Poštovana, nikako mi ne ide u ljubavi..ima li nade da ce se nesto promeniti po tom pitanju, mogucnost braka?Rodjena 18.10.1984. u Smederevskoj Palanci u 6 i 30..Srbija
Draga Lola,
u tvom horoskopu ne postoji neki bitni ometač kako bi se udala. Zaista ne znam šta je prblem sem ako nije nešto tehnički, iz okoline što nema veze sa tvojom kartom. Tebi je kuća ljubavi pozicionirana tako da je partnera bilo malo ili ni malo ali je trebao da postoji bar jedan gde je mogla da traje neko vreme veza. Uvek si muškarce gledala kroz dozu nerealnosti, zaljubljenosti u mladosti a onda su te razočaravali. Međutim oko tvoje 27. godine trebao se pojaviti pravi muškarac a nije zato što ti ostala konstelacija ukazuje na kasniji brak. Ako nije, svakako hoće jer ja skoro bolju sliku za brak videla nisam. Naime, ovo je neki poluinteresni brak, brak koji je dobar za oboje. Ovo je lep i dinamičan, šarmantan i strastven čovek koji ti nosi status ili ti isti nosiš njemu (u zavisnosti od toga koliko si napredovala sama u karijeri) i ovo je karmička veza i to će napraviti totalni preokret u tvom životu (Venera je u konj. sa Južnim mesečevim čvorom na 29) Kad će to biti ne mogu ti reći jer bi se morale otvarati i ostale prediktivne tehnike ali već krajem leta mogla bi biti neka dešavanja...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela,
Apsolutno mi je ljubav blokirana. Nikoga cak ne mogu ni da upoznam apsolutno se nista ne desava. Da li ima nade da ce se ista promeniti i kada otprilike?
Poslednje učitavanje od noirwitch dana 21 Maj 2024, 12:49, učitano 1 put ukupno.
Draga Andjela,
Apsolutno mi je ljubav blokirana. Nikoga cak ne mogu ni da upoznam apsolutno se nista ne desava. Da li ima nade da ce se ista promeniti i kada otprilike?
17.09.2001.
08:30
Požarevac
norwitchWRIGC1.jpg (43.74 KiB) Pregledano 2556 puta
Ima perioda u životu kada nam stvari ne idu upravo da bi smo nešto naučili. U tvom slučaju ne znam šta se sa periodom dešava ali je pitanje ljubavi komplikovano. Naime, oko 20. i 21. godine mogao je postojati neki interesantan momak, ali nakon toga je vrlo nestabilna situacija po pitanju ljudi koji ti prilaze ili ne prilazi niko. Ne znam kada, jer je za to potrebno raditi ozbiljne predikcije perioda, ali znam da je ovde potrebno da se ogradiš od sebičnih sitničara i da ljubavne odluke ne donosiš naglo, u smislu, odeš na rođendan ili žurku, upoznaš momka i odmah krenete da se zabavljate a vezu za 10 dana prevedete u nivo neodvajanja. Dakle, za tebe ne valja sve što se naglo odvija. Ovde je prosto ljubavna slika komplikovana i zahteva dublji i ozbiljniji pristup od onoga što ovde pišem
Draga Andjela,
17.09.2001.
08:30
Požarevac
norwitchWRIGC1.jpg
Ima perioda u životu kada nam stvari ne idu upravo da bi smo nešto naučili. U tvom slučaju ne znam šta se sa periodom dešava ali je pitanje ljubavi komplikovano. Naime, oko 20. i 21. godine mogao je postojati neki interesantan momak, ali nakon toga je vrlo nestabilna situacija po pitanju ljudi koji ti prilaze ili ne prilazi niko. Ne znam kada, jer je za to potrebno raditi ozbiljne predikcije perioda, ali znam da je ovde potrebno da se ogradiš od sebičnih sitničara i da ljubavne odluke ne donosiš naglo, u smislu, odeš na rođendan ili žurku, upoznaš momka i odmah krenete da se zabavljate a vezu za 10 dana prevedete u nivo neodvajanja. Dakle, za tebe ne valja sve što se naglo odvija. Ovde je prosto ljubavna slika komplikovana i zahteva dublji i ozbiljniji pristup od onoga što ovde pišem
Jaoj izgleda da u mojoj natalnoj karti niceg pozitivnog nema ni na jednom polju, izgleda cu ostati zauvek sama neuspesna ali u drustvu mentalnih bolesti
Sada ovo ne razumem zaista. Ovaj zaključak koji si ostavila. Svaka karta ima svoje komplikovanije i manje komplikovane oblasti. Sa komplikovanijim se prosto nosiš, trudiš. Ono što ljudima u životu ide obično ni ne primećuju. Ni jedna karta nije "bela lala" pa kao, sve ti ide, a ti ne radiš ništa. To je priča za malu decu. Dakle, pitanje je samo načina na koji sagledavaš stvari i načina na koji želiš prihvatiti sebe i načina na koji si spremna da se menjaš. A to hoćeš li ili nećeš biti srećna zavisi mnogo više od tebe nego od tvoje karte. Astrolozi imaju "najgore" horoskope pa? Ja sebe smatram srećnom osobom. Pitanje je stava i potrebe za srećom, napretkom. Napisala sam da se treba detaljno raditi kako bi bila upućena realno u ono šta trebaš menjati a ne "nećeš imati sreće do kraja života" kako si ti to protumačila
Dobar dan upozno sam jos davno ovog decka u rodnoj zemlji, ali posle dve tri godine putevi nam se nalaze u inozemstvu ja u zagrebu on oko frankfurt pa planiramo neki biznis i slicno tome samo prijatlestvo, mene zanima sta mogu ocekivati od ove sinastrije jel bi imalo neke ljubavi, ili nista specijalno jer po mom da spored sinastrije bi koglo i do braka, hvala ljepo. https://ibb.co/7vpkxYh https://ibb.co/LdDkrQn https://ibb.co/qmgVN8n
Dobar dan upozno sam jos davno ovog decka u rodnoj zemlji, ali posle dve tri godine putevi nam se nalaze u inozemstvu ja u zagrebu on oko frankfurt pa planiramo neki biznis i slicno tome samo prijatlestvo, mene zanima sta mogu ocekivati od ove sinastrije jel bi imalo neke ljubavi, ili nista specijalno jer po mom da spored sinastrije bi koglo i do braka, hvala ljepo. https://ibb.co/7vpkxYh https://ibb.co/LdDkrQn https://ibb.co/qmgVN8n
Nisam baš razumela. Jeste li vi u vezi? Za poslovno partnerske odnose uvek se radi ozbiljan uporedni horoskop. Drugačije nema šanse išta videti. Pritom ovi url ne mogu se otvoriti. Možeš li poslati podatke tebe i njega?
Ja, 16.05.2004 18:00pm veles makedonija
On Adam, 11.05.2001 08:30am belgrade
Ne, nismo u vezi zanimame sta bi moglo biti jel bi mogla neka veza ili brak imali nade? Hvala puno
Ja, 16.05.2004 18:00pm veles makedonija
On Adam, 11.05.2001 08:30am belgrade
Ne, nismo u vezi zanimame sta bi moglo biti jel bi mogla neka veza ili brak imali nade? Hvala puno
Darki1alW2JAAAACAAC3A.JPG (41.4 KiB) Pregledano 3147 puta
Ti ovoga čoveka možeš realno sagledati. Međutim neko bi vezu držao tajnom. Na to ne treba pristajati sve i da do veze dođe. Ja ne znam šta može biti obzirom na to da za to treba ozbiljan uporedni horoskop ali mislim da je on strastven i voli dinamiku a ti promenljiva osoba koja nikad u ljubavi nije načisto šta želi.