Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Goca

Re: Astrologija

Poruka od Goca »

Ćao Anđela. Šta je Polar, ako može objašnjenje.
Hvala unaprijed.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Goca piše:
12 Feb 2024, 17:00
Ćao Anđela. Šta je Polar, ako može objašnjenje.
Hvala unaprijed.
To je Polarni ascendent. Ipak, ja ga do sada nisam istraživala niti ga pratim da budem iskrena. Ne smatram da ima mnogo bitnosti u tumačenju. Napisala sam joj to onako, jer sam i njega štiklirala.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Masha111 piše:
11 Feb 2024, 22:20
Izvini, sada vidim pravila o postavljanju na prethodnoj stranici
Rođena sam 08.11.2000. 13:04h Sombor
Ostavila sam u prilogu solar… Poslednji rođendan je u Novom Sadu proslavljen…
e vidiš, zato ja volim podatke....pogledaj sada svoj natal i solar za ovaj period.....
Masha111W2JAAAACAAC23.jpg
Masha111W2JAAAACAAC23.jpg (47.54 KiB) Pregledano 1295 puta
Kao što vidiš, to je totalno druga karta od one koju si ti izbacila....solar na Novi Sad je sa Ascendentom u Vagi i totalno se priča razlikuje od prethodne. Dakle, idemo redom :)
Godina će biti okrenuta ka svim vidovima partnerskih odnosa. Kako Asc prolazi blizu Marsa osećaćeš ubrzanje i želju da što pre rešiš partnerske odnose. takođe, na samom Asc horoskopa pojavljuje se 4 stepen znaka Vage što je znak udaje, ili bitnih partnerskih odnosa i u tom pravcu ide godina. Sunce u drugoj kući ukazuje na borbu za sticanje lične imovine te sredina solara, period oko aprila izazovan po pitanju sticanja (gde spada ono čime se baviš, pa ako su studije u pitanju ova mogućnost se menja ali ti neće dati velike sreće sve i da si student ako polažeš ispite na sreću). U svakom slučaju, ako tražiš posao nagle promene u periodu proleća ove godine moguće su. Teškoće u ljubavnom životu u vidu nestabilnosti zameniće jedan događaj u leto, ali ni ovo nije naročita slika vezana za ljubavni život u ovom periodu. Više je čekanja i odricanja stvar. Mogućnost boljitka za posao odmah nakon perioda proleća 2024. godine....
Masha111

Poruka od Masha111 »

Daa, sad je skroz druga priča… Pozitivno sam se iznenadila. Za partnerske odnose je činjenica da hoću da rešim što pre sve. Kakav događaj u leto?😃
Meni je baš komplikovana natalna…
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Masha111 piše:
12 Feb 2024, 21:42
Daa, sad je skroz druga priča… Pozitivno sam se iznenadila. Za partnerske odnose je činjenica da hoću da rešim što pre sve. Kakav događaj u leto?😃
Meni je baš komplikovana natalna…
Nikome nije jednostavna karta ni život. Ipak, nadam se da si natalnu kartu radila te znaš koje su ti prepreke i pozitivne strane...ono što ja ovde vidim jeste nemiran život, prevelike dinamike, te ti trebaš upravo da smiriš strasti na polju partnerskih odnosa, ne pojačavaš ono što je već natalno pojačano. Za tebe je idealan partner tvojih godina, uporan i društven i takvog ćeš imati mogućnosti upoznati iz drugog pokušaja. Prvi pokušaj biće jedan ekcentričan tip, samo je potrebno da sačekaš pravog :)
Leona

Poruka od Leona »

Pozz Andjela. Rodjena sam 11.08.1978. u 18:10u Somboru.
Interesuje me info u vezi sa poslom.
Trenutno nisam zaposlena.
Pozzz
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Leona piše:
13 Feb 2024, 15:09
Pozz Andjela. Rodjena sam 11.08.1978. u 18:10u Somboru.
Interesuje me info u vezi sa poslom.
Trenutno nisam zaposlena.
Pozzz
LeonaW4JAJAACAACAACAAC4A.jpg
LeonaW4JAJAACAACAACAAC4A.jpg (61.36 KiB) Pregledano 1631 put

Draga Leona,
utvom slučaju polje sticanja lične imovine pokazuje promenljivost, naročito u prvoj trećini karijere sa krtičnim momentima. Ne znam čime se baviš ali si odlična za ekonomiju, bankarstvo i analiziranje brojčanih podataka. Što se tiče karijere, ovo je kratko vreme bez posla ukoliko si do skoro imala posao. Problem je konstituisanja firmi ili prosto nešto sa opšteg nivoa ali ti ne ide ni u prilog javna postavka (ljudi koji te orkužuju nisu sa tobom na istoj talasnoj dužini). Mislim da prelaziš u deo karijere gde ćeš, kad nađeš posao imati sigurnost, što bi se trebalo desiti nakon nekoliko meseci (od prilike nakon osam meseci što ne znači da pre toga nećeš naći neki posao ali ni on neće biti siguran). Na tebe deluje direkcija koja pokazuje promenu u trenutnom periodu zbog prelaza direktivnog Sunca preko natalnog Marsa koji vlada statusom. Mogu ti reći i da te očekuje bolji deo poslovnog života jer do sada i nije bilo nešto. Trenutno možeš takođe imati sreću (i narednih oko 45 dana) u nalasku posla i sad se potrudi (progresivni Mesec na natalnom Jupiteru), pritom je u tranzitu upravo prolaz Marsa kroz tvoju prvu kuću što ukazuje na aktivaciju, brzinu ali kako on natalno vlada Zenitom i promenu statusa
Leona

Poruka od Leona »

Hvala draga Andjela. 8-) :)
Danijela R

Poruka od Danijela R »

Hvala Andjela na odgovoru :)
Goca

Poruka od Goca »

Ćao Anđela.
Koliko je bitna konjukcija Jupitera i Urana koja će da se desi u aprilu?Meni je treća kuća u Biku,ima li to nekog bitnog značaja za mene?
Pozdrav.
Pošalji Odgovor