Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Labella

Re: Škola Astrologije

Poruka od Labella »

Andjela,

Kako analizirati putovanja raznim prevoznim sredstvima ( vazdusni putevi zemljani putevi i vodeni putevi)?

Kod mene je vazdusni promet vezan sa obrazovanjem, licnim putovanjima i hobi. Kako to mogu vidjeti u svojoj natalnoj karti? (30.06.1972)

Putovanja mi daju smisao uzitka, zivota <3

Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Putovanja prevoznim sredstvima vetzana su za Merkura i 3.kuću. Gledaj Merkura, gledaj vladara 3 i gde se nalazi i kakve aspekte pravi kao i planete u 3
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
13 Jan 2021, 14:38
Putovanja prevoznim sredstvima vetzana su za Merkura i 3.kuću. Gledaj Merkura, gledaj vladara 3 i gde se nalazi i kakve aspekte pravi kao i planete u 3
Hvala, nemam planete u 3 (Riba) a Neptun (Strijelac) je u 11k., Skorpija. Kako analizirati planetu koja je u drugacijem znaku od znaka kuce? Jupiter je 1kuci. Strijelac je vladar 12k i 1k.

Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tu je potrebna analiza horoskopa ponaosob. Na žalos:(
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
13 Jan 2021, 16:19
Tu je potrebna analiza horoskopa ponaosob. Na žalos:(
Da, razumijem, detalji aspekata su vazni.
Valentina

Poruka od Valentina »

Sta sve moze da ukaze na zivot u inostranstvu?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Valentina piše:
17 Mar 2021, 15:47
Sta sve moze da ukaze na zivot u inostranstvu?
Svašta. Vrh devete kuće, vrh dvanaeste kuće, vladari 9 i 12, veza 4. i 9. kuće, Mesec, Merkur...
MajorTom

Poruka od MajorTom »

Andjela Kostic piše:
13 Jan 2021, 09:19
Labella piše:
12 Jan 2021, 18:18
Da li konjukcija Saturna sa Venerom zaista ima negativan uticaj?

Da li Satrun hladi Venerin simbolizam : ljubav, novac?

Saturn simbolizira dug vremenski period i sazrijevanje, a sa Venerom kasne ljubavi i novac?

Kod mene su u 6 kuci, Blizanci? Da li to znaci da je aspekat vise orijentiran na simboliku 6 kuce, ili i na 5 kucu znaka Bika, i 2 kucu Vodolije? Jarac, prva kuca, nije ASC, jer je umetnut znak.

Hvala
Konjunkcija Venere i Saturna uopšte ne mora imati loš uticaj. Zavisi gde je konjunkcija, kakve aspekte gradi sa ostalim planetama, šta radi dispozitor konjunkcije kao i to koliki su orbisi. Ovo može biti i priča prave ljubavi do kraja života, jer Saturn je vladar vremena, dakle "drži" stvari da one istrajavaju, a Venera je zaljubljenost i ono što volimo tako da definitivno ova konjunkcija može biti jako dobra a u zavisnosti od pozicije. Kod tebe konkretno bar iz ovoga što si napisala: mogućnost tajne ljubavne veze na poslu (uklješten Jarac u 1, nešto tebi bitno ali sakriveno, ne vidi se, kasnije se inkarnira), ili neki problem sa jajnicima, nahlađivanjem jajnika (Venera plus Saturn koji daje hladnoću) što će opet zavisiti od dosta drugih stvari
Ja sam bar u muskim kartama primjetio da konjukciju Saturna i Venere imaju poslovni magnati, tj najbogatiji ljudi medju nama, od Jeffa Bezosa, Billa Gatesa, Donalda Trumpa, Amancia Ortege itd, gdje Venera kao prirodni vladar 2 polja i imovine predstavlja novac, a Saturn ambiciju i uspjeh.U zenskim kartama pomenuta konjukcija nerijetko ukazuje na emotivne, ljubavne, partnerske veze sa starijim , po 20 i vise godina muskarcima.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

U pravu si ali delimično. Ja sam videla mnogo karata ljudi koji imaju pomenutu konjunkciju ali nisu postigli ništa naročito. Donald Tramp ie naslednik a i za ostale možeš istražiti poreklo imovine. Ambicija nastaje iz napetih aspekata, pozicije Sunca, Marsa, Jupitera,Saturna i same pozicije 1. i 10. kuće, njihovih vladara i dispozitora, naravno da ima veze sa Saturnom ali Saturn ovde nije presudna karika. Pogledaj svim navedenim ove aspekte pa ćeš videti:)
MajorTom

Poruka od MajorTom »

Andjela Kostic piše:
04 Apr 2021, 10:43
U pravu si ali delimično. Ja sam videla mnogo karata ljudi koji imaju pomenutu konjunkciju ali nisu postigli ništa naročito. Donald Tramp ie naslednik a i za ostale možeš istražiti poreklo imovine. Ambicija nastaje iz napetih aspekata, pozicije Sunca, Marsa, Jupitera,Saturna i same pozicije 1. i 10. kuće, njihovih vladara i dispozitora, naravno da ima veze sa Saturnom ali Saturn ovde nije presudna karika. Pogledaj svim navedenim ove aspekte pa ćeš videti:)
Ti si to vjerovatno malo " dublje" i iscrpnije analizirala u odnosu na mene.Za Trumpa znam da je naslijedio velike pare i genetsku sklonost da ne placa porez:) Ali mislim da su se Bezzos i Gates vlastitom sposovnoscu obogatili.Bezzos putem klasicne americke price o anonimusu koji je pocetke napravio u napustenoj starij garazi itd :) Vjerovatno si ti ovdje u pravu, mada sam ja siguran da se ni jedan isti aspekt kod dvije razlicite osobe, bez obzira da li se rado i istim planetama i kucama, nece isto prakticno manifestovati.
Meni je npr Pluton egzaktno na Mcu u Vagi u kvadratu sa Suncem u Jarcu u 1 pa sam daleko od abicioznosti, sto bi trebalo da simbolizira i samo moje Sunce u Jarcu.Ali mi nije jasno kako u mom slucaju na emoticnom planu ne frcera nikako egzaktni sextil MArsa u 1 u JAcu i Ve u Ribama u 2, posto sam uglavnom, i sad trenutno imao iskljucivu naklonost onih djevojaka , zena cije Sunce radi benefican aspekt na moj ascedent u Strijelcu.
Pošalji Odgovor