Ovo je dobar horoskop. Horoskop je stabilne osobe koja zna šta hoće, istrajne, verovatno lepe i mudre. Stoji napredak u karijeri, mogućnost odlaska i života u inostaranstvu (hladnije zemlje) ili prosto napredovanje na polju sticanja znanja sa raznim diplomama. U početku manji problemi u ljubavi ali se stvari sređuju te te očekuje mogućnost braka ili bitne ljubavne veze sa prijateljem ili muškarcem koga upoznaješ preko prijatelja. Mogućnost dva braka ili dve bitne ljubavne veze. Drugi odnos stabilniji sa trajnošću. Bitna ljubav oko 22. godine života ali će period 28. verovatno biti takođe bitan. Čuvaj se ekcentričnih i narcisoidnih ljudi
Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pa kakva je kompatibilnost između mene i tog iz Kutine kandidata Da li je dobro slaganje.
A kakva je kompatibilnost tog kandidata on 4.1.1991. 11:29 Kutina ja 01.12.1992. 22:15 Osijek
Anđela može objašnjenje Drakonske Karte, šta ona predstavlja i da li je povezana sa karmom?
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Ima s njegove strane Interes za meni od strane tog dečka iz Kutine ali samo za avanturu za ništa ozbiljno.S moje strane nema interesa.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Pisces,
Sama sebi daćeš odgovor u odnosu na ono što želiš. Da li želiš nešto što ti nudi ili ne? Ako je odgovor ne, jasno ti je šta trebaš uraditi.
Sama sebi daćeš odgovor u odnosu na ono što želiš. Da li želiš nešto što ti nudi ili ne? Ako je odgovor ne, jasno ti je šta trebaš uraditi.
Da ali me zanima kakva nam je kompatibilnost što se tiče usporednog horoskopa.
Pozdrav Andjela! Interesuje me sinastrija izmedju mene 08.11.2000. 13:04 Sombor
On 17.06.2000. 11:45 Beograd
Da li može biti nešto više i ozbiljnije?
On 17.06.2000. 11:45 Beograd
Da li može biti nešto više i ozbiljnije?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Jasno, ali za to je potrebno uraditi uporedni horoskop
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Drakonska astrologija je grana kojom sam se manje bavila jer nije uobičajena već predstavlja jednu od sijaset prediktivnih tehnika kao ispomoć osnovnoj karti u tumačenju iako potiče kako se tvrdi po nekim zapisima još iz Vavilona. Ja lično u to ne verujem jer je teško bilo izračunati osu čvorova tada. Inače, počinje od nultog stepena Severnog mesečevog čvora koji se postavlja na samom početku znaka Ovna a sve se planete prilagođavaju Severnom čvoru a po rasporedu iz natala. Otvara nam unutrašnju, nesvesnu stranu bivstvovanja i prauzroke. Pa kako je ovde Rak na Ascendentu sa Mesecom u uklještenom znaku Lava u prvoj kući, opet imamo podsvestan osećaj potrebe za jedinstvenošću ličnosti i iskazivanja što se baš lako ne daje u ovom životu. Ovde su planete manje bitne, bitni su vrhovi kuća i njeni vladari.