Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Astrologija

Poruka od Pisces »

Zar se ne može vidjeti kakva je kompatibilnost barem iz usporednog poslala sam podatke.To mi je bitan kolega.Ako se ne može vidjeti hoćemo biti u vezi.Kao što ste mi rekli za druge.
Pisces

Poruka od Pisces »

Za razliku od onih poznanika ovo mi je kolega već duže pa bi me zanimao usporedni s njim.Mislim to mi je bitno da znam kakva je kompatibilnost to mi nije neko nebitan kao oni ostali što su bili. Znam da sam poslala za više osoba a htjela bi još samo za ovu da se vidi osobu kakva je kompatibilnost napisala sam odvojeno koji je čiji datum.I onda više neću slati. Razumijem ja to što mi je rečeno ali ovo mi nije netko nebitan kao ostali što su bili.
Pisces

Poruka od Pisces »

Razumijem i ako ne odgovorite na pitanje u vezi ovog mog pitanja.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
28 Jun 2024, 08:03
Za razliku od onih poznanika ovo mi je kolega već duže pa bi me zanimao usporedni s njim.Mislim to mi je bitno da znam kakva je kompatibilnost to mi nije neko nebitan kao oni ostali što su bili. Znam da sam poslala za više osoba a htjela bi još samo za ovu da se vidi osobu kakva je kompatibilnost napisala sam odvojeno koji je čiji datum.I onda više neću slati. Razumijem ja to što mi je rečeno ali ovo mi nije netko nebitan kao ostali što su bili.
PiscesW2JAAAACAAC5.jpg
PiscesW2JAAAACAAC5.jpg (46.05 KiB) Pregledano 529 puta
Ovo sa poznanikom moglo bi biti interesantno. Ovo je međutim osoba koja želi čvrstu i stabilnu ljubav i teško da može voditi vezu online. Treba mu sigurnost u ljubavi i požrtvovanost. Ipak, upravo zbog pozicije njegovog Meseca ovo može biti kvalitetan uporedni odnos naročito što je i tvoja Venera u istom znaku. Ne kažem da ćete ući u vezu, to tvrditi ne mogu, ali odnos kao odnos može biti dobar
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
28 Jun 2024, 04:51
Ćao Anđela.
Možete li mi pogledati solar za narednu godinu?
28.08.1977.,Knin,Hrvatska,17:30h. Hvala.
GocaW2JAAAACAAC4.jpg
GocaW2JAAAACAAC4.jpg (46.36 KiB) Pregledano 528 puta
Draga Goco,
recimo da provedeš rođendan u mestu rođenja, ovo će biti godina iskazivanja ličnosti kroz rad, ambiciju i izvršenje obaveza. Ipak, biće lepa godina zbog susreta natalne Venere sa solarnim Ascendentom. Očekuj lepa dešavanja upravo na poslu i mestu gde radiš. Sredinom solara međutim problemi sa statustom i sticanjem lične imovine. Godina govori da se obavezno osvrneš na promene koje će se dešavati na polju tvog sticanja u periodu početka 2025. godine te u prvom delu godine trošiš racionalno. Mogućnost dubokog preokreta na partnerskim odnosima (što ne znači samo ljubavni život) ali ćeš početi ljude drugačije gledati. OSećaj nervoze, sputanosti i osećaj nesigurnosti javiće se početkom solara ali će i brzo proći
Pisces

Poruka od Pisces »

Hvala vam što ste mi odgovorili na pitanje mnogo mi je to značilo.
Micky1

Poruka od Micky1 »

Zdravo Andjela 😊

Moje pitanje se odnosi na brak i na to kako se se dalje odvijati stvari između nas. Bili smo zajedno 7 godina i 2 meseca, ali smo nedavno prekinuli sve kontakte i raskinuli porukom.. Zanima me da li je ovo kraj ili prolazan period.
Screenshot_20240629_115040.jpg
Screenshot_20240629_115040.jpg (43.18 KiB) Pregledano 738 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Micky1 piše:
29 Jun 2024, 11:51
Zdravo Andjela 😊

Moje pitanje se odnosi na brak i na to kako se se dalje odvijati stvari između nas. Bili smo zajedno 7 godina i 2 meseca, ali smo nedavno prekinuli sve kontakte i raskinuli porukom.. Zanima me da li je ovo kraj ili prolazan period.

Screenshot_20240629_115040.jpg
Draga,
dupli horoskopi (kada u horoskop jednog umeće program točak drugog) su neefikasni, nepregledni. A što se tiče odgovora, za tako nešto morao bi se detaljno raditi uporedni horskop. Pritom, ne znam ko je ko. Ko je unutrašnji točak a ko ima planete spoljnog točka i isto tako vidim da ovaj unutrašnji i zna šta hoće ali ovaj spoljašnji ima problema sa onim što želi...
Micky1

Poruka od Micky1 »

Draga Andjela,
Pre svega, hvala na odgovoru!

Evo mogu poslati nase datume, pa ti ako mozes baci pogled, jako bi mi značilo.
Unapred hvala 💕

Moj: 14. 11.1997, 09:00h,Sjenica
Njegov : 07.12.1995, 17:00h, Kragujevac
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Pozdrav Andjela,
Sta moze doneti progresivna venera konj. natalni Sev. cvor?
Pošalji Odgovor