Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Astrologija

Poruka od Pisces »

I tražila sam kratke odgovore da mi se ponude ne neke detaljne na pitanja.Mislim da ne tražim puno nego kratke odgovore.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
16 Avg 2024, 08:51
I tražila sam kratke odgovore da mi se ponude ne neke detaljne na pitanja.Mislim da ne tražim puno nego kratke odgovore.
Pogledaj svoje postove. Molim te. I pogledaj koliko si puta na njih dobila odgovor. Potrudi se da izađeš iz JA moda. Shvatam da svako misli da je centar Univerzuma iz svog ugla. Ali, molim te, daj sebi šansu...i još te jednom molim: ako ti se ne sviđa forum nemoj pisati, čitaj mišljenja i pitanja drugih ljudi. Želim ti stvarno sve najbolje
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pisces

Poruka od Pisces »

Nisam u tom modu ja nisam rekla da mi se ne sviđa forum.Nego da su i drugi dobili isto puno odgovora ne samo ja koji postavljaju pitanja u vezi srodne duše itd.Nisam tražila detaljne odgovore u vezi tih još par pitanja nego kratke.
Pisces

Poruka od Pisces »

I čitala sam mišljenja a i pitanja drugih ljudi koji također postave pitanja više i o srodnoj duši i persona chartu.Svako drugo pitanje je o tom chartu srodnoj duši itd.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ok
Pisac

Poruka od Pisac »

Poštovanje Anđela,
Jednom mi je jedan astrolog rekao da bi život u mom mjestu rodjenja za mene bukvalno bila propast? Šta Vi mislite o toj njegovoj izjavi?14.01.1985.Knin,1h poslije ponoci.
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Pozdrav Andjela,
Sta donosi tranzitni sev. cvor konjunkcija natalna venera?

I sta znaci u sinastriji venera konj. hiron?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
24 Avg 2024, 04:59
Poštovanje Anđela,
Jednom mi je jedan astrolog rekao da bi život u mom mjestu rodjenja za mene bukvalno bila propast? Šta Vi mislite o toj njegovoj izjavi?14.01.1985.Knin,1h poslije ponoci.
Mislim da trebaš otići odatle jer ćeš se bolje osećati. Ne smatram baš da je katastrofa ali uznemirujuće jeste, okolina ne trpi drugačije ljude kakva si ti.
PisacW3JAJAACAACAAC4.jpg
PisacW3JAJAACAACAAC4.jpg (49.83 KiB) Pregledano 428 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija93 piše:
24 Avg 2024, 14:45
Pozdrav Andjela,

Ovo definitivno prikazuje ranjavanje u ljubavi te ponovno zalečenje. Patnje kroz ljubav ipak čine Duši spoznaju razlike između zaljubljenosti i obmane od prave ljubavi. Ova kombinacija obično bude neudobna ali sve zavisi od celog horoskopa i same pozicije Venere
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Andjela Kostic piše:
25 Avg 2024, 16:27
Vodolija93 piše:
24 Avg 2024, 14:45
Pozdrav Andjela,

Ovo definitivno prikazuje ranjavanje u ljubavi te ponovno zalečenje. Patnje kroz ljubav ipak čine Duši spoznaju razlike između zaljubljenosti i obmane od prave ljubavi. Ova kombinacija obično bude neudobna ali sve zavisi od celog horoskopa i same pozicije Venere

Da li je ovo odgovor za venera konj. hiron u sinastriji ili za tranz. severni cvor konj. venera
Pošalji Odgovor