Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
the_sacrament

Re: Ljubav-brak

Poruka od the_sacrament »

Zdravo Andjela:) Da li (ako mozes) bi mogla da pogledas ovu sinastriju, u kratkim crtama samo da mi kazes da li moze nekad nesto biti konkretno? Ja sam rodjena 08.11.1988.god 13:45h Cetinje
On 09.02.1983.god 15:30h Cetinje

Hvala i izvini:)
Srecna Nova godina ♥️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

the_sacrament piše:
02 Jan 2024, 18:35
Zdravo Andjela:) Da li (ako mozes) bi mogla da pogledas ovu sinastriju, u kratkim crtama samo da mi kazes da li moze nekad nesto biti konkretno? Ja sam rodjena 08.11.1988.god 13:45h Cetinje
On 09.02.1983.god 15:30h Cetinje

Hvala i izvini:)
Srecna Nova godina ♥️
OnW2JAAAACAAC3.jpg
OnW2JAAAACAAC3.jpg (44.99 KiB) Pregledano 2852 puta
Draga,
on je vrlo iteresantan i dinamičan tip al sam za sebe. Nema aspekata ni aflikcija na Suncu te se može okarakterisati kao specifična osoba neočekivanih delovanja. Mogućnost čudnog izgleda ili da pleni u društvu, odskače iznad proseka. Međutim, ti nikad nećeš pročitati njegovu ličnost niti ko je on u stvari. Osoba je dopadljiva ženama ali izuzetno stabilnih emocija, teško je da se zaljubi. Možeš probati prijateljskim stavom. tvoj je Mesec egzaktno na njegovom Saturnu te se ovo smatra otežavajućim, porodičnim aspektom koji se provlači iz neke prethodne inkarnacije i otežava odnos. Niti možete zajedno niti odvojeno....Mora se raditi detaljan horoskop uporednog odnosa da bi se videlo kud taj odnos vodi. Ovo je samo puko osnovno pregledanje, naročito kada imamo kontakt Meseca i Satruna
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga, hvala puno i izvini sto sam te smorila.
Tezak je bas, ali jeste zanimljiv i pametan.
Vidim po njemu, tesko voli da se upoznaje sa novim ljudima .ne vidis po sinastriji , da li sam mu makar malo privlacna:)?
Pricamo pomalo, ali nikud ne idemo dalje :) jer on ne voli da se upoznaje sa novim ljudima.
Katarina

Re: Ljubav

Poruka od Katarina »

Zdravo,zanima me kada cu naci nekog ljubavnog partnera,i kako mi stoji stanje za udaju.
14.08.1996.
Horn,Austrija
00:57 h
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav Anđela i svim članovima koji prate forum ☺️
Znam da je kompleksno i zahtjeva puno analize generalno, ali mozes li mi Anđela malo skicnuti solar za ovu godinu? Onako samo ono sto upada u oci bas bas, znam da vise ni ne mozes.. Prije koji dan sam ostala bez posla, zdravlje ozbiljno naruseno, nadam se nekoj promjeni u ljubavnom zivotu mada se to ne desava.. cijela prosla godina bila ok, cak i dinamicna i zanimljiva kako si mi i rekla kada si mi zadnji puta radila solar.. i onda fiasko zadnjih mjesec-dva, tocnije od ovog rodendana i novog solara (sto si mi i rekla da me ceka - "urusavanje svih postavljenih planova" i evo ne dolazim sebi.
Htjela bi jos dodati, kako si prilikom nekih od nasih konsultacija mi najavila bas nekako ovaj period kao period vecih promjena, "renesanse"...
Moji podaci: 16.11.1998., 16:10h, Slavonska Pozega Hrvatska. Imas me vec u bazi

Bila bih jako zahvalna ako bi izdvojila koji minut 💞
Makica21

Poruka od Makica21 »

Postovana Andjela,
Nesto mi ne da mira ovih dana, mozete li baciti oko na ovu situaciju, zapravo rastali smo se prije 7 godina (on je samo nestao) i sad me zove da se vidimo i razgovaramo jer zeli da ispravi stvar. Bojim se da mu vjerujem i nista mi nije jasno. Ja imam brak iza sebe.
Mozete li mi dati odgovor na ovu neobicnu situaciju i hvala na vremenu koje odvajate za nase muke :)
Ja 03.04.1993. 00:30h , Niksic,
On 18.09.1991. Podgorica
Dusica

Poruka od Dusica »

Pozdrav, zanima me da li se vidi skoro neka ozbiljna veza tj partner s kojim cu biti u zajednici/braku? Kao bi ovaj Jupiter u 5 u tranzitu trebalo da donese neku ozbiljnu vezu ali do sad nije doneo nista 😁 Hvala
Podaci: 28.01.1984, 03:45h , Beograd.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Katarina piše:
04 Jan 2024, 23:43
Zdravo,zanima me kada cu naci nekog ljubavnog partnera,i kako mi stoji stanje za udaju.
14.08.1996.
Horn,Austrija
00:57 h
Katarina(forum)WRIGC6.jpg
Katarina(forum)WRIGC6.jpg (42.8 KiB) Pregledano 2882 puta
Draga Katarina,
niko ti ne može sa potpunom sigurnošću tako nešto reći obzirom da astrologija nije sredstvo proricanja sudbine. Ipak, možemo videti predispozicije. U kartama gde su rasute planete po znacima različitih elemenata to je teže, a tvoja je jedna od takvih. Ti si rođena sa konjunkcijom Sunca i Meseca te je neki događaj u kući, vezano za roditelje, dosta označio tvoj život. U tebi postoji neka borba ega koja se prvo mora rešiti kako bi nastavila u kvalitetniji odnos. Tvoj vladar Ascendenta i planeta koja te opisuje je Merkur, a kako je na vrhu pete kuće energiju usmeravaš na ljubavni život, aktivnosti vezane za stvari koje voliš. U kući ljubavi nalazi se i Hiron koji govori da ćeš doživeti neko veliko razočaranje kroz tajnu, polutajnu ili na neki način zabranjenu ljubavnu vezu. Prvi partner za ozbiljnije takođe je neko ko se hvali...imaćeš sreće da upoznaš mladića koji će možda biti nešto malo mlađi od tebe (radi se o danima ili par meseci) i ovo može biti dobra i kvalitetna veza, nakon nekih starijih koji će samo delovati sigurno i stabilno (rade neke bitne poslove, imaju nekretnine i slično). Godine bitne za ljubavi 35.36.38 pa i kasnije, što ne znači da se ranije nećeš udati. Ovde je jako potrebno da se integrišeš, vidiš šta je ono što si ti a odakle počinje ono što drugi žele i naučiš da živiš prvo potpuno zadovoljna sa sobom. Želim ti svako dobro
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dusica piše:
06 Jan 2024, 19:54
Pozdrav, zanima me da li se vidi skoro neka ozbiljna veza tj partner s kojim cu biti u zajednici/braku? Kao bi ovaj Jupiter u 5 u tranzitu trebalo da donese neku ozbiljnu vezu ali do sad nije doneo nista 😁 Hvala
Podaci: 28.01.1984, 03:45h , Beograd.
Dusica(Beograd)WRIGC7.jpg
Dusica(Beograd)WRIGC7.jpg (40.37 KiB) Pregledano 2881 put
Akter ljubavi je Venera u Jarcu, takođe i Merkur kao i Mesec. Tranzit je samo okidač događaja i ne znači da se neće desiti do maja meseca 2024. godine, ipak, realnije je da to bude kasnije, kad krene preko sredine šeste pa pri sedmoj kući. S druge strane, trebaju se otvarati sve prediktivne tehnike kako bi smo nešto mogli da zaključimo, sem da će ti partner biti jako bitna osoba u životu, da ćete biti jako vezani, da će biti vrlo ozbiljan i stabilan čovek na koga se možeš osloniti.
Obzirom na poziciju solara ovo nije neki naročiti period za ljubav, bar do početka proleća, a sada bi se moglo desiti da se osećaš prazno, usamljeno i slično. takođe, ovo je period pred promena obzirom na poziciju Plutona i solarnog Sunca te tebe tek narednih godina očekuju velike promene. Mogućnost promena po pitanju selidbe, ako radiš na tome jako brzo, već u narednim mesecima i to naglo i neočekivano....sama godina ide ka tome da otputuješ.
Prilozi
Dusica(Beograd)W2JAAAACAAC8.jpg
Dusica(Beograd)W2JAAAACAAC8.jpg (44.66 KiB) Pregledano 2881 put
Metafora27

Poruka od Metafora27 »

Evo mene nakon par godina ponovo. Morala sam pronaci svoj username i password koji sam u međuvremenu zaboravila, a mailova milion :lol: . Od 2021.godine kada sam se javila na ljubavnom planu se nista nije desilo. Prosle godine na svoj rodjendan napravila sam kombinaciju solarne i natalne karte. I tada sam je analaizirala i mislila sam da je 2024. godina moja godina bar sto se ljubavi tice (cak i braka sa tim potencijalnim vojnikom) i nekako sam ostatak 2023.godine "zivjela" sa nadanjem da cu nekoga upoznati kako bi 2024. bila ta godina. Međutim pocela je godina i nema nikoga na vidiku, a tesko mi je povjerovati da ce se sve tako brzo desiti u ovoj godini, cak i ne bi bilo pozeljno da stupim u vezu potom u brak sve u jednoj godini, jer kako kazu ko je zurio nogu je slomio 😂. Ne mora nuzno znaciti ali eto. Mislim da sam sada spremna za ozbiljnije korake pa da vidimo. Draga Andjela u nastavku je link https://imgur.com/Q2vg56U na natalnu/solarnu kartu pa mi reci jel i ti vidis brak kao i ja ili sam samo pogresno protumacila ;) . Pozdrav
Pošalji Odgovor