Meni niste odgovorili zanima me slaganje s njim on 21.10.1996.23:20 Osijek ja 01.12.1992.22:15 Osijek
PiscesW2JAAAACAAC6.jpg (46.82 KiB) Pregledano 588 puta
Draga, nisam videla a i dosta mi je komplikovano da otvaram.
On je rođen sa Ascendentom na kritičnom stepenu i dosta je senzitivan, osetljiv. Imao je verovatno dosta promena u odrastanju preko porodice. Ascendent mu se nalazi na tvom Marsu te ste vi bili zaraćene strane i može se ponoviti da ti izvršiš neki tip agresije na njega a da to njemu zasmeta. Stav treba da ti bude blaži kada sa njim komuniciraš. Njegova Venera je na vrhu tvoje druge kuće te je ovo više priča poslovna nego ljubavna...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
22.06.2024. imamo pun mesec na drugom stepenu jarca, imam ga natalno da tom mestu. Pretpostavljam da ce na mene imati bitan uticaj jer se to verovatno poklopi jednom u zivotu. Sta mislite da moze doneti ili odneti ovo pomracenje?
ps ne znam kako da ubacim spojler pa se izvinjavam sto je slika veca
R2aKgpQ.jpg
Draga,
nisam baš razumela tvoje pitanje, jer, Mesec ide oko 12 do 13 stepeni dnevno te pređe ceo Zodijak za 28 dana. To znači da najmanje 12 puta od prilike pređe preko tvog natalnog Meseca u toku jedne godine. Poravnanje meseca, natalnog i tranzitnog može biti značajno a i ne mora, mora se proveriti iz ostalih prediktivnih tehnika, naročito ako te interesuje ljubavni život, jer je tranzit Meseca pokazatelj samo za fine predikcije na nivou od dva sata u toku dana, i to ako imamo neku mogućnost događaja iz prethodnih tehnika.
Ako želiš još nešto pitati slobodno pitaj
ja sam dragi (musko) znam da je mesec brza planeta, ali koliko amaterski pratim astrologiju a to je nekih 15 godina nije se desilo da sam imo pomracenje bas na istom stepenu. Nemam ni zene ni dece tako da nemam neko konkretno pitanje samo me je zainteresovalo koliko je takav dogadjaj bitan ili nije jer je po meni redak a izgleda da nije
Dobar dan zanimalo bi me slaganje s ovim poznanikom koji me Osijek stalno poklapa i čangrizav je 25.9.1992.6:15 Osijek ja 01.12.1992..22:15 Osijek
Draga,
svrha uporednog odnosa je da se gleda ako se radi o bitnom partneru ili bitnom odnosu. Ti si mi poslala pitanja za više poklapanja sa različitim ljudima.
Hajde da pogledamo i ovaj odnos.
PiscesW2JAAAACAAC5.jpg (46.05 KiB) Pregledano 572 puta
Njegov se Ascendent nalazi na stepenu pada Venere On je predodređen za više bitnih odnosa kroz život. On se tebi sviđa jer je njegov Mesec kod tebe u prvoj kući ali je tvoj kod njega u šestoj što nije neka naročita pozicija sem za drugarsko poslovni odnos. Venera mu je u Škorpionu te je strastven i reaguje samo ako mu se neka cura baš dopadne. E sad, ovde imate konjunkciju Plutona i Merkura te ti deluje tako da ne možete baš lepo komunicirati. Pride, njegov Mesec je u Devici. NIje baš spreman da se puno emotivno daje. Najbolje za prijateljsko poslovni odnos
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor