Pozdrav Andjela, Rodjena sam 12.09.1990 u 15h u Beogradu, zanima me predispozicija za osnivanje porodice, decu? Hvalaaa i veliki pozdrav
MajartgWRIGC1.JPG (43.38 KiB) Pregledano 346 puta
Draga,
ovde je situacija malo kompleksnija ali će ovo biti ok kasnije. Dakle, prvo što se vidi jeste bitna ljubavna veza sa agresivnim čovekom (ili je dosta ružnih reči pričao), a malo mogućnosti za ljubavne veze. Međutim, vremenom će se to promeniti ali moraš da veruješ u sebe i postaviš granice. Previše dozvoljavaš. Nakon prve bitne veze, u koju ulaziš zbog stvaranja porodice (što je moglo biti oko tvoje 28. godine života) dolazi mogućnost prekida. Sledeća veza nakon ove biće kako treba, sa čovekom koji ti jeste prijatelj i koga ćeš prepoznati jer ćeš sa njim moći lepo i lako da razgovaraš i menjaš mišljenja.
Što se dece tiče, postoji mogućnost naravno, ali se ovde prepliću problemi ljubavnog života te tek kad se oni reše treba raditi na potomstvu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela,da li mi stoji razvod i samoca ili drugi brak?
Hvala Vam puno sto nam pomazete
Polish_20240625_145213265 (1) (2).jpg
niki1980,
ako je ovo tvoja natalna karta ja ne vidim bitan razlog za razvod ali obzirom na postojanje Plutona u sedmoj kući (zahlađenje odnosa) postoji mogućnost i drugog braka. Ipak, to će zavisiti od samog odnosa sa partnerom naročito što je ovde naznačeno da je sklopljen brak iz ljubavi i zbog stvaranja porodice te je bitno kakav odnos vas dvoje gradite kroz vreme
Da li postoji potencijal za ulazak u vezi s kolegom kojeg sam upoznala preko interneta živi u Italiji on 01.09.1998.12:15 Milano ja 01.12.1992.22:15 Osijek to mi je bitan kolega.
Da li postoji potencijal za ulazak u vezi s kolegom kojeg sam upoznala preko interneta živi u Italiji on 01.09.1998.12:15 Milano ja 01.12.1992.22:15 Osijek to mi je bitan kolega.
Bez uporednog horoskopa izuzetno je teško dati takav odgovor