Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Bobica999 piše:
03 Apr 2024, 17:59
Pozdrav, nova sam na forumu, pa se unapred izvinjavam ako nisam dobro postavila kartu.

Zanima me bračni partner, gde bih mogla da ga upoznam, kada i kako bih mogla da ga prepoznam...

Sve najlepše

https://ibb.co/thHnTZW
Realno, od 35. do 38. godine. Nema definisanog mesta. Čovek je strastven, vrlo živ i lepog lica
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Bobica999

Poruka od Bobica999 »

Hvala vam puno! :)
Bobica999

Poruka od Bobica999 »

Ćao, izvini ako smaram, razmišljala sam o opisu mog potencijalnog supruga, pa kako si ranije pisala da je ovo ipak forum o učenju i razmenjivanju mišljenja, htela sam da iznesem svoje.

Mene kao neko ko je više škorpija nego vaga, i imam vladara 7. Kuce u škorpiji, uvek su privlačili tajanstveni, misteriozni muškarci, jako mirne prirode - mars u raku, ne preterano lepi... Baš suprotno od tvog opisa... Da li si možda do toga došla direkcijama, zbog venere koja je prešla u znak strelca?

Hvala na odgovoru :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bobica999 piše:
04 Apr 2024, 23:41
Ćao, izvini ako smaram, razmišljala sam o opisu mog potencijalnog supruga, pa kako si ranije pisala da je ovo ipak forum o učenju i razmenjivanju mišljenja, htela sam da iznesem svoje.

Mene kao neko ko je više škorpija nego vaga, i imam vladara 7. Kuce u škorpiji, uvek su privlačili tajanstveni, misteriozni muškarci, jako mirne prirode - mars u raku, ne preterano lepi... Baš suprotno od tvog opisa... Da li si možda do toga došla direkcijama, zbog venere koja je prešla u znak strelca?

Napisala jednim pogledom na kartu. osoba koja je predstavljena signifikatorom Venerom na Ascendentu svakako je bitna, te će postojati posebna veza bez obzira slažete li se ili ne. Venera, 7. Škorpiona, stepen sedme kuće, muž. Biće ti bitan vrlo. Oštre crte lica idu iz Škorpiona a lepota iz Venere. Trigon sa Marsom u padu ukazuje na strast koja se vremenom gubi što je sasvim normalno, kod svih strast vremenom
splašnjava. Kvadrat sa Saturnom ukazuje na probleme u braku ili pitanje hoće li brak uopšte biti potpisan (Saturn kvadrat Venera - neistrajnost a kako je ulazni aspekt oko pete godine ili petog meseca (peta vremenska jedinica) kriza. Ima i direkcija za broj godina, ali on ne znači ništa. PReviše je površno postavljanje. Direkcije i sekundarne progresije će ti jasno reći, ali kreneš oko 35. godine da gledaš svaku godinu detaljno zbog prelaza Venere i Ascendenta u drugi znak i onda tačno kroz druge tehnike vidiš situaciju
Mimi_

Poruka od Mimi_ »

Pozdrav, moja sedma kuca je u ovnu , tu se nalazi saturn, a vladar sedmog polja mars se nalazi u 12 kuci. A imam i kvadrat venere i saturna, kakav bi moj buduci muz bio i gde bih mogla da ga upoznam?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi_ piše:
08 Maj 2024, 21:30
Pozdrav, moja sedma kuca je u ovnu , tu se nalazi saturn, a vladar sedmog polja mars se nalazi u 12 kuci. A imam i kvadrat venere i saturna, kakav bi moj buduci muz bio i gde bih mogla da ga upoznam?
Mimi_WRIGC7.jpg
Mimi_WRIGC7.jpg (41.82 KiB) Pregledano 2912 puta
Draga Mimi_
obavezno se gleda sve. I pozicija Marsa u znaku, koji je stepen i koja kuća....U tvom slučaju ovaj partner opisan je kao osoba koja može biti daleko ili biti "daleka i strana" vremenom. Ovo je strastvena veza iz razloga dopadljivosti. Čovek je dakle dopadljiv, lepo obučen, društven i tebi će se činiti kao totalno drugačiji od drugih. Oštrih crta lica, po malo otresit. Veoma principijelan i oštar ako ga neko iznervira. Više priča nego što radi, intuitivan, duhovit, a kasnije ćeš videti i da je preke naravi i oštar. Možeš ga upoznati u ustanovi zatvorenog tipa: državnom organu, bolnici ili nekoj ustanovi civilnoj ili vojnoj. Mogućnost upoznavanja i u dalekom inostranstvu. To je ovaj prvi bitan
noirwitch

Poruka od noirwitch »

Postovana Andjela,
Da li ima smisla i da li je uopste moguce otvarati natalnu kartu i sinastriju ako ne znamo tacno vreme rodjenja jedne osobe, vec nam je poznat samo podznak?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

noirwitch piše:
10 Maj 2024, 22:26
Postovana Andjela,
Da li ima smisla i da li je uopste moguce otvarati natalnu kartu i sinastriju ako ne znamo tacno vreme rodjenja jedne osobe, vec nam je poznat samo podznak?
Moguće je itekako. Ranije metode nisu zahtevale pristupe sa vremenima rođenja ali su dosta neprecizne bile. Međutim, kada imamo podznak imamo i vreme u okviru od oko 2.5 sata što dosta menja stvari. Možemo odrediti skoro pa preciznu poziciju Meseca te možemo uraditi uporedni horoskop, ali bez tačnog Davison charta i Composite charta pri čemu i njih možemo otvoriti te izvući podatke koji su dostupni u okviru podznaka jednog partnera. to na kraju bude sasvim dovoljno za uporedni odnos
Masha111

Poruka od Masha111 »

Pozdraav, izračunala sam arapsku tačku braka i nalazi mi se na 25. stepenu device u osmom polju. Interesuje me šta to predstavlja i kada ću ući u brak…
Prilozi
IMG_4091.png
IMG_4091.png (208.72 KiB) Pregledano 2788 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bobica999 piše:
04 Apr 2024, 23:41

Ne, nego zbog osnovnih signifikatora i procene. Ti misliš da te takvi privlače sve dok ih ne budeš dovoljno sita. A onda će se pojaviti pravi :)
Pošalji Odgovor