Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Masha111

Re: Astrologija

Poruka od Masha111 »

Draga Anđela, pri kraju sam osnovnih studija na ftn-u. Odlučila sam da ću na master ići, pa me interesuje kakav opis posla mi najviše odgovara? Da li je to neka klasična firma ili ustanova, poput predavača, saradnika u nastavi… Kada mogu da očekujem zaposlenje i gde?
masha1111.png
masha1111.png (161.66 KiB) Pregledano 1461 put
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
27 Jan 2024, 12:08
Goca piše:
20 Jan 2024, 06:40
Cao Anđela.
Da li se iz natalne karte vidi mjesto upoznavanja bračnog partnera?Kako bi to kod mene izgledalo?
Hvala unaprijed na odgovoru.
GocaW2JAAAACAAC4.jpg
Draga Goco,
zavisi šta si već prošla i sa koliko si partnera živela i jesi li živela Pritom, nekad se vidi nekada ne. Svog prvog bitnog partnera moći ćeš upoznati u mnoštvu ljudi, negde u nekom većem gradu. U drugom slučaju ovo može biti maraton, sahrana ili odlazak kod nekog u bolnicu posle operacije, porođaja te tamo
Kad kažete prvog jer se to misli na prvi brak, s obzirom da u mom slučaju braka nije bilo ili se već kod mene gleda ovaj drugi slučaj?
Danijela R

Poruka od Danijela R »

Pozdrav,htela sam da pitam nesto vezano za mamin solar.Kako vam mogu poslati njene podatke?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Masha111 piše:
27 Jan 2024, 15:57
Draga Anđela, pri kraju sam osnovnih studija na ftn-u. Odlučila sam da ću na master ići, pa me interesuje kakav opis posla mi najviše odgovara? Da li je to neka klasična firma ili ustanova, poput predavača, saradnika u nastavi… Kada mogu da očekujem zaposlenje i gde?
masha1111.png
Draga,
Za odgovore vezane za vremenski rok a naročito lokaciju izuzetno je bitno raditi godišnje horoskope. Natal pokazuje samo uopštene informacije kao što je npr da ti bolje leži da radiš u nastavi, kao predavač nego kao radnik, te odmah početak karijere govori o radu sa puno ljudi, nekakvo usluživanje ljudi. Ono što ti mogu reći jedino je da će ti period oko 42. godine baš biti bitan za razvoj karijere i da se moraš čuvati oko 41. godine života jer je tada moguć pad sa pozicije na koju ćeš se penjati polako ali sigurno. Inače, ovo je horoskop potencijala uspešne osobe ako ti to nešto znači:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
28 Jan 2024, 15:44
Andjela Kostic piše:
27 Jan 2024, 12:08
Goca piše:
20 Jan 2024, 06:40
Cao Anđela.
Da li se iz natalne karte vidi mjesto upoznavanja bračnog partnera?Kako bi to kod mene izgledalo?
Hvala unaprijed na odgovoru.
GocaW2JAAAACAAC4.jpg
Draga Goco,
zavisi šta si već prošla i sa koliko si partnera živela i jesi li živela Pritom, nekad se vidi nekada ne. Svog prvog bitnog partnera moći ćeš upoznati u mnoštvu ljudi, negde u nekom većem gradu. U drugom slučaju ovo može biti maraton, sahrana ili odlazak kod nekog u bolnicu posle operacije, porođaja te tamo
Kad kažete prvog jer se to misli na prvi brak, s obzirom da u mom slučaju braka nije bilo ili se već kod mene gleda ovaj drugi slučaj?
Goco, kod tebe sada rade uglavnom godišnji horoskopi i usmena konsultacija sa astrologom. Zašto? Zato što nakon 30. godine života opisi se vide kroz bliže sagledavanje planeta. U natalu se vidi npr: prvi bitan, drugi bitan treći bitan....bitan može biti bračni drug, može biti neki sa kojim si živela a nisi bila u braku a može biti i neko gde si imala dugu ili intenzivnu ljubavnu vezu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Danijela R piše:
30 Jan 2024, 03:49
Pozdrav,htela sam da pitam nesto vezano za mamin solar.Kako vam mogu poslati njene podatke?
Draga Danijela R,
tvoja mama mora sama da se uloguje i postavi pitanje za sebe. Svaki korisnik može koristiti log samo u svom slučaju jer astrološka etika ne dozvoljava tumačenje trećim licima.
Masha111

Poruka od Masha111 »

Heej, evo je solar, stavila sam za 2025. godinu, jer do tada planiram da završim i master… Šta se više može reći za prvi posao?
Prilozi
IMG_3228.jpeg
IMG_3228.jpeg (138.69 KiB) Pregledano 1460 puta
Danijela R

Poruka od Danijela R »

Andjela Kostic piše:
30 Jan 2024, 19:05
Danijela R piše:
Draga Danijela R,
tvoja mama mora sama da se uloguje i postavi pitanje za sebe. Svaki korisnik može koristiti log samo u svom slučaju jer astrološka etika ne dozvoljava tumačenje trećim licima.
Hvala.Mama se bas ne snalazi sama pa cu joj ja pomagati oko prijave na forum.
Ako nije problem,ja bih ostavila svoje podatke za moj solar.Njen i moj solar imaju dosta poklapanja sto ce se videti kad se ona bude ulogovala.
Ja sam rodjena u Beogradu,14.4.1977. u 21.15h.
Pored brige oko zdravlja roditelja i nekretnine sto je verovatno naglaseno,moja briga je usmerena i na posao.Da li su aspekti jako nepovoljni ili se moze nekako sve prevazici?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Danijela R piše:
01 Feb 2024, 02:47
Andjela Kostic piše:
30 Jan 2024, 19:05
Danijela R piše:
Draga Danijela R,
Hvala.Mama se bas ne snalazi sama pa cu joj ja pomagati oko prijave na forum.
Ako nije problem,ja bih ostavila svoje podatke za moj solar.Njen i moj solar imaju dosta poklapanja sto ce se videti kad se ona bude ulogovala.
Ja sam rodjena u Beogradu,14.4.1977. u 21.15h.
Pored brige oko zdravlja roditelja i nekretnine sto je verovatno naglaseno,moja briga je usmerena i na posao.Da li su aspekti jako nepovoljni ili se moze nekako sve prevazici?
DanijelaRW2JAAAACAAC6.jpg
DanijelaRW2JAAAACAAC6.jpg (47.47 KiB) Pregledano 1360 puta
Ovo je solarni povratak koji ukazuje na godinu suočavanja sa obavezama naročito onim zaostalim iz prethodnih perioda. takođe će glavno zbivanje definitivno biti vezano za polje sticanja lične imovine. Međutim, obzirom da je kraj ovog solara blizu zbog uticaja Severnog mesečevog čvora postoji mogućnost novog početka za tebe kroz neku novu informaciju, dogovor ili neki dokument. Ipak, natalna slika vezana za posao ukazuje na mogućnost promena tokom godina kao i to da moraš biti otvorenija, dinamičnija i da se ne plašiš što je najbitnije. Ne dozvoljavaj razočaranju da te obuzme jer nema potrebe i uvek imaj za sebe "plan B". To je način da najpre uspeš. Ako se učauriš i ne mrdaš biće problema
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Masha111 piše:
31 Jan 2024, 14:55
Heej, evo je solar, stavila sam za 2025. godinu, jer do tada planiram da završim i master… Šta se više može reći za prvi posao?
Solar i natal se uvek gledaju zajedno. Molim te ostavi podatke i grad gde si provela zadnji rođendan. hvala :)
A generalno, ništa se više ne može reći samo iz solara. Potrebno je odraditi sve prediktivne tehnike tj uraditi godišnji. Ali ću svakako pogledati ako ostaviš podatke
Pošalji Odgovor