Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Stefan

Re: Astrologija

Poruka od Stefan »

Zdravo Anđela možeš li otkloniti ovu banalnu dilemu - sunce mi je u 7 kući jel da? 😄 Pitam jer me čudi da u nekoliko sajtova gde sam sebi radio natalnu piše da je u 6,a to je nemoguće zato što je meni ascendent u blizancima 17.12.1998. 16:10 Užice. Nije me dugo bilo i vraćam se sa glupim pitanjem 😆 😆 😆 😂. Hvala. Ne znam šta nije u redu sa ovim astro sajtovima.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Stefan piše:
08 Sep 2024, 19:51
Zdravo Anđela možeš li otkloniti ovu banalnu dilemu - sunce mi je u 7 kući jel da? 😄 Pitam jer me čudi da u nekoliko sajtova gde sam sebi radio natalnu piše da je u 6,a to je nemoguće zato što je meni ascendent u blizancima 17.12.1998. 16:10 Užice. Nije me dugo bilo i vraćam se sa glupim pitanjem 😆 😆 😆 😂. Hvala. Ne znam šta nije u redu sa ovim astro sajtovima.
StefanWRIGC3.jpg
StefanWRIGC3.jpg (41.77 KiB) Pregledano 359 puta
Dragi Stefane,
prema Placidus podeli sistema kuća tvoje je Sunce na kraju šeste kuće te će delovati i na sedmu obzirom na blizinu sedme kuće i orbisa ne većeg od 4 stepena.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Stefan

Poruka od Stefan »

Aha, sad si mi otvorila oči. Možda je sunce u 6 kući razlog moje velike preterane opreznosti. Pošto znamo da je 6 kuća u znaku urednosti, detalja itd. Znači prema Placidusu većinom mi je sunce u 6 - recimo 80%, a naginje ka 7? Jesam li dobro razumeo? Hvala.
Stefan

Poruka od Stefan »

Anđela, da li je Hitlerovo sunce u 7 kući? Braunau na Inu, Austrija 20.04.1889. 18:30. Mesec mu je u 3 kući u Jarcu jel da? Ako može malo detaljnije o ovoj istorijskoj figuri.
Hvala 🖐️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stefan piše:
15 Sep 2024, 15:25
Anđela, da li je Hitlerovo sunce u 7 kući? Braunau na Inu, Austrija 20.04.1889. 18:30. Mesec mu je u 3 kući u Jarcu jel da? Ako može malo detaljnije o ovoj istorijskoj figuri.
Hvala 🖐️
Dragi Stefane,
ne bih pisala o Hitleru jer o njemu ima mnogo štiva već napisanog. Nekada, gledajući njegov horoskop imam utisak da ga je Univerzum poslao da ispadne "čistač". Čoveka su probali ubiti bombom u sobi i tu nisu uspeli!!! prosto mu je bilo suđeno da takve grozote odradi, bez trunke griže savesti o čemu upravo taj Merkur ukazuje. Mogao ih je samo proterati iz Nemačke, ali ne, to za njega nije bilo dovoljno. Ovakve ličnosti svrstvamo u ljude bolesnike sa kojima bi dugo trebalo raditi samo da se tehnički nauče da ne čine zlo, iako nikada do kraja života neće osetiti zašto je to u stvari mnogo loše.
Stefan

Poruka od Stefan »

Iskreno, imam osećaj da je postojao istorijski i sudbinski determinizam u svemu tome. Nemačkoj kao da je bilo suđeno da propadne. Posle pobede nad Francuskom sve je otišlo nizbrdo. Hitler je napao Sovjetski Savez na isti dan kad je Napoleon objavio rat Ruskom Carstvu 22. juna 1812. a 2 dana kasnije 24. juna je Napoleon započeo invaziju na Rusiju koja se na kraju završila ulaskom Ruskih trupa u Pariz - još jedna podudarnost sa Hitlerom.
Ne znam da li si obratila pažnju na onaj članak iz trećeg oka koji se zove - Astrolozi su upozorili Hitlera!
Tu se navodi da je astrolog Karl Ernest Kraft upozorio na propast Nemačke rečima: ,,Sve do ovog poslednjeg marta (1941) dosledno sam poricao naklonost sudbine i uvek sam bio u pravu. Sad, bez obzira na pobedu što ih je Nemačka izvojevala ja vam kažem kako se Hitlerova meteorska karijera bliži svom zenitu. Još se može promeniti sudbina za mesec ili dva. Posle toga biće kasno i Rajh će propasti u naredne 3 godine. Biće to strašan kraj za sve u Nemačkoj."
Baš kako je porekao se i desilo. Napad na SSSR je bila ta kap koja je prelila čašu. Pod tim utiskom njegovog proročanstva Rudolf Hes je u pokušaju da sklopi mir sa Engleskom 10. maja 1941. odleteo za Škotsku, gde su ga Englezi zarobili i nikad se nije vratio. A što se tiče Jevreja, njihova deportacija je tekla nesmetano u Palestinu tokom 1930-ih ali je prestala 1939. po izbijanju rata, jer su zapadne demokratije odbile da ih prime.
Sve ukupno kad se sagleda, slom Nemačke je označio i kraj starog sveta. Posledice vidimo danas. Ne samo da je Evropa pukla, nego po nekim proračunima (a matematika ne vara) ako se trendovi nastave belci uopšte neće postojati kao rasna grupa za nekih 2 veka od danas. Bojim se da se radi o nepovratnom procesu. Kakav je tvoj utisak o ovome i da li si čitala članak u Trećem oku??
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nisam zaista
Labella

Poruka od Labella »

Tokom faza nezaposlenosti, koje polje se gleda kao izvor novca, od vlastitog do tuđeg novca?

Bankrot također?

Hvala Andjela
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
20 Sep 2024, 11:44
Tokom faza nezaposlenosti, koje polje se gleda kao izvor novca, od vlastitog do tuđeg novca?

Bankrot također?

Hvala Andjela
Kada se radi o fazi nezaposlenosti potrebno je gledati solarni povratak i to prvo šta rade vladari poslovnih kuća u natalu, gde se nalaze u solaru, zatim se gledaju solarne poslovne kuće i da li sadrže malefike. Nakon toga se gledaju direkcije radi eventualne procene kritičnog perioda, ako se ne vidi tu, gledaju se progresije, i naravno, tranziti kako bi se videlo gde se nalazi vladar druge kuće konkretno jer je on vezan za sticanje lične imovine kao osnovni.
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
20 Sep 2024, 19:36
Labella piše:
20 Sep 2024, 11:44

Bankrot također?

Hvala Andjela
Kada se radi o fazi nezaposlenosti potrebno je gledati solarni povratak i to prvo šta rade vladari poslovnih kuća u natalu, gde se nalaze u solaru, zatim se gledaju solarne poslovne kuće i da li sadrže malefike. Nakon toga se gledaju direkcije radi eventualne procene kritičnog perioda, ako se ne vidi tu, gledaju se progresije, i naravno, tranziti kako bi se videlo gde se nalazi vladar druge kuće konkretno jer je on vezan za sticanje lične imovine kao osnovni.
Vodoliji su Vladari Saturn i Uran, pretpostavljam, analiziraju se oba.
Draga Andjela, hvala na obrazloženju. ☺️💞
Pošalji Odgovor