje odgovore na temi i i dalje sam ulazila misleci da ces se vratiti, ali sada mi je jos draze sto si ovde. Imala bih pitanje vezano za brak datum je 03.05.1992. 11 i 35 Cacak. Na prethodnom forumu si mi rekla da je to problematicno polje u mom horoskopu pa me zanima, zasto?
Takodje, cesto sam cula da kada saturn udje u sedmo polje dolazi do pucanja nestabilnih veza, da li je to tacno?
Pozdrav
na prethodnom forumu sam redovno pratila tvoje odgovore na temi i i dalje sam ulazila misleci da ces se vratiti, ali sada mi je jos draze sto si ovde. Imala bih pitanje vezano za brak datum je 03.05.1992. 11 i 35 Cacak. Na prethodnom forumu si mi rekla da je to problematicno polje u mom horoskopu pa me zanima, zasto?
Takodje, cesto sam cula da kada saturn udje u sedmo polje dolazi do pucanja nestabilnih veza, da li je to tacno?
Pozdrav