Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Darki1al

Re: Astrologija

Poruka od Darki1al »

Andjela Kostic piše:
07 Mar 2024, 08:14
Darki1al piše:
06 Mar 2024, 15:29
Dan svima, mene jako interesuje pa bi vam bio prezahvalan ako mi odgovorite ispravmo, ja za moj rodjendan zelim ic u madridu samo taj daj i proslavit, i poslije se vratit u Zagreb, jel ce se vazit solarni horoskop iz madrida bilo gde odem poslije ili nece, inace tek sam se preselio tamo gde sam zivio na astrocartography je bio neptun, a ovdje je merkur. Hvala puno unaprijed. Ako bi mogli reci nesto okolo posla ove godine bilo bi super…

https://ibb.co/WzJjKdb
https://ibb.co/d2102WZ
https://ibb.co/1qX72Lh
Darki1alW3JAJAACAACAAC15A.JPG
Vrrrrlo zanimljivo pitanje i hvala ti na tome! Solarni povratak je metoda vraćanja Sunca na njegov stepen minut i sekundu po rođenju ali konstelacija ostaje ista. Pored solara, imamo i sekundarne progresije i direkciju koja se nikada ne menja bez obzira gde godinu proslaviš a i one jednako utiču prilikom tumačenja godine pored solara. E sad, solarni povratak preklapa se oko 2 do 3 nedelje stari sa novim, pred dolazak novog sve manje deluje stari a sve više deluje novi, da bi, kad dođe, potpuno preuzeo primat nad događajima. Međutim, mnogo je astrologa koji veruju da je momenat egzaktnog poravnanja Sunca u godini po rođenju nešto što se gleda kao relevantan solarni povratak. Iskreno, nikada nisam eksperimentisala, te da odem samo na jedan dan negde i vidim koji će solar onda "raditi", ali, ima tvrdnji na Institutu da treba biti oko tri do četiri dana pre solarnog i posle solarnog povratka u određenom mestu kako bi on definitivno delovao, al pravo da tikažem, ne znam koliko je to provereno. U svakom slučaju, u Madridu imaš godinu okrenutu sebi i građenju statusa, verovatno poslovnog i na svaki drugi način, ali je godina u kojoj možeš da se iskažeš, bogatijih dešavanja. U Zagrebu imaš godinu stručnog usavršavanja, dosta obaveza ali i otvaranje prema javnosti i širim društvenim grupama, putovanja. Pa sad, šta ti je volja
ipak cu ja do Madrida, isprobat cu ja pa javit vam, inace sad sam poceo sa radom u market, pa me interesuje jel bi bila neka promijena? relocation daje meeeercury DC... hvala unaprijed. :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

pa napisah ti mogu'nost razlike uopštenog stanja u godini. Inače, to sa solarom je samo jedna tehnika a Direkcije, Progresija i Tranziti ostaju isti
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Goca

Poruka od Goca »

Poštovanje Anđela,
Kako biste vi objasnili nine persona chart, šta one predstavljaju. Ja ću postaviti svoju Venera persona chart.
Screenshot_20240310_121421_com.android.chrome_edit_7789047445685.jpg
Screenshot_20240310_121421_com.android.chrome_edit_7789047445685.jpg (58.37 KiB) Pregledano 1539 puta
Pisces

Poruka od Pisces »

Dobar dan zanima me zašto stalno privlačim karmičke partnere 01.12.1992. 22:15 Osijek
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
12 Mar 2024, 07:57
Dobar dan zanima me zašto stalno privlačim karmičke partnere 01.12.1992. 22:15 Osijek
odakle ti to? Ne znači da stalno privlačiš karmičke partnere, ali...karmički odnosi su vrlo bitni jer govore o nerazrešenim stvarima. Ako imaš utisak da stalno nalećeš na karmičke partnere potrebno je da probleme u korenu rešavaš u ovom životu, pa po bilo kojoj životnoj temi, ne samo po pitanju ljubavi. Karmički odnosi su odnosi koji su zbog smrti ili nekog drugog ishoda naglo bili prekinuti u nekom od života te se sada nastavljaju. Neki se nastavljaju i iz razloga što osoba isti problem nije rešila više puta, pa će se ponavljati sve dok osoba ne nauči ovu životnu lekciju i reši taj problem na pravi način sa nekom osobom....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
12 Mar 2024, 06:32
Poštovanje Anđela,
Kako biste vi objasnili nine persona chart, šta one predstavljaju. Ja ću postaviti svoju Venera persona chart.

Nine persona chart = devet ličnih karata u momentu prve godine rođenja, u tranzitu Sunca kroz Zodijak, a dešava se kada Sunce, nakon rođenja dođe u tačku u kojoj se nalazi neka planeta. U tvom je slučaju Venera na nultom stepenu znaka Lava, te je ovo persona karta za Veneru. Obzirom da je to momenat kada se prvi put našom ličnošću (SUNCE) "osvetli" neka planeta, budi se subličnost a vezana za odnose i karakteristike te planete. Venerom se označava zaljubljenost, ljubav, sreća i sve ono što volimo.
Venera Persona Chart nam pokazuje potencijal za uživanjem u životu, potencijal za lepo, luksuz, lepe stvari, hranu, odeću, seksualnost, senzualnost, način na koji se osoba ponaša prema drugima prema kojima ima jake emocije.Karta može da pokaže i to kakva će generalno dešavanja u ljubavi da budu, šta očekivati, i po pitanju pozitivnih i po pitanju izazovnih dešavanja. U ovom slučaju, u Venera persona čartu, vidimo da se Venera nalazi u prvoj kući te da će ljubav, potreba za lepim, hranom, pićem, provodom i razonodom biti veoma bitna kroz život. Takođe, vidi se da je Venera u Venera čartu u znaku svoga pada, te da će ovde biti veće potrebe od mogućnosti a da će mogućnosti biti ograničene i da će te to duboko povređivati (Venera opozicija Mesec) neko vreme. Moguća sreća iz kratkotrajnih, naglih ljubavi ili lepih ličnih dešavanja (Venera sekstil Uran) ali su dešavanja sa Uranom ograničenog trajanja. Dispozitor ovu Veneru prebacuje u znak Lava i govori jedinstvu, ljubavnoj samostalnosti i jasnoći potreba kasnije u životu, te većim mogućnostima...recimo da je to to mada bih imala još svašta da dodam
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
12 Mar 2024, 15:41
Goca piše:
12 Mar 2024, 06:32
Poštovanje Anđela,

Nine persona chart = devet ličnih karata u momentu prve godine rođenja, u tranzitu Sunca kroz Zodijak, a dešava se kada Sunce, nakon rođenja dođe u tačku u kojoj se nalazi neka planeta. U tvom je slučaju Venera na nultom stepenu znaka Lava, te je ovo persona karta za Veneru. Obzirom da je to momenat kada se prvi put našom ličnošću (SUNCE) "osvetli" neka planeta, budi se subličnost a vezana za odnose i karakteristike te planete. Venerom se označava zaljubljenost, ljubav, sreća i sve ono što volimo.
Venera Persona Chart nam pokazuje potencijal za uživanjem u životu, potencijal za lepo, luksuz, lepe stvari, hranu, odeću, seksualnost, senzualnost, način na koji se osoba ponaša prema drugima prema kojima ima jake emocije.Karta može da pokaže i to kakva će generalno dešavanja u ljubavi da budu, šta očekivati, i po pitanju pozitivnih i po pitanju izazovnih dešavanja. U ovom slučaju, u Venera persona čartu, vidimo da se Venera nalazi u prvoj kući te da će ljubav, potreba za lepim, hranom, pićem, provodom i razonodom biti veoma bitna kroz život. Takođe, vidi se da je Venera u Venera čartu u znaku svoga pada, te da će ovde biti veće potrebe od mogućnosti a da će mogućnosti biti ograničene i da će te to duboko povređivati (Venera opozicija Mesec) neko vreme. Moguća sreća iz kratkotrajnih, naglih ljubavi ili lepih ličnih dešavanja (Venera sekstil Uran) ali su dešavanja sa Uranom ograničenog trajanja. Dispozitor ovu Veneru prebacuje u znak Lava i govori jedinstvu, ljubavnoj samostalnosti i jasnoći potreba kasnije u životu, te većim mogućnostima...recimo da je to to mada bih imala još svašta da dodam
Hvala Anđela, kao i uvijek jako ljepo objašnjeno, tako da je ovaj forum stvarno dar za nas koji volimo astrologiju. Slobodno vi napišite još nešto ako smatrate bitnim. :)
Pisces

Poruka od Pisces »

Pozdrav da li se radi i ovdje o karmičkoj povezanosti on 04.01.1991. 11:29 Kutina ja 01.12.1992..22:15 Osijek
Pisces

Poruka od Pisces »

Zato što stalno privučem osobe s kojima imam karmičku povezanost a htjela bi privući pravu osobu za ozbiljnu vezu.
Goca

Poruka od Goca »

Anđela može kratko objašnjenje i za Saturn persona chart. :) Hvala.
Goca Satrunov povratak.jpg
Goca Satrunov povratak.jpg (55.44 KiB) Pregledano 1520 puta
Pošalji Odgovor