Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
kacasmajli

Re: Ljubav-brak

Poruka od kacasmajli »

Hvala, draga Anđela! ❤
Nisam gledala Saturna kao bitnog jer je orbis 10°, a nisam ni starije momke nikada imala pa se nisam osvrtala, ali eto sve je bitno. :) Verujem da bi mi zreo muškarac više prijao od ove dečurlije sa kojima sam gubila vreme.
Razmišljala sam o uniformisanom licu i o dalekom inostranstvu, ali pre mislim da bi moja postavka dovela nekog našeg iz inostranstva. Dobila sam studentsku razmenu u Meksiko da idem ove godine na mesec dana, a studiram medicinu što se po mojoj proceni uklapa u natal i volela bih da se realizuje. Inače me taj deo planete Zemlje izuzetno privlači i za život, i za posao. :)
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

Izvinjavam se što dodajem naknadno drugi odgovor. Interesuje me u vezi saveta za prvi brak da će da uspe, ako mi bude status bitniji od onoga što partner radi. Da li to znači da će da me vara? 😂
Bojana92

Poruka od Bojana92 »

[quote="Andjela Kostic" post_id=404 time=1610228946 user_id=2]
[quote=Bojana92 post_id=401 time=1610128592 user_id=167]
Dobro vece Andjela.Zanima me polje braka i dece?Rodjena sam 12.10.1992. u 23:35 -Beograd.Hvala unapred na odgovoru😊
[/quote]
Draga moja Bojana92,
ovde postoji izvesno otežanje kada govorimo o braku odnosno bračnm odnosima. Naime, polje prvog braka stoji u znaku Vodolije, što je krajnje nestabilna postavka uz Saturna i Urana koji su aflikovani. Ovo je opis nekompatibilnog partnera sa dosta ličnih problema. Nisi ti kriva. Međutim, ovde je veća statistička verovatnoća za drugi brak i dete iz ovog braka. Drugi partner za svu sreću neće biti ni nalik na prvog partnera. Ipak, i ovde treba uraditi ozbiljnu procenu, ali ja bih rekla da oko tridesete godine imaš mogućnost da upoznaš nekog nalik na ovog drugog. Takođe, kasnije su okolnosti dosta bolje, a najbolje je da ako se već nisi udavala proživiš neko vreme sa osobom za koju se planiraš udati.
[/quote]
Uh,bas cudno..Ja sam vec u braku dugi niz godina i imam dete od 11.Brak mi je bas stabilan i nismo imali do sad vecih problema,suprug je Vodolija.Nadam se da ce posle 30-te biti drugo dete sa istim partnerom,jer moj zivot i sudbina uvek prkose nekim normama.Hvala na odgovoru,veliki pozdrav😊
Poslednje učitavanje od Bojana92 dana 14 Mar 2026, 02:12, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

kacasmajli piše:
10 Jan 2021, 00:26
Hvala, draga Anđela! ❤
Nisam gledala Saturna kao bitnog jer je orbis 10°, a nisam ni starije momke nikada imala pa se nisam osvrtala, ali eto sve je bitno. :) Verujem da bi mi zreo muškarac više prijao od ove dečurlije sa kojima sam gubila vreme.
Razmišljala sam o uniformisanom licu i o dalekom inostranstvu, ali pre mislim da bi moja postavka dovela nekog našeg iz inostranstva. Dobila sam studentsku razmenu u Meksiko da idem ove godine na mesec dana, a studiram medicinu što se po mojoj proceni uklapa u natal i volela bih da se realizuje. Inače me taj deo planete Zemlje izuzetno privlači i za život, i za posao. :)
Draga, koliki god da je orbis, ako je bilo koja planeta u znaku sa Suncem ili Mesecom mora se na nju obratiti pažnju jer ona "boji" priču SUnca. Za razmenu VRH :) želim ti svaku sreću :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

kacasmajli piše:
10 Jan 2021, 00:34
Izvinjavam se što dodajem naknadno drugi odgovor. Interesuje me u vezi saveta za prvi brak da će da uspe, ako mi bude status bitniji od onoga što partner radi. Da li to znači da će da me vara? 😂
to znači da je potrebno mnogo analize kao i usmerenja za koja mi treba dosta vremena. Ovde se više vidi slobodan brak, bez neke naročite kontrole što ne znači automatski i varanje ali bi moglo biti...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bojana92 piše:
10 Jan 2021, 00:48
Andjela Kostic piše:
09 Jan 2021, 22:49
Bojana92 piše:
08 Jan 2021, 18:56
Dobro vece Andjela.Zanima me polje braka i dece?Rodjena sam 12.10.1992. u 23:35 -Beograd.Hvala unapred na odgovoru😊
Draga moja Bojana92,
ovde postoji izvesno otežanje kada govorimo o braku odnosno bračnm odnosima. Naime, polje prvog braka stoji u znaku Vodolije, što je krajnje nestabilna postavka uz Saturna i Urana koji su aflikovani. Ovo je opis nekompatibilnog partnera sa dosta ličnih problema. Nisi ti kriva. Međutim, ovde je veća statistička verovatnoća za drugi brak i dete iz ovog braka. Drugi partner za svu sreću neće biti ni nalik na prvog partnera. Ipak, i ovde treba uraditi ozbiljnu procenu, ali ja bih rekla da oko tridesete godine imaš mogućnost da upoznaš nekog nalik na ovog drugog. Takođe, kasnije su okolnosti dosta bolje, a najbolje je da ako se već nisi udavala proživiš neko vreme sa osobom za koju se planiraš udati.
Uh,bas cudno..Ja sam vec u braku dugi niz godina i imam dete od 11.Brak mi je bas stabilan i nismo imali do sad vecih problema,suprug je Vodolija.Nadam se da ce posle 30-te biti drugo dete sa istim partnerom,jer moj zivot i sudbina uvek prkose nekim normama.Hvala na odgovoru,veliki pozdrav😊
Draga moja,
ti, ili ulaziš u onih 10% što ne radi horoskop na njima, ili ti nije tačno vreme rođenja, molim te proveri. Slika tvog natala je totalno suprotna u odnosu na to što si mi napisala zbog čega sam jako srećna zbog tebe :)
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

Hvala❤
Bojana92

Poruka od Bojana92 »

Andjela Kostic piše:
10 Jan 2021, 09:42
Bojana92 piše:
10 Jan 2021, 00:48
Andjela Kostic piše:
09 Jan 2021, 22:49

Draga moja Bojana92,
Draga moja,
ti, ili ulaziš u onih 10% što ne radi horoskop na njima, ili ti nije tačno vreme rođenja, molim te proveri. Slika tvog natala je totalno suprotna u odnosu na to što si mi napisala zbog čega sam jako srećna zbog tebe :)
Verovatno spadam u ovih 10% :lol: pre 10 godina mi je na njegovo insistiranje astrolog(cijeg imena se ne secam)radio natal i pogodio da sam rodila dete i da sam udata iako sam imala tada 18 godina,takodje mi je nesto za brak pominjao da cu imati jos dece,ali da ne moze da tvrdi da li sa istim partnerom.Eto i posle toliko godina smo suprug i ja ostali zajedno,medjutim do druge trudnoce ne dolazi iako smo prosli sve testove i sve je u redu.Zato me je zanimalo da li mi stoji jos dece,jer mi je to najvece zelja da mi sin ne ostane sam.
Hvala Vam Andjela,divni ste i od mene imate preporuku❤
Enna12

Re: Ljubav

Poruka od Enna12 »

Zdravo Andjela, prosla godina mi je bila katastrofa bukvalno sto se tice ljubavi...sad me interesuje sta me ocekuje tj ima li vidika za ista sto se tice ljubavi?
Ili povratak bivseg....
Hvala!
12.05.1994. 01:00h Podgorica, Cg
Silvana

Poruka od Silvana »

Postovana Andjela... Interesuje me kada cu uci u stabilnu vezu koja će se završiti brakom i kada ce to biti...
24.11.1988 u 09:30 Vranje
Pošalji Odgovor