Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Mimi_ piše:
24 Dec 2023, 02:18
Zdravo, ne znam kako se tacno koristi ovaj sajt nemoj te da zamerite...inace moj datum je 06.01.1997 23:20 Kragujevac zanima me kada cu uspeti ostvariti neku ozbiljnu vezu, jer do sad sam iz svakog moguceg odnosa ja bila povredjena...mislim da ovaj saturn meni zadaje bas velike muke
Mimi_WRIGC7.jpg
Mimi_WRIGC7.jpg (41.82 KiB) Pregledano 1667 puta
Draga Mimi_,
tvoje ljubavno polje dosta je interesantno ali i komplikovano. Ovo se generalno dešava jer ti smatraš da su svi ljudi dobri i da žele isto što i ti. Najgora varijanta je da ulaziš sa prijateljima u vezu ili momcima za koje smatraš da su ti prijatelji i zato bivaš povređena. Uglavnom su to momci koji žele nešto površno ili drugačije od onoga što ti želiš. Ovde je izuzetno bitna iskrenost: čim izađeš sa nekim, nema igrica, reci vrlo fino i asertivno ali tačno šta očekuješ od momka i veze da ne bude nejasnoća i mnogo ćeš poboljšati mogućnost da postigneš ono što želiš ili ne gubiš vreme. Generalno je malo komplikovanija slika ljubavnog života te puno moraš raditi na sebi i onome što ti zaista treba i odvojiti od onoga što ti se sviđa ili misliš da će te učiniti srećnom
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

dragana32 piše:
24 Dec 2023, 15:10
Draga Andjela, da li kontakt sa Uranom ikako moze biti dobar kada je rec o partnerskim odnosima? Moj momak ima stelijum licnih planeta u Lavu (Sunce, Mesec, Mars i Merkur), ali i kvadrat na sve to Saturnom iz Skorpije. Cini mi se da ce to pre ili kasnije doneti velike probleme. Mozda kasnije jer su fiksni znaci pa ce dugo trpeti, ali svaki tranzit Urana i Saturna ce se osetiti. :cry:

Uran iz Strelca daje fin trigon na stelijum u Lavu, ali ne znam koliko to može da pomogne jer je Saturn cini mi se mnogo jaci i pravi egzaktan kvadrat na Sunce.
Uran u Strelcu mislim da nije posebno jak. Em je u promenljivom znaku, em je retrogradan. A i negde sam procitala ranije da Uran menja sve sto dotakne nevezano da li u pozitivnom ili negqtivnom aspektu. :roll:

Vreme njegovo nemam, samim tim ni raspored kuca. Rodjen je u jednom selu u Bosni 1983, i na izvodu nije upisano vreme
Draga Dragana,
ukoliko tumačimo njegove aspekte bez tvojih podataka za uporediti onda to potpada pod kršenje astrološke etike. Međutim, obzirom da nisi stavila ni vreme rođenja, mogućnost da ima problema postoji. Ipak, treba da staviš svoje podatke i ovaj njegov koji imaš te da uporedimo i vidimo hoće li sa tobom biti turbulencija, jer ne znači da ako ima kvadrat na Sunce bude imao problema i sa tobom
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
22 Dec 2023, 12:51
Ako možete pogledati kakvo je slaganje simpatija 13.12.1996.23:20 Osijek ja 01.12.1992. 22:15 Osijek
PiscesW2JAAAACAAC9.jpg
PiscesW2JAAAACAAC9.jpg (46.01 KiB) Pregledano 1663 puta
Osoba ima Marsa na Ascendentu te je brza, dinamična ali i odsečna i ne razmišlja puno već odluke donosi na niovu emocija. Naprasnog karaktera. Mars mu je tvojoj prvoj kući te ti može doneti probleme u javnosti. Ipak, Venera u Jarcu mu je na tvom Jupiteru pa će smatrati da ti njemu donosiš sreću a ti da je on tvoja sreća. Meseci u polusekstilu mogu doneti drugarstvo....ovde bi se morao raditi ozbiljan horoskop, ovako je slaganje ni dobro ni loše....tvoje Sunce kod njega u trećoj ukazuje da će on pre izaći iz veze ako do nje i dođe a tvoje na vrhu njegove pete da ćeš se više vezati od njega
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nina piše:
21 Dec 2023, 21:49
Andjela Kostic piše:
21 Dec 2023, 21:02
Andjela Kostic piše:
21 Dec 2023, 20:59
NinaWRIGC1.jpg
Pozdrav Nina. Jesam preskočila, nehotice, izvini. Za bilo kakve ozbiljne predikcije potrebno je raditi godišnji horoskop. Ipak, uopšteno gledano suđenje ti je karmički predodređeno, to je nešto što moraš proći, ali su mogući gubici i velika količina nervoze i mnogo sredstava da bi izvukla deo onoga što želiš. Dakle, napeto i stresno. Ipak, mogućnost uspeha stoji, ali nakon velikih i dugačkih suđenja. Razmisli kolika je imovina u pitanju jer će ti advokati mnogo uzeti, pre nego što uđeš u spor
Hvala Anđela. Ta imovina se nalazi u Dalmaciji u toj kući je živjeo moj otac do njegove smrti i ja do 1995,sada dijelimo sa stricom imovinu iza moga djeda poslje smrti moga oca a moj stric da ga tako nazovem hoće da uzme ono što je moj otac radio i mi iako postoje i druge njive i to je jedna specifična situacija gdje ja te njive prosto ne mogu da dam njemu.
onda se bori. ali se pripremi na svašta
Mimi_

Poruka od Mimi_ »

Ja sam radila analize kod par astrologa, i svi su mi rekli kako ja imam karmu u ljubavi do 28god i kako nece ni jedna veza da mi opstane do tada i da ce sve da budu promasaji gde cu ja da budem razocarana...jedan astrolog mi je rekao da ce se meni pojaviti ove godine jedan decko ( opisao ga tacno onako kakav se pojavio) da cu sa njim ostvariti ozbiljnu vezu, i da cu se za njega udati za 2-3god...na kraju se pojavio bas takav decko, ali ubrzo nakon mene vec je nasao novu curu...tako da su me malo sve te analize poremetile
Pisces

Poruka od Pisces »

Ali simpatiji je Venera u škorpionu ne u jarcu meni je u jarcu.
Marisari

Poruka od Marisari »

Pozdrav, nisam dugo dolazila na forum. Zanima me da li mi stoji neka veza uskoro, ostavljam natal sa solarom. Znam da je za preciznije tumacenje potrebno dublje analizirati, ali zanima me ovako okvirno 😊

Slika
Anjina

Poruka od Anjina »

Cao Andjela,
11.10.1996 14:15h -Skoplje, Makedonija
Molim te pogledaj moju natalnu i reci mi jel vidis odlazak u inostranatvo i zivot tamo? Tako se kockice sklapaju da idem tamo jos ni sam pa zelim da znam dal postoje sanse da odem?
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Zdravo Andjela.Da li ce doci do upoznavanja sa osobom 20.04.1988 Bar,i ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja?Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi_ piše:
24 Dec 2023, 23:31
Ja sam radila analize kod par astrologa, i svi su mi rekli kako ja imam karmu u ljubavi do 28god i kako nece ni jedna veza da mi opstane do tada i da ce sve da budu promasaji gde cu ja da budem razocarana...jedan astrolog mi je rekao da ce se meni pojaviti ove godine jedan decko ( opisao ga tacno onako kakav se pojavio) da cu sa njim ostvariti ozbiljnu vezu, i da cu se za njega udati za 2-3god...na kraju se pojavio bas takav decko, ali ubrzo nakon mene vec je nasao novu curu...tako da su me malo sve te analize poremetile
Draga,
zato ja uvek tvrdim da astrologija nije sredstvo proricanja sudbine. Niti ti iko može sa sigurnošću reći kada ćeš se udati. Udaja nije samo stvar sudbine već i slobode izbora i reda poteza koji se do tada povlače. Oslonila si se previše na tumačenje običnih ljudi, svejedno što su oni i astrolozi. I ja sam obična žena. Svejedno što sam astrolog. Morate misliti i raditi za sebe, povlačeći poteze mimo toga. S druge strane, ja kad držim konsultaciju recimo, imam često utisak da klijent čuje ono što želi a ne čuje sve što kažem. I onda mi posle nekog vremena kaže "rekli ste to i to" ja se zgranem. Onda kažem "jesam, ali sam takođe rekla i to i to i to" podsećajući na sve što sam zaista rekla. U tvom slučaju 33. godina bi mogla biti bitna za ljubav sa naglaskom "bi mogla biti". I ne vidim ama baš nikakvu karmu vezanu do 28. godine. Vidim ličnu, unutrašnju promenu nakon 30. godine i probleme na ljubavnom životu sve dok se ne pojavi uticajan, stariji partner
Pošalji Odgovor