Pokušaj utvrdjivanja tačnog vremena rodjenja

astrologija i sa njom povezane teme
Masha

Pokušaj utvrdjivanja tačnog vremena rodjenja

Poruka od Masha »

Molim pomoć! Dakle, majka je rodjena 20.07.1955. god u Sanskom mostu BIH, kako kaže, izmedju 6 i 8 sati ujutro. Početnik sam u astrologiji ali osnove znam. Shvatam da je retifikacija (mislim da sam pogrešno napisala ali znate na šta mislim) kompleksan posao ali volela bih da mi neko da početne korake.. Bitne stvari za njen život: imala je dva braka (prvi zvaničan, drugi nezvaničan), iz prvog braka ima mene, ćerku, iz drugog sina, bavila se ugostiteljstvom i u novembru 2018 god je imala masivan izliv krvi na mozak, veliku hirursku intervenciju, jedva se izvukla sa posledicom oduzimanja govora. Zahvaljujem na svakoj sugestiji i pomoći.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Pokušaj utvrdjivanja tačnog vremena rodjenja

Poruka od Andjela Kostic »

Masha piše:
24 Maj 2024, 17:53
Molim pomoć! Dakle, majka je rodjena 20.07.1955. god u Sanskom mostu BIH, kako kaže, izmedju 6 i 8 sati ujutro. Početnik sam u astrologiji ali osnove znam. Shvatam da je retifikacija (mislim da sam pogrešno napisala ali znate na šta mislim) kompleksan posao ali volela bih da mi neko da početne korake.. Bitne stvari za njen život: imala je dva braka (prvi zvaničan, drugi nezvaničan), iz prvog braka ima mene, ćerku, iz drugog sina, bavila se ugostiteljstvom i u novembru 2018 god je imala masivan izliv krvi na mozak, veliku hirursku intervenciju, jedva se izvukla sa posledicom oduzimanja govora. Zahvaljujem na svakoj sugestiji i pomoći.
Ovako ćeš:
potrebni su ti datumi mesta i vremena rođenja njene dece
najmanje 9 bitnih događaja
datumi vremena i mesta rođenja ljudi sa kojima ima decu ako imaju tačno vreme zapisano

Ovo bi za početak trebalo biti dovoljno. Ovako je komplikovano. Znamo da je u 63. godini imala izsliv krvi na mozak, što bi se moglo povezati sa Neptunom u direkciji. Samo po ovom realnom podatku koji se može upotrebiti u rektifikaciji majčin horoskop izgleda ovako:
majkaWRIGC7.JPG
majkaWRIGC7.JPG (194.13 KiB) Pregledano 2218 puta
E sad, kada budemo imali raspored planeta bitnih ljudi sa kojima je imala direktno povezanu sudbinu i još događaja, mogli bi smo zaključiti da li je ovaj natal postavljen dobro. Pozdrav
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Masha

Poruka od Masha »

Za bitne datume za koje znam:
Rodjenje ćerke 06.11.1981. 15:30 Novi Sad
Rodjenje sina 11.07.1989. 13:10 Novi Sad
Prvi muž 20.01.1952. nemam tačno vreme Kalinovik BiH (preminuo 27.04.2007 Kalinovik)
Drugi muž 08.08.1954. nemam tačno vreme Zrmanja RH (preminuo 15.11.2020. Novi Sad
Moždani udar 18.11.2018. oko 6 ujutro, Novi Sad

Ako je ovo od pomoći, bila bih Vam veoma zahvalna...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

drugimuzW3JAJAACAACAAC6.JPG
drugimuzW3JAJAACAACAAC6.JPG (113.41 KiB) Pregledano 1990 puta
majkaW3JAJAACAACAAC2.JPG
majkaW3JAJAACAACAAC2.JPG (112.99 KiB) Pregledano 1990 puta
Kada gledamo sve ove karte vidimo da preovlađuje sredina znaka Lava što znači da je rođena nešto ranije. Međutim, ovde bi se morala raditi ozbiljna rektifikacija. Naime, svaki datum dešavanja se mora gledati kroz masu prediktivnih tehnika. Pretpostavka je da se Ascendent treba staviti ipak na oko 15. stepeni znaka Lava ali ovo svakako treba potvrditi
Ivana17

Poruka od Ivana17 »

Zdravo,

Interesuje me kako bih mogla da znam tacan podznak?
Naime, na besplatnim sajtovima to je strelac, ali u winstar programu je to jarac.
Rekla bih da mi više pristaje jarac, ali opet je to moje mišljenje. Koliko sam istraživala i mala je razlika za ta sva podznaka u odnosu na moje vreme rodjenja tako da malo dovodim u pitanje i samo vreme.

Nisam sigurna da li sam pogodila temu, ali ako neko zna koji program je merodaniji ili kako bih mogla to da saznam?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ivana17 piše:
17 Mar 2026, 11:28
Zdravo,

Interesuje me kako bih mogla da znam tacan podznak?
Naime, na besplatnim sajtovima to je strelac, ali u winstar programu je to jarac.
Rekla bih da mi više pristaje jarac, ali opet je to moje mišljenje. Koliko sam istraživala i mala je razlika za ta sva podznaka u odnosu na moje vreme rodjenja tako da malo dovodim u pitanje i samo vreme.

Nisam sigurna da li sam pogodila temu, ali ako neko zna koji program je merodaniji ili kako bih mogla to da saznam?
Draga Ivana17,
u odosu na sistem računanja i samog kodiranja programa, biblioteka koje programski koriste, programi se razlikuju. Preferentni su Kepler kao i Sirijus ostali su više hobija radi ili u komercijalne svrhe. Međutim, ako je osoba rođena na granici dva znaka bilo sa Suncem ili Ascendentom, do tri stepena vuče karakteristike oba horoskopska znaka. Ako baš treba tačni stepen pristupa se rektifikaciji horoskopa. Ona se radi tako što se uzimaju podaci sa vremenima rođenja roditelja, dece i muža, dakle najbližih krvnih srodnika, najmanje njih dvoje i datumi barem tri bitna događaja u životu i tako se zaključuje tačno vreme. To je procedura koja nekada zahteva puno vremena a nekada ne, zavisi od pozicija planeta....
Ivana17

Poruka od Ivana17 »

Jasno, samo sam se nadala da postoji neki kraci put.
Koliko sam se informisla to jeste malo jaci program, ali opet sa 20 strelca na 5 stepeni jarca je velika razlika. S druge strane, ne mogu bas reci da se pronalazim u strelcu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ivana17 piše:
18 Mar 2026, 15:41
Jasno, samo sam se nadala da postoji neki kraci put.
Koliko sam se informisla to jeste malo jaci program, ali opet sa 20 strelca na 5 stepeni jarca je velika razlika. S druge strane, ne mogu bas reci da se pronalazim u strelcu.
Ascendent definiše lični pravac kretanja kroz život, kroz događaje koji vam dolaze. Ukoliko se ne osećate kao da sadržite elemente Strelca zapitajte se sledeće: da li volite da upoznajete nove ljude, civilizacije? Da li prvo završavate obaveze ili nekad i zabavu stavite ispred obaveza? Da li se lakše razumete sa decom nego odraslima? ako su odgovori pozitivni, verovatno imate neke elemente Strelca što svakako ne znači da ste Strelac na Ascendentu. Ono što želim reći je da se ne morate pronalaziti u totalu sa znakom koji Vam je na Ascendentu. Bitno je ipak utvrditi tačno vreme rođenja ne samo zbog Ascendenta već i zbog potreba da se rade prediktivne tehnike, procenu perioda i slično....ukolko nemate tačno vreme rođenja, praktično je nemoguće pouzdano otvoriti ostale prediktivne tehnike počev od solara pa na dalje...
Ivana17

Poruka od Ivana17 »

Nesto je da nesto ne :) , ali svakako razumem sta zelite da kazete.
Hvala puno. :D
Pošalji Odgovor