Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
elvis26

Re: Ljubav-brak

Poruka od elvis26 »

Ja bih postavio jedno krace pitanje.Da li u sinastriji udaljeni orbis od 6 i" nesto" stepeni, izmedju Marsa i Venere moze da se racuna kao trigon,a radi se o aplikaconom tj ulazecem aspektu?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pa baš i ne. U mom iskustvu svi preko pet stepeni ne rade apsolutno ništa ili skoro ništa. Uvek prvo gledaš one sa egzaktnim orbisom, onda one do 1 pa do 2. Ovi egzaktni su npr duplo jači od ovih orbisa 1 a ovi orbisa 2 su pola od orbisa 1 te je u pitanju najviše 25% od egzaktnog aspekta,ako ikako uopšte ovo može tako da se matematički dočara.
Ipak, treba povesti računa koje su planete u pitanju, čime vladaju u natalima osoba i šta rade u composite chartu pa tek onda donositi konačne odluke o tome koji su aspekti "jači" a koji "slabiji"
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Makica21

Poruka od Makica21 »

Makica21 piše:
23 Okt 2023, 09:41
Makica21 piše:
18 Okt 2023, 07:42
Makica21 piše:
18 Okt 2023, 07:38
Makica21W2JAAAACAAC3.jpg

Dosta stariji muškarci tebi ne stoje dobro. Moj savet je da sačekaš, jer ti Saturn stoji jako izazovno. Pritom, ovaj čovek kad god da je rođen, dosta je društven, te nije za dublje vezivanje. Takođe njegov Mesec stoji blizu tvog Jupitera pa ti njemu imponuješ a ti od njega očekuješ zaštitu u nekom pogledu što on baš i ne može da ti pruži. Obzriom da nemamo vreme gledajući samo osnovno dalje zaključujemo da ovde i do braka može doći ali da je to za tebe nepovoljno. Vi međutim odlično komunicirate te je ovde zaista potrebno nabaviti vreme rođenja čoveka. Njegova Venera nalazi se kod tebe u trećoj kući još jedan znak za vremenski ograničenu vezu punu komunikacije, sa mogućnostima kraćih putovanja....

Postovana, hvala na odgovoru i odvojenom vremenu, uz Vas savjet da sacekam, mozete li mi reci zasto bi brak sa ovim muskarcem bio nepovoljan za mene i znaci li to da ga treba izbjeci jer ste rekli da postoji znak za vremenski ogranicenu vezu ili brak ne znam na sta se odnosti.

Kao i to da li mi mozete reci kako da stupim u kontakrt sa Vama i dogovorimo se za konsultacije :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Makice21,
kontaktiraj me porukom na viberu na broj +381638043967. Čujemo se :)
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Andjela, dobar dan:)
Ne znam jesi li primila.poruku, danas mi pocinje solar, rodjendan mi jeee 😁
Posao mi je da kucnem super, hoce li mi ovaj solar biti zanimljiv ( u ljubavnom smislu)
Poslusala sam te ono sto si me ranije savjetovala i da - krenula sam.na sport - boks. Obozavam ga ! 😁
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
08 Nov 2023, 09:21
Andjela, dobar dan:)
Ne znam jesi li primila.poruku, danas mi pocinje solar, rodjendan mi jeee 😁
Posao mi je da kucnem super, hoce li mi ovaj solar biti zanimljiv ( u ljubavnom smislu)
Poslusala sam te ono sto si me ranije savjetovala i da - krenula sam.na sport - boks. Obozavam ga ! 😁
Izuzetno mi je drago da to čujem :). Samo napred!:)
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Hvala puno ❤️
Freedom

Poruka od Freedom »

Pozdrav svima

Draga Andjela, zanima me da li postoji kod mene sansa za razvoj veze sa jednom zenom sa posla, da li postoji takva mogucnost posto ima jedna koleginica koja me veoma ceni i pokazuje naklonost ipak sve je neizvesno.

16.06.1979. Novi Sad 20h 05 min

Srdačan pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Freedom piše:
17 Nov 2023, 10:57
Pozdrav svima

Draga Andjela, zanima me da li postoji kod mene sansa za razvoj veze sa jednom zenom sa posla, da li postoji takva mogucnost posto ima jedna koleginica koja me veoma ceni i pokazuje naklonost ipak sve je neizvesno.

Srdačan pozdrav
FreedomW2JAAAACAAC2.JPG
FreedomW2JAAAACAAC2.JPG (71.89 KiB) Pregledano 2919 puta
Freedom,
generalno tebi stoji dosta ljubavnih veza, mogućnost flertova i slično kroz život gledajući petu kuću zabavljanja, međutim stoje sve same kraće ljubavne veze i nestabilnost. Polje braka vezano je za posao ili poboljšanje ličnog statusa ipak i brak odnosno bitna ljubavna veza takođe stoji promenljivo. U periodu ovog solara postoji tendencija novina, ali za ovaj ti period nije naročito dobro da ulaziš u bilo kakve ljubavne kombinacije. Naime, oko sredine solara tj u peirodu oko Nove godine stoji neka teškoća na polju posla a što se ljubavnog života tiče takođe. Sačekaj neko malo bolje vreme.
Freedom

Poruka od Freedom »

Andjela Kostic piše:
17 Nov 2023, 14:22
Freedom piše:
17 Nov 2023, 10:57
Pozdrav svima

Srdačan pozdrav
FreedomW2JAAAACAAC2.JPG

Freedom,
generalno tebi stoji dosta ljubavnih veza, mogućnost flertova i slično kroz život gledajući petu kuću zabavljanja, međutim stoje sve same kraće ljubavne veze i nestabilnost. Polje braka vezano je za posao ili poboljšanje ličnog statusa ipak i brak odnosno bitna ljubavna veza takođe stoji promenljivo. U periodu ovog solara postoji tendencija novina, ali za ovaj ti period nije naročito dobro da ulaziš u bilo kakve ljubavne kombinacije. Naime, oko sredine solara tj u peirodu oko Nove godine stoji neka teškoća na polju posla a što se ljubavnog života tiče takođe. Sačekaj neko malo bolje vreme.
Hvala, da li je sledece godina bolje vreme, dugo vec cekam tu neku bitniju vezu, moguce da mi nije ni sudjeno tako nesto vec sve ovako deluje bez perspektive. Sustinski ja sam vec dugo sam i bez nekih prilika, eto i kada se ukaze u smislu da neka zena iskaze interesovanje postoje prepreke, jer ova nije ni slobodna i onda je drzim na distanci zbog toga iako mi se svidja.
Pošalji Odgovor