Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Masha111

Re: Posao

Poruka od Masha111 »

Pozdrav Anđela! Interesuje me otprilike da li se može pogledati kada ću diplomirati… Sada sam apsolvent na Ftn-u a planiram i na master ove godine. Rođena sam 08.11.2000. 13:04 Sombor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Masha111 piše:
02 Jul 2024, 12:57
Pozdrav Anđela! Interesuje me otprilike da li se može pogledati kada ću diplomirati… Sada sam apsolvent na Ftn-u a planiram i na master ove godine. Rođena sam 08.11.2000. 13:04 Sombor
može, kroz godišnji horoskop i to samo da se predoči kada je najpovljnije vreme. Ovako teško
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Draga Anđela, nađoh ovu temu pa reko bolje je da ovdje pišem za posao.
Treba da dobijem specijalizaciju, pa bih voljela ako nađeš vremena i volje , da mi kažeš svoje mišljenje u kom dijelu medicine bi se možda najbolje snašla, iako teško da ću moći da biram jer mi oni nude sami. 😅 A ja dosta plašljiva.
Evo moje natalne karte iako je ima na drugoj temi. ❤️
Prilozi
IMG_20240810_184141.jpg
IMG_20240810_184141.jpg (158.01 KiB) Pregledano 418 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lokna666 piše:
10 Avg 2024, 18:42
Draga Anđela, nađoh ovu temu pa reko bolje je da ovdje pišem za posao.
Treba da dobijem specijalizaciju, pa bih voljela ako nađeš vremena i volje , da mi kažeš svoje mišljenje u kom dijelu medicine bi se možda najbolje snašla, iako teško da ću moći da biram jer mi oni nude sami. 😅 A ja dosta plašljiva.
Evo moje natalne karte iako je ima na drugoj temi. ❤️
hm,
ovo je malo teže videti. Ti si generalno vedra i vesela osoba pa treba izbegavati specijalizacije koje imaju veze sa decom. Dobra je neka koja će imati veze sa srčanim oboljenjima, sa udovima (hirurgija, ortopedija i sl)
Nebo

Poruka od Nebo »

Draga Anđela,
Interesirao bih se za najpovoljniji period u kolovozu ili rujnu 2024. za registraciju d.o.o. tvrtke,
da li je važan datum predaje zahtjeva za registraciju ili datum rješenja o registraciji koje se dobije
od trgovačkog suda nakon 15-20 dana od podnošenja zahtjeva.
Na raspolaganju sam za sve dodatne informacije, hvala.
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Hm, nadam se da ću imati nekog izbora drugog , generalno ne bih ni ja sa djecom da radim, jer sam nekako osjetljiva na njih, i onda mi je baš teško palo kada su mi ponudili baš ovu spec. :roll:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nebo piše:
12 Avg 2024, 17:08
Draga Anđela,
Interesirao bih se za najpovoljniji period u kolovozu ili rujnu 2024. za registraciju d.o.o. tvrtke,
da li je važan datum predaje zahtjeva za registraciju ili datum rješenja o registraciji koje se dobije
Proces utvrđivanja najbljeg perioda ili dana može se raditi iz natala i diurnala ali treba pogledati sve prediktivne tehnike da bi to bilo baš tako. Ukoliko želite da vidimo samo iz natala potrebno mi je: vaš datum vreme i mesto rođenja i grad u kojem planirate otvaranje d.o.o.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lokna666 piše:
13 Avg 2024, 15:27
Hm, nadam se da ću imati nekog izbora drugog , generalno ne bih ni ja sa djecom da radim, jer sam nekako osjetljiva na njih, i onda mi je baš teško palo kada su mi ponudili baš ovu spec. :roll:
Polako,
možda iskrsne još neka :) sačekaj ovaj retrogradni Merkur da prođe
Nebo

Poruka od Nebo »

Nebo piše: ↑
12 Avg 2024, 17:08
Draga Anđela,

Proces utvrđivanja najbljeg perioda ili dana može se raditi iz natala i diurnala ali treba pogledati sve prediktivne tehnike da bi to bilo baš tako. Ukoliko želite da vidimo samo iz natala potrebno mi je: vaš datum vreme i mesto rođenja i grad u kojem planirate otvaranje d.o.o.

Draga Anđela, hvala na odgovoru, rođen sam 28.1.1961. (možda oko 14 h) u Splitu i u Splitu namjeravam otvoriti novi d.o.o.,
Da li su za povoljnije aspekte nove firme važni povoljni aspekti planeta u trenutku otvaranja (natalna karta firme?)
npr. sada je Merkur retrogradan ali s druge strane Jupiter bi mogao biti u 10. kući i sl., hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poštovani Nebo,

u prilogu je otvoren Vaš natalni horoskop i Vaš solarni povratak. Nisam sigurna koliko je generalno sredina Vašeg solara što je sada, dobro vreme za otvaranje firme. Naime, veza druge i osme kuće ne postoji, što je osnovna predispozicija za takvo što. Međutim, to malo znači. Natalni horoskop pokazuje mogućnost držanja privatne firme ako je vezana za market, hranu, mase ljudi koji kupuju neke osnovne životne ili porodične namirnice tj da je u pitanju trgovina. Ako ipak rešite da otvorite (u solaru stoji mogućnost otvaranja firme u ovom periodu) izbegnite period do kraja avgusta svakako. Kako će firma biti registrovana u Hrvatskoj zavisi od Registra poslovnih subjekata i Sudskog registra upisa, proverite, nisam baš sigurna da sam u pravu.
Kada se dobije dan upisa firme u registar, to je u stvari horoskop firme. Možete nameštati planete Jupiter, ali će opet Saturn ostati u znaku Riba te biti u Vašoj desetoj kući još oko 2.5 godine što nije naročit pokazatelj za uspeh. Jupiter će u narednom periodu od nekoliko meseci biti u Vašem uklještenom znaku u dvanaestoj kući što je još jedan od problema koji se mogu videti. uklješteni znak daje odlaganje rezultata, a pritom je Uran trenutno u orbitiranju oko Algola između Vaše dvanaeste i jedanaeste natalne kuće. Ipak, za Vas je bitan Mesec i Saturn u ovoj priči najviše.
NeboW2JAAAACAAC3.jpg
NeboW2JAAAACAAC3.jpg (46.02 KiB) Pregledano 498 puta
Pošalji Odgovor