Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Astrologija

Poruka od Pisces »

Andjela Kostic piše:
21 Maj 2024, 10:09
Pisces piše:
19 Maj 2024, 04:12
Andjela Kostic piše:
24 Dec 2023, 21:35

PiscesW2JAAAACAAC9.jpg

Osoba ima Marsa na Ascendentu te je brza, dinamična ali i odsečna i ne razmišlja puno već odluke donosi na niovu emocija. Naprasnog karaktera. Mars mu je tvojoj prvoj kući te ti može doneti probleme u javnosti. Ipak, Venera u Jarcu mu je na tvom Jupiteru pa će smatrati da ti njemu donosiš sreću a ti da je on tvoja sreća. Meseci u polusekstilu mogu doneti drugarstvo....ovde bi se morao raditi ozbiljan horoskop, ovako je slaganje ni dobro ni loše....tvoje Sunce kod njega u trećoj ukazuje da će on pre izaći iz veze ako do nje i dođe a tvoje na vrhu njegove pete da ćeš se više vezati od njega
Njemu je Venera u škorpionu ne u jarcu meni je u jarcu.
Dobro, ti ćeš smatrati da on tebi donosi sreću
Taj lik radi scene svima ima komplekse ovako i više vrijednosti.
Pisac

Poruka od Pisac »

Draga Anđela,
šta mislite o mojoj Merkur persona karti?
Interesuje me zbog moje ljubavi prema pisanju?
Hvala Vam unaprijed na odgovoru.
Screenshot_20240523_155117_com.android.chrome_edit_352378804789980.jpg
Screenshot_20240523_155117_com.android.chrome_edit_352378804789980.jpg (58.29 KiB) Pregledano 1341 put
m_edo

Poruka od m_edo »

Pozdrav svima. Nova sam na forumu, jako me zanima astrologija i dobro tumacim, ali sam htela da vas pitam za misljenje za ovu sinastriji, jer sam previse subjektivna.

Ja sam plava, on crveni, ima dosta prepreka, pa me zanima sta sve to moze biti i da ima ova veza buducnist.
1000002230.jpg
1000002230.jpg (32.84 KiB) Pregledano 1343 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

m_edo piše:
23 Maj 2024, 16:49
Pozdrav svima. Nova sam na forumu, jako me zanima astrologija i dobro tumacim, ali sam htela da vas pitam za misljenje za ovu sinastriji, jer sam previse subjektivna.

Ja sam plava, on crveni, ima dosta prepreka, pa me zanima sta sve to moze biti i da ima ova veza buducnist.

1000002230.jpg
Draga m_edo, dobro nam došla:).
ono što je dobro u ovoj sinastriji jeste konjunkcija tvoje Venere i njegovog Meseca plus je tu njegova Fortuna. To znači da bi se on za tebe mogao jako vezati, ti si vlasnik Venere te si mu dopadljiva. Međutim, ovde je i opozicija sa Jupiterima što ukazuje na mogućnost veze sa preprekama, aferoidne veze a njemu je to osma kuća te njega to ne bi tako dotaklo kao tebe gde je tebi taj Jupiter u kući avantura. Iz ovog, nedovoljnog pogleda na stvari, veza ima rok, ali će biti jaka, intenzivna i duboka. Njegova ličnost u tebi budi sanjarenje, ali Uran i Mars u opoziciji učiniće svoje, te će se on vremenom osećati ugroženo, odnosno da mu je ličnost na neki neobjašnjiv način ugrožena. Njegova Venera u tvojoj dvanaest ukazuje na veću mogućnost neobične, tajne ljubavi. Više me brine tvoj Mars na njegovom Desc što ukazuje na osećaj ugroženosti tvojim postupcima i delima koje će on osećati. Potrebno je točkove odvojiti da bi se sagledale karte posebno, te uraditi ozbiljan uporedni horoskop naročito što je i tvoj Pluton u blagom delovanju na njegov Mesec.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
23 Maj 2024, 15:58
Draga Anđela,

Situacija je ovde jasna, talentovana si za pisanje i to naročito brzih tekstova, reportaža i najviše o stvarima koje ovde ne možemo videti. Recimo kao izveštavanje iz inostranstva i to civilizacija i kultura koje su totalno drugačije, na drugoj strani planete. Pisanje u tebi budi kreativnost, daje ti energiju i snagu da istraješ. Trebaš pisati što više i makar otvoriti neki svoj blog na Internetu.
Pisces

Poruka od Pisces »

Dobar dan može li odgovor kako je slaganje on 21.10.1996.23:20 Osijek ja 01.12.1992.22:15 Osijek
Pisac

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
24 Maj 2024, 09:10
Pisac piše:
23 Maj 2024, 15:58
Draga Anđela,

Situacija je ovde jasna, talentovana si za pisanje i to naročito brzih tekstova, reportaža i najviše o stvarima koje ovde ne možemo videti. Recimo kao izveštavanje iz inostranstva i to civilizacija i kultura koje su totalno drugačije, na drugoj strani planete. Pisanje u tebi budi kreativnost, daje ti energiju i snagu da istraješ. Trebaš pisati što više i makar otvoriti neki svoj blog na Internetu.
Hvala Anđela na odgovoru.
Kakve su šanse za financijske prihode od pisanja?
m_edo

Poruka od m_edo »

Andjela Kostic piše:
24 Maj 2024, 09:07
m_edo piše:
23 Maj 2024, 16:49

1000002230.jpg
Draga m_edo, dobro nam došla:).
ono što je dobro u ovoj sinastriji jeste konjunkcija tvoje Venere i njegovog Meseca plus je tu njegova Fortuna. To znači da bi se on za tebe mogao jako vezati, ti si vlasnik Venere te si mu dopadljiva. Međutim, ovde je i opozicija sa Jupiterima što ukazuje na mogućnost veze sa preprekama, aferoidne veze a njemu je to osma kuća te njega to ne bi tako dotaklo kao tebe gde je tebi taj Jupiter u kući avantura. Iz ovog, nedovoljnog pogleda na stvari, veza ima rok, ali će biti jaka, intenzivna i duboka. Njegova ličnost u tebi budi sanjarenje, ali Uran i Mars u opoziciji učiniće svoje, te će se on vremenom osećati ugroženo, odnosno da mu je ličnost na neki neobjašnjiv način ugrožena. Njegova Venera u tvojoj dvanaest ukazuje na veću mogućnost neobične, tajne ljubavi. Više me brine tvoj Mars na njegovom Desc što ukazuje na osećaj ugroženosti tvojim postupcima i delima koje će on osećati. Potrebno je točkove odvojiti da bi se sagledale karte posebno, te uraditi ozbiljan uporedni horoskop naročito što je i tvoj Pluton u blagom delovanju na njegov Mesec.
Draga Andjela, hvala ti puno na dobrodoslici, sjajan forum.
U pravu si, ima interesovanja, ali je sve nekako ukoceno, i meni deluje puno tajni.
Mislim da taj Mars na Desc od pocetka deluje, jer ja sam otvorena, i zahtevam i od njega to, a on nije spreman.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac,
dobre su, ali se moraš marketinški obučiti, dakle naročito preko Internet marketinga.
Goca

Poruka od Goca »

Šta mislite Anđela o mojoj Descendent persona karti?
Prilozi
IMG_20240531_130156.png
IMG_20240531_130156.png (131.27 KiB) Pregledano 1172 puta
Pošalji Odgovor