Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Labella

Re: Posao

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
03 Feb 2024, 20:11
Labella piše:
30 Jan 2024, 20:02
Andjela Kostic piše:
30 Jan 2024, 19:06

Draga Labella,
ti najbolje znaš da je ovde potrebno otvoriti najmanje 5 točkova pored natala i gledati oko 45 minuta da bi se dobio najrealniji odgovor. aj mi bar napiši gde si provela zadnji rođendan
Draga Andjela, Rijeka, Hr.

Nemam trenutni prihod novca, zato me još više hvata panika ( naravno, mogu posuditi, ali cekam odgovore).
Hvala unapred ☺️💞
[attachment=0]LabellaW2JAAAACAAC4.jpg[/attachment
Solarni povratak najavljuje promenljivu godinu ali sklonu brzim promenama. Takođe se vide trenutni problemi vezani za polje sticanja lične imovine ali i stabilizacije. Konkuriši i na druga mesta
Draga Andjela, hvala

Da, trazim takodjer druga radna mjesta, a postavila sam oglas za davanje edukativnih instrukcija.

Da li ce taj period bez posla biti uskoro gotov? To sam zaboravila pitati u originalnom pocetnom postu.

Hvala ☺️💞
PIKA

Poruka od PIKA »

Draga Anđela,

Pratim već jedno vrijeme ovaj forum. Teme i odgovori su mi jako zanimljivi, pa sam se odlučila postaviti jedno pitanje u vezi posla.

Zanima me da li uskoro imam mogućnost pronaska novog posla ili da se odlučim za privatan posao o kojem već jedno vrijeme razmišljam.

Rođena sam u Karlovcu (Hrvatska), 10.03.1981. u 10.03h ujutro.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

Lp
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Labella piše:
04 Feb 2024, 08:47
Andjela Kostic piše:
Labella piše:
30 Jan 2024, 20:02

Draga Andjela, Rijeka, Hr.

Nemam trenutni prihod novca, zato me još više hvata panika ( naravno, mogu posuditi, ali cekam odgovore).
Hvala unapred ☺️💞
Solarni povratak najavljuje promenljivu godinu ali sklonu brzim promenama. Takođe se vide trenutni problemi vezani za polje sticanja lične imovine ali i stabilizacije. Konkuriši i na druga mesta
Draga Andjela, hvala

Da, trazim takodjer druga radna mjesta, a postavila sam oglas za davanje edukativnih instrukcija.

Da li ce taj period bez posla biti uskoro gotov? To sam zaboravila pitati u originalnom pocetnom postu.

Hvala ☺️💞
To ne možemo znati bez detaljno odrađenog godišnjeg horoskopa, pa ni tada. Možemo samo znati koji je povoljniji koji je manje povoljan period, znaš i sama kako ide
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

PIKA piše:
05 Feb 2024, 14:06
Draga Anđela,

Pratim već jedno vrijeme ovaj forum. Teme i odgovori su mi jako zanimljivi, pa sam se odlučila postaviti jedno pitanje u vezi posla.

Zanima me da li uskoro imam mogućnost pronaska novog posla ili da se odlučim za privatan posao o kojem već jedno vrijeme razmišljam.

Rođena sam u Karlovcu (Hrvatska), 10.03.1981. u 10.03h ujutro.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

Lp
PIKAWRIGC15.jpg
PIKAWRIGC15.jpg (42.97 KiB) Pregledano 1341 put
Draga PIKA,
to hoćeš li uzeti privatni posao ili se odlučiti da tražiš i dalje je ipak slobodna volja te astrologija ne može davati savet šta prihvatiti. Ipak, astrologija nam može pokazati šta je bolje u tvom slučaju. A u tvom slučaju je polje sticanja lične imovine dinamično, promenljivo i naglo što znači da bi mogla otići iz posla u privatni te se opet vratiti na neki posao gde ćeš biti plaćana i slično. U tvom slučaju je jedino poželljno izbegavati rad sa prijateljima, jer gde je novac i interesi postoje tu za tebe prijateljstva nema. Mesec i Saturn dobro stoje preko dispozicije što ukazuje na mogućnost privatnog posla naročito ako se radi o uslužnim delatnostima, ali tokom vremena, što bi moglo biti oko ovog perioda tvog života.Ipak, za više informacija morale bi se otvarati i ostale prediktivne tehnike.
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
11 Feb 2024, 15:28
Labella piše:
04 Feb 2024, 08:47
Andjela Kostic piše:

Draga Andjela, hvala

Hvala ☺️💞
To ne možemo znati bez detaljno odrađenog godišnjeg horoskopa, pa ni tada. Možemo samo znati koji je povoljniji koji je manje povoljan period, znaš i sama kako ide
Da, znam, za mart, april, maj i juni mjesece nemam nista od detalja/tranzita u mom godisnjem horoskopu, zato sam postavila pitanje.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella,
uvek ima tranzita. Uvek ima direkcije, progresija i slično. Problem je što to traje, odnosno treba uraditi analizu. Prosto nije lako.
LabellaW4JAJAACAACAACAAC5.jpg
LabellaW4JAJAACAACAACAAC5.jpg (62.95 KiB) Pregledano 1332 puta
Zbog pozicije solara period proleća će biti bolji za uspeh i traženje posla. Mogućnost posla opet u uslužnim delatnostima. Normalno je da ide kako ide, teško i zategnuto, kada ti je sekundarni Mesec na pola uklještenog znaka u prvoj kući. Dakle, ovako će biti još nekoliko meseci, tačnije oko sedam, pri čemu ćeš ti pre naći posao nego istek tih sedam meseci a kad to prođe čeka te bolje vreme i bolje okolnosti. Tranzit više pokazuje promene u ljbuavnom životu a naročito u periodu kraja aprila. Direkacija takođe pokazuje nulti, pripremni period za novo, bolje poslovno doba koje nastupa tek u periodu nakon polovine leta ove godine
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
15 Feb 2024, 14:02
Labella,
uvek ima tranzita. Uvek ima direkcije, progresija i slično. Problem je što to traje, odnosno treba uraditi analizu. Prosto nije lako.

LabellaW4JAJAACAACAACAAC5.jpg

Zbog pozicije solara period proleća će biti bolji za uspeh i traženje posla. Mogućnost posla opet u uslužnim delatnostima. Normalno je da ide kako ide, teško i zategnuto, kada ti je sekundarni Mesec na pola uklještenog znaka u prvoj kući. Dakle, ovako će biti još nekoliko meseci, tačnije oko sedam, pri čemu ćeš ti pre naći posao nego istek tih sedam meseci a kad to prođe čeka te bolje vreme i bolje okolnosti. Tranzit više pokazuje promene u ljbuavnom životu a naročito u periodu kraja aprila. Direkacija takođe pokazuje nulti, pripremni period za novo, bolje poslovno doba koje nastupa tek u periodu nakon polovine leta ove godine
Draga Andjela, hvala ☺️💕

Sat rođenja je 18:15 ali sigurno 18:30, tih 15minuta razlike ne pravi promjene.

Hvala 😘
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

uhhh, pravi sigurno. Sad ćemo videti:
LabellaW4JAJAACAACAACAAC9.jpg
LabellaW4JAJAACAACAACAAC9.jpg (63.19 KiB) Pregledano 1328 puta
Solarni povratak ukazuje na uspeh u sticanju lične imovine u ovom periodu. Ipak, u kući življenja ukazuje na poteškoće. Potrebno je da se fokusiraš isključivo na stabilizaciju sticanja jer je ovo takav period. Sekundarni Mesec ne menja poziciju dakle važi isto što sam i napisala kao i za tranzite. Ipak, ovo je čudan lični period kada gledamo solar. Kao da postoje neke lične okolnosti koje te trenutno sprečavaju i koje nemaju veze sa prirodom posla ili već tim nadređenim...
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
16 Feb 2024, 11:51
uhhh, pravi sigurno. Sad ćemo videti:
LabellaW4JAJAACAACAACAAC9.jpg
Solarni povratak ukazuje na uspeh u sticanju lične imovine u ovom periodu. Ipak, u kući življenja ukazuje na poteškoće. Potrebno je da se fokusiraš isključivo na stabilizaciju sticanja jer je ovo takav period. Sekundarni Mesec ne menja poziciju dakle važi isto što sam i napisala kao i za tranzite. Ipak, ovo je čudan lični period kada gledamo solar. Kao da postoje neke lične okolnosti koje te trenutno sprečavaju i koje nemaju veze sa prirodom posla ili već tim nadređenim...
Draga Andjela, hvala

Nemam pojma gdje je kočnica, ne znam koje bi mogle biti licne okolnosti, jer zaista radim na tome da pocnem raditi.

Stjecanje imovine doslovno ne postoji, mozda je zato problem u kuci zivljenja prisutan, jer se trebaju placati režije.

Solo sam, tranzit na ljubavnim promjenama u aprilu bi mozda mogao biti ulazak u vezu, a to bi me jako obradovalo.

Hvala, javim feedback ☺️💞💕
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav Anđela.

Molim te, možeš li mi pogledati okolnosti za posao? S 31.12. sam ostala bez posla, imam trajni invaliditet i nisam u mogućnosti raditi bilo što i to me dosta ograničava. A imam 25 i željna sam posla i rada. Psihički sam već malo pala, što vidim po tome da kad izađe natječaj, više ne trčim što prije slati zamolbu nego si u glavi posložim "ma, natječaj traje još 15 dana, poslati ću sutra", i tako prođe i po par dana.

Hvala puno ako izdvojiš koju minutu za mene.

16.11.1998. u 16:10, Slavonska Požega, HR
Pošalji Odgovor