Na žalost za to je potrebno uraditi godišnji horoskop kako sam više puta napomenula. Potrebno je stvarno dosta vremena da se tako nešto utvrdi a ne pogreši, naročito u tvom slučaju gde moramo otvarati sve prediktivne tehnike, znaš i sama kako idethe_sacrament piše: ↑11 Feb 2024, 12:13Draga Andjela, opet ja. Posao cvijeta, baš sam zadovoljna. Ali, ljubavi nigdje
Ako mozes i kad mozes, ako imas vremena, mozes li mi pogledati i napisati u kratkim crtama otprilike kad je najbolji period da upoznam srodnu dušu? Usamljena sam, moram ti priznati.) hvala puno i izvini.
08.11.1988.god u 13:45h, Cetinje. Zivim i radim u Podgorici.
Ljubav-brak
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Ljubav-brak
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
the_sacrament
Okii. Hvala svakako:)) svako dobro zelim
postoji li mogucnost da mi napises kao prethodnoj clanici
?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ne mogu draga jer mi treba da otvaram gomilu horoskopa za to. Kao što sam već uradila prošli put za tebe, ali sam tada odvojila značajno vreme. Pronalazak bitne ljubavne veze - srodne duše, traži ozbiljno bavljenje jednim horoskopom. Sve što sam mogla uradila sam. Pričale smo o natalu uopšteno, čak sam ti odgledala prošli put ceo godišnji. Postoje i ostale članice. Ne mogu stići i nadam se da ćeš me razumeti. Tebi sam već odgovorila ranije kao i prethodnoj članici i pogledala sve ostale prediktivne tehnike jednom. Ako imaš neko drugo pitanje piši. Dopisaću ti za solarni samothe_sacrament piše: ↑11 Feb 2024, 17:25Okii. Hvala svakako:)) svako dobro zelimpostoji li mogucnost da mi napises kao prethodnoj clanici
?
-
the_sacrament
Razumijem te potpuno. Izvini da sam dosadna. 
Bice kako je najbolje za mene. Hvala draga jos jednom i izvini
Bice kako je najbolje za mene. Hvala draga jos jednom i izvini
https://dodaj.rs/image/ttZCx6
Pozdrav svima na forumu,
Interesuje me nesto vise o ovom odnosu, odnosno buducnost odnosa. Da li postoji mogucnost ponovnog ulaska u vezu i slicno, hvalaa
Pozdrav svima na forumu,
Interesuje me nesto vise o ovom odnosu, odnosno buducnost odnosa. Da li postoji mogucnost ponovnog ulaska u vezu i slicno, hvalaa
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Mogu li molim te da te zamolim za podatke obe osobe? Ako ne želiš ovde, pošalji u privatnoj poruci, ovako mi je teško da pratim. Dobrodošla:)noirwitch piše: ↑12 Feb 2024, 14:41https://dodaj.rs/image/ttZCx6
Pozdrav svima na forumu,
Interesuje me nesto vise o ovom odnosu, odnosno buducnost odnosa. Da li postoji mogucnost ponovnog ulaska u vezu i slicno, hvalaa![]()
Andjela Kostic piše: ↑12 Feb 2024, 16:27Mogu li molim te da te zamolim za podatke obe osobe? Ako ne želiš ovde, pošalji u privatnoj poruci, ovako mi je teško da pratim. Dobrodošla:)noirwitch piše: ↑12 Feb 2024, 14:41https://dodaj.rs/image/ttZCx6
Pozdrav svima na forumu,
Interesuje me nesto vise o ovom odnosu, odnosno buducnost odnosa. Da li postoji mogucnost ponovnog ulaska u vezu i slicno, hvalaa![]()
Bolje te nasla
Nadam se da sam uspela privatnu poruku daa ti posaljem, ako nije stigla da li mogu mejlom?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
možeš kako hoćeš, samo se pozovi na svoje ime ovde
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ovo ti je godina,pod pretpostavkom da si je čekala u Cetinju ili Crnoj Gori negde, koja će biti dosta promenljiva sa puno komunikacije i pokušaja da se izboriš sa okolinom. Oko aprila meseca možeš očekivati da dobiješ neku bitnu informaciju koja će te pokrenuti da ideš dalje svojim putem ali u pravcu koji će imati veze sa informacijom. Ljubav ti je izazovna naročito u ovom periodu.the_sacrament piše: ↑12 Feb 2024, 13:58Razumijem te potpuno. Izvini da sam dosadna.
Bice kako je najbolje za mene. Hvala draga jos jednom i izvini![]()
Poslala mejl posto nemam prava na privatnu poruku