Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Upravo zato sam ovo i napisala. Ne ulazi u pogrešne veze. Osmeli se i kreni da sam tražiš osobu koja ti odgovara. Kada je dobro vreme? Već od proleća štone znači da do proleća trebaš biti sam. Ide Nova godina, pa gledaj da budeš sa što većim brojem ljudi, kako bi stekao još poznanstava. Želim ti svaku sreću
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Freedom

Poruka od Freedom »

Andjela Kostic piše:
17 Nov 2023, 19:13
Upravo zato sam ovo i napisala. Ne ulazi u pogrešne veze. Osmeli se i kreni da sam tražiš osobu koja ti odgovara. Kada je dobro vreme? Već od proleća štone znači da do proleća trebaš biti sam. Ide Nova godina, pa gledaj da budeš sa što većim brojem ljudi, kako bi stekao još poznanstava. Želim ti svaku sreću
Hvala , trazim ja ali konstantno nailazim na pogresne iako tako nekada ne deluje na prvi pogled i vec sam izgubio nadu .
elvis26

Poruka od elvis26 »

Andjela Kostic piše:
26 Okt 2023, 20:29
Pa baš i ne. U mom iskustvu svi preko pet stepeni ne rade apsolutno ništa ili skoro ništa. Uvek prvo gledaš one sa egzaktnim orbisom, onda one do 1 pa do 2. Ovi egzaktni su npr duplo jači od ovih orbisa 1 a ovi orbisa 2 su pola od orbisa 1 te je u pitanju najviše 25% od egzaktnog aspekta,ako ikako uopšte ovo može tako da se matematički dočara.
Ipak, treba povesti računa koje su planete u pitanju, čime vladaju u natalima osoba i šta rade u composite chartu pa tek onda donositi konačne odluke o tome koji su aspekti "jači" a koji "slabiji"
Hvala, jos bi zelio da mi kazete svoje misljenje o snazi midpoint tacaka u sinastriji , posto sam na stranim astro stranicama, na vise njih, pod najveci broj " poena" koji doprinose skladnoj sinastriji nasao teske odnose svjetala Sunca i Mjeseca u odnosu na midpoint tj srednju tacku izmedju Sunca i Mjeseca partnera, i konjukcije Sacedenta odnosno Mjeseca sa Sjevernim mjesecevim cvorom? Osim naravno Sunca na Dcu, ili u 7 kuci, sto je takodjer naglaseno kao najjace ?
Freedom

Poruka od Freedom »

Andjela zanima me tvoje misljenje o ciscenju karme kristalima, svojevremeno mi je jedna zena astrolog to preporucila tvrdeci da ja imam juzni cvor u 7 kuci i karmicku tacku gubitaka te da ne mogu zbog toga ostvariti nista pozitivno. Nisam se nikada usudio na taj korak jer sam misljenja ako je nesto odredjeno kao karma bolje tako i da ostane .
Zorica

Poruka od Zorica »

Zaboravila sam da napisem svoje podatke :roll: :D
Ajmo opet, postovana Andjela
Zanima me tvoje misljenje kako ce se odvijati ljubavni odnos sa sadasnjim partnerom, posto trenutno nismo u dobrim odnosima..
Moji podaci 29.01.1995 u 00:35h Pancevo i od partnera 17.08.1987 u 21:15 Vranje. Hvalaaa <3
Dunja

Poruka od Dunja »

Draga Andjela,

Pisem prvi put sa ciljem da mi pogledate kartu, u braku sam 19 godina ali u poslednje vreme imamo nekih problema, imam jednog sina rodjenog 2005 godine . Zanima me da li brak opstati ili postoji mogucnost prekida odnosa.

11/03/1976/ Vrsac 12h 30 min.

Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Freedom piše:
17 Nov 2023, 19:44
Andjela Kostic piše:
17 Nov 2023, 19:13
Hvala , trazim ja ali konstantno nailazim na pogresne iako tako nekada ne deluje na prvi pogled i vec sam izgubio nadu .
Rad na sebi je tu ključni. Onako kako deluješ tako i privlačiš. Vidi šta je ono što tebi lično smeta? Šta je ono što te muči ili plaši. Suoči se sa svojim realnim i nerealnim strahovima. Izbori se. I kad ti budeš jači, prilaziće ti kvalitetnije devojke.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

elvis26 piše:
19 Nov 2023, 15:58
Andjela Kostic piše:
26 Okt 2023, 20:29
Pa baš i ne. U mom iskustvu svi preko pet stepeni ne rade apsolutno ništa ili skoro ništa. Uvek prvo gledaš one sa egzaktnim orbisom, onda one do 1 pa do 2. Ovi egzaktni su npr duplo jači od ovih orbisa 1 a ovi orbisa 2 su pola od orbisa 1 te je u pitanju najviše 25% od egzaktnog aspekta,ako ikako uopšte ovo može tako da se matematički dočara.
Ipak, treba povesti računa koje su planete u pitanju, čime vladaju u natalima osoba i šta rade u composite chartu pa tek onda donositi konačne odluke o tome koji su aspekti "jači" a koji "slabiji"
Hvala, jos bi zelio da mi kazete svoje misljenje o snazi midpoint tacaka u sinastriji , posto sam na stranim astro stranicama, na vise njih, pod najveci broj " poena" koji doprinose skladnoj sinastriji nasao teske odnose svjetala Sunca i Mjeseca u odnosu na midpoint tj srednju tacku izmedju Sunca i Mjeseca partnera, i konjukcije Sacedenta odnosno Mjeseca sa Sjevernim mjesecevim cvorom? Osim naravno Sunca na Dcu, ili u 7 kuci, sto je takodjer naglaseno kao najjace ?
Midpoint tačke jesu bitne ali ne koliko i ostale pojedinačne planete u sinastriji na primer, ili sam Composite i Davison chart. Treba gledati osnove uvek, jer je astrologija takva da se obično ljudi pogube u detaljima. Skladan je odnos ljudi gde svetla imaju skladan odnos do orbisa 4 naročito što je egzaktnije
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Zorica piše:
23 Nov 2023, 00:00
Zaboravila sam da napisem svoje podatke :roll: :D
Ajmo opet, postovana Andjela
Zanima me tvoje misljenje kako ce se odvijati ljubavni odnos sa sadasnjim partnerom, posto trenutno nismo u dobrim odnosima..
Moji podaci 29.01.1995 u 00:35h Pancevo i od partnera 17.08.1987 u 21:15 Vranje. Hvalaaa <3
Draga Zorice,
za razvoj ljubavnog odnosa potrebno je uraditi detaljan uporedni horoskop zaista.
ZoricaforumW2JAAAACAAC9.JPG
ZoricaforumW2JAAAACAAC9.JPG (40.84 KiB) Pregledano 2783 puta
Ovako na prvi pogled,
tebi je Sunce kod njega u jedanaestoj kući što je predispozicija za dobar prijateljski odnos i javni odnos, gde izlazite zajedno. Njegovo Sunce je međutim kod tebe u desetoj kući u konjunkciji široj sa Marsom, te ti se jako sviđa (trigon sa Venerom), sjaji, ali imaš potrebu da se boriš u ovom odnosu ili za njegovu pažnju ili za svoj status. Najveći problem je njegov Mesec u Blizancima (nesiguran duboko u sebi emotivno) u tvojoj osmoj kući pa ti ne znaš šta osoba oseća, odnosno nisi sigurna u njegove emocije. On je prosto promenljiv po pitanju emocija. Ovo bi moglo biti dobro prijateljstvo a zbog tvoje konjunkcije Venere i njegovog Urana i nekakva avanturistička veza u koju se brzo ulazi ali su i brze promene. Ovde bi moglo biti svašta, treba se raditi detaljnije naročito što je tvoj Mesec kod njega u desetoj kući i on zna da ti želiš status i stabilnost.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dunja piše:
25 Nov 2023, 17:19
Draga Andjela,

Pisem prvi put sa ciljem da mi pogledate kartu, u braku sam 19 godina ali u poslednje vreme imamo nekih problema, imam jednog sina rodjenog 2005 godine . Zanima me da li brak opstati ili postoji mogucnost prekida odnosa.

11/03/1976/ Vrsac 12h 30 min.

Hvala
Draga Dunja,
Za bilo kakav odnos potrebne su karte oba partnera i da se horoskop radi detaljno, kroz sve prediktivne tehnike.
DunjaforumWRIGC10.JPG
DunjaforumWRIGC10.JPG (37.14 KiB) Pregledano 2782 puta
Ipak, kako imamo tvoj horoskop vidimo da je ovde partner opisan kao jako bitna osoba u Vašem životu, da je on neko ko je verovatno imao i nekretninu, tj kuću prilikom sklapanja braka i da se brinuo o Vama. Međutim, takođe je opisan kao vrlo teška osoba, gde kada krenu svađe ne prestaju do konačnog rastanka. Ovde je partner autoritet i svakako je opisan čvrst brak koji će trajati i duže nego što bi trebalo. Prva kriza trebala je nastupiti nakon 6 vremenskih jedinica (6 godina, 6 meseci od početka braka ili upoznavanja) tako da ovo sada samo doliva probleme. Međutim, ovde je greška savijati se. Time ništa nećete postići. Probajte konstruktivnim razgovorom jer je manja verovatnoća da će se brak razvesti. Ipak, nije isto ni kojim kvalitetom isti živite. Savet je bračni savetnik
Pošalji Odgovor