Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Selidbe

Poruka od Andjela Kostic »

Vilanel piše:
12 Jan 2024, 16:17
Hvala na odgovoru. Sada mi je jasnije zašto je toliko "zapelo" oko odlaska, da se na kraju i odustalo. Da li u natalu mog supruga posti šansa za odlazak u inostranstvo , odnosno kakva je njegova poslovna situacija, šta treba da radi, čime da se bavi, da li je moguće poboljšati finansijsku situaciju. Rođen je 01.08.1984 u 06:20h u Nišu.
Više puta sam navela da trećim licima ne mogu tumačiti horoskope. Muž se može sam javiti. Ali za pitanja koja si mi postavila potrebno je definitivno raditi godišnji horoskop minimalno. Morala bih otvarati sve prediktivne tehnike.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Vilanel

Poruka od Vilanel »

Izvinjavam se zaista, čim sam naletela na Vaš forum, pokušala sam da što više isčitam, ali u želji da dobijem odgovor, promakla mi je vaše pravilo da ne čitate trećim licima, što je zaista veoma profesionalno i za svaku pohvalu. Moj muž ne veruje u horoskop i neće se sam javiti sigurno, ali to je njegov problem :D .
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Mozete li mi odgovoriti na poruku?
Da li cu se u ovoj godini zbog posla preseliti u drugi grad?
13.04.1986 10.15 Pljevlja
Poslednje učitavanje od Maki Merry dana 27 Jan 2024, 18:40, učitano 4 puta ukupno.
Vilanel

Poruka od Vilanel »

Andjela Kostic piše:
12 Jan 2024, 19:44
Vilanel piše:
Hvala na odgovoru. Sada mi je jasnije zašto je toliko "zapelo" oko odlaska, da se na kraju i odustalo. Da li u natalu mog supruga posti šansa za odlazak u inostranstvo , odnosno kakva je njegova poslovna situacija, šta treba da radi, čime da se bavi, da li je moguće poboljšati finansijsku situaciju. Rođen je 01.08.1984 u 06:20h u Nišu.
Više puta sam navela da trećim licima ne mogu tumačiti horoskope. Muž se može sam javiti. Ali za pitanja koja si mi postavila potrebno je definitivno raditi godišnji horoskop minimalno. Morala bih otvarati sve prediktivne tehnike.
Da se vratim na moju natalnu kartu i aspekte koje vidite tu, što se tiče finansijske situacije, kakva će ona biti? Znam da se gleda druga kuća, meni je ona prazna ;) , takođe ono što sam ukapirala čitajući tekstove sa sajta gde zaista dobro objašnjavate, važno je i gde su se smestili vladari i još ponešto.... ali, ja nisam astrolog tako da , ukoliko imate vremena odgovorite mi.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vilanel piše:
13 Jan 2024, 20:27
Andjela Kostic piše:
12 Jan 2024, 19:44
Vilanel piše:
Da se vratim na moju natalnu kartu i aspekte koje vidite tu, što se tiče finansijske situacije, kakva će ona biti? Znam da se gleda druga kuća, meni je ona prazna ;) , takođe ono što sam ukapirala čitajući tekstove sa sajta gde zaista dobro objašnjavate, važno je i gde su se smestili vladari i još ponešto.... ali, ja nisam astrolog tako da , ukoliko imate vremena odgovorite mi.
Draga Vilanel,

bilo bi dobro tražiti odgovore po temama, nikako vezano, kako bi ostali mogli pratiti konverzaciju.
VilanelWRIGC5.jpg
VilanelWRIGC5.jpg (43.68 KiB) Pregledano 12221 put
Poslovna slika zavisi i od drugih poslovnih kuća nikako samo od druge. Druga kuća ukazuje na deo karijere i ovde govori o problemima vezanim za sticanje lične imovine naročito ukoliko obavljaš jednostavne ili fizičke poslove. Ovde će najveći problem biti u trgovini i to gledaj izbeći. Međutim, nakon preokreta u sredini karijere mogućnost rada modernog posla ili posla u modernom okruženju i ovo će biti dobro. Mogućnost rada i u inostranstvu
Vilanel

Poruka od Vilanel »

Mogućnost rada u inostranstvu :D :D :D :D . Za sada ne vidim na koji način da odem tamo, jer opcija koju smo porodično imali , a to je da muž ode a mi da mu se pridružimo, je otpala, jer se on vratio sa stavom da se ne vraća tamo i da nema nameru da živi tamo. Ja inače radim već petnaest godina u srednjoj školi kao profesor, i zadovoljna sam karijerom, u početku je bilo turbulentno i nestabilno a za sada je u redu. samo, sve vreme imam "osećaj" da treba nešto više postići, nešto bolje , uspešnije.....
Trgovinom se nikada nisam bavila, niti imam nameru, to me nikako ne privlači, i mislim da to ne bih umela da radim. Nisam razumela kako da odgovore tražim po temama ;) .
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vilanel piše:
17 Jan 2024, 21:50
Mogućnost rada u inostranstvu :D :D :D :D . Za sada ne vidim na koji način da odem tamo, jer opcija koju smo porodično imali , a to je da muž ode a mi da mu se pridružimo, je otpala, jer se on vratio sa stavom da se ne vraća tamo i da nema nameru da živi tamo. Ja inače radim već petnaest godina u srednjoj školi kao profesor, i zadovoljna sam karijerom, u početku je bilo turbulentno i nestabilno a za sada je u redu. samo, sve vreme imam "osećaj" da treba nešto više postići, nešto bolje , uspešnije.....
Trgovinom se nikada nisam bavila, niti imam nameru, to me nikako ne privlači, i mislim da to ne bih umela da radim. Nisam razumela kako da odgovore tražim po temama ;) .
Vilanel,
sve što sam napisala samo su opcije koje sam izvukla iz podataka koje si mi ostavila. Mogućnost inostranstva...pa sama pišeš da je muž otišao i da je slobodnom voljom izabrao da ne ostane tamo. Trgovina ima različite oblike te ne govorimo o klasičnoj prodaji. Lepo je što si profesor u srednjoj, to mi je baš super :)
Uspeh? zavisi ko šta smatra uspehom. Meni je uspeh i to što radiš. Ja npr ne bih mogla da radim sa decom (niti imam aspekte za tako nešto :))
Vilanel

Poruka od Vilanel »

Andjela Kostic piše:
22 Jan 2024, 22:15
Vilanel piše:
17 Jan 2024, 21:50
Vilanel,
sve što sam napisala samo su opcije koje sam izvukla iz podataka koje si mi ostavila. Mogućnost inostranstva...pa sama pišeš da je muž otišao i da je slobodnom voljom izabrao da ne ostane tamo. Trgovina ima različite oblike te ne govorimo o klasičnoj prodaji. Lepo je što si profesor u srednjoj, to mi je baš super :)
Uspeh? zavisi ko šta smatra uspehom. Meni je uspeh i to što radiš. Ja npr ne bih mogla da radim sa decom (niti imam aspekte za tako nešto :))
Meni je astrologija bš super ali nemam aspekte za to 8-) . Hvala ti na odgovoru na ovom forumu. Srdačan pozdrav
Danijela R

Poruka od Danijela R »

Kakvi su meni aspekti za inostranstvo?S obzirom na Saturna u 9k verovatno su sanse male kao i jaku 4 k,ali sve mi se cini da ce me okolnosti naterati da negde odem.Inace,fakultet sam zavrsila,ne u roku,ali ipak jesam i ne radim taj posao jer su mi bile potrebne dodatne edukacije za koje nemam novca.Radim posao u simbolici 6 k.
Moji podaci:14.4.1977. 21.15h Beograd
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Danijela R piše:
17 Feb 2024, 15:02
Kakvi su meni aspekti za inostranstvo?S obzirom na Saturna u 9k verovatno su sanse male kao i jaku 4 k,ali sve mi se cini da ce me okolnosti naterati da negde odem.Inace,fakultet sam zavrsila,ne u roku,ali ipak jesam i ne radim taj posao jer su mi bile potrebne dodatne edukacije za koje nemam novca.Radim posao u simbolici 6 k.
Moji podaci:14.4.1977. 21.15h Beograd
DanijelaRW2JAAAACAAC6.jpg
DanijelaRW2JAAAACAAC6.jpg (47.47 KiB) Pregledano 12067 puta
Draga Danijela R,
ne znam kakve to edukacije još trebaš završiti ali većina stvari postoji na Internetu. ljudi smatraju da moraju davati uvek puno para a u stvari najviše je potrebno uložiti vreme i učiti što je u principu najteže. Inostranstvo može ali bliže inostranstvo i nikako sa poslom koji trenutno radiš iz šeste kuće (što bi mogla biti neka uslužna trgovačka delatnost ili tako što)
Pošalji Odgovor