Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Ena1988 piše:
25 Sep 2024, 17:48
Pozdrav Anđela,
Da li mozes meni da pogledas za posao,da li cu ostati na trenutnom poslu gde radim 7 godina i hocu li napredovati ili vidis da cu naci drugi posao.
I ako moze odgovor kad cu dobiti bebu hoce li ova god biti uspesna.
Rodjena 17.10.1988. U 11:30h u Beogradu.
Hvala 😘
Ena1988W2JAAAACAAC3A.JPG
Ena1988W2JAAAACAAC3A.JPG (47 KiB) Pregledano 377 puta
Draga Ena1988,
bez konsultacije godišnjeg jako je teško dati osnovne pretpostavke perioda. Naročito niko ne može znati hoćeš li ili ne ostati na trenutnom poslu ili ćeš odabrati drugi, jer je to sloboda izbora i nema veze sa astrologijom. Ono što mogu je da iz solara vidim da će ti ovo biti aktivirana poslovna godina i da mnogo moraš voditi računa kako se ophodiš sa ljudima. DOlaziće ti nezgodni i komplikovani ljudi i moraćeš se boriti sa njima, a imaćeš manjak strpljenja naročito sa starijom ženom u periodu početka 2025. godine. Mogućnost nekakvog napretka možeš očekivati u periodu pred leto 2025. Ipak treba se sve detaljno odraditi
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ena1988

Poruka od Ena1988 »

Hvala Andjela a kako odraditi godisnju konsultaciju?Ma zanimalo me da li me vidis kroz ovaj trenutni posao jer sam pomalo razocarana zbog ljudi,finansija itd..Hoce li biti bebica jer se moze videti nesto oko toga.Hvala 😘
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Ena 1998,
Za sva pitanja u vezi konsultacija pišeš na viber ili whats upp na broj +381638043967 ili na mail andjela@astrolog.rs
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
25 Sep 2024, 19:59
Labella12 piše:
25 Sep 2024, 16:50
Andjela Kostic piše:
25 Sep 2024, 15:32
tako je, dobro ti ide. Samo gledaj prvo bazu pa posle polako i ostalo
Hvala, draga Andjela

Tebi se divim dok uradiš nekome sve ove kombinacije sa natalkom, solarnim, progresivnim kartama, plus tranzit.

Još se nadam da tranzit Jupitera u konjukciji v0di ka novom poslu, ali, imam utisak da ovaj tranzit više vuče na temu 5 kuće, jer je Venera vladar iste ( da budem konkretnija, neke nove šeme u vezi seksialne zabave, koju je trUran izgleda dodao). Još ne primjetim da djeluje na MC u Vagi.

Samo ne znam kako raditi predikciju za novi posao, jer ne znam kako se analizira potencijalni vremenski period?

Hvala puno na razumijevanju Andjela 🥰
Draga,
za to je zaista potrebno puno veštine, a pre toga učenja astrologije. Ne može se znati sve, niko ni ne zna, ali je ipak potrebno dosta predznanja...

Draga Andjela, svaka tebi čast, ljudi ne razumiju kompleksnost analize. Realno, mnogima na forumu i meni si rekla točnosti. Dakle, treba puno rađa i talenta.

Eh, vještina je važna.
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
25 Sep 2024, 19:55
Andjela Kostic piše:
25 Sep 2024, 15:32
tako je, dobro ti ide. Samo gledaj prvo bazu pa posle polako i ostalo
LabellaW4JAJAACAACAACAAC5.jpg
nezaposlenost se najpre gleda kroz samu drugu kuću. Kada govorimo o sticanju lične imovine vidimo da druga kuća počinje u znaku Vodolije i vladari su prvo Uran a onda i Saturn. Urana pratimo. Uran u natalu nalazi se u Zenitu te će okrenutost ka karijeri i statusu uvek biti tema života.takođe, dobri aspekti sa Venerom i planetama u 6 ukazuju na lep posao sredinom karijere. U solaru Uran stoji u konjukciji sa Marsom na Zenitu što je slika borbe za status i posao. Obzirom da druga kuća stoji u znaku Device, moja je procena ta da će se stvari popraviti tek u periodu oko novembra tj pred Novu godinu zbog promene znaka u drugom polju. Bitno je i to da je Asc u Lavu što u prolazu kroz 8. natalnu kuću govori o teškoćama, transformaciji u toku godine (osma je kuća zatvorena, Asc je pravac kretanja godine) a u Lavu ukazuje na sopstvo, samoću. Mesec je u za njega nemirnom znaku, kvadriran od strane Merkura i Plutona iz 6. i 12. solarne kuće...a u devetoj. Selidbe, inostranstvo, nemogućnost a emocionalni izazov baš na sredini solara dakle oko Nove godine. Tek posle Nove godine treba očekivati veće promene
Hvala puno Andjela,

Javim ovdje, papire sam predala u dvije države u EU, ovdje sve što sam predala, niko me nije ni kontaktirao.

💞🥰😘
Masinac99

Poruka od Masinac99 »

Draga Andjela, da li mozes da vidis da li bi naredne godine mogao da idem u inostranstvo na rad.?

Podaci. 1.4.1999. 06:18h Vranje.Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Masinac99 piše:
01 Okt 2024, 10:01
Draga Andjela, da li mozes da vidis da li bi naredne godine mogao da idem u inostranstvo na rad.?

Masinac99W2JAAAACAAC2.jpg
Masinac99W2JAAAACAAC2.jpg (45.92 KiB) Pregledano 443 puta
Dragi Mašinac99,
što se tiče generalnih predispozicija za rad u inostranstvu stoji mogućnost odlaska u Nemačku ili neku drugu germansku zemlju. Mogao bi se kasnije dobro snaći i postići rezultat. U zemlji porekla manje su ti mogućnosti. Takođe se vidi u solaru da ti jeste mogućnost da do sledećeg rođendana odeš, a naročito pred kraj ove i početkom sledeće kalendarske godine. U početku će ti biti baš teško ali posle možeš očekivati boljitak
Masinac99

Poruka od Masinac99 »

Andjela Kostic piše:
02 Okt 2024, 08:23
Masinac99 piše:
01 Okt 2024, 10:01

Masinac99W2JAAAACAAC2.jpg

Dragi Mašinac99,
što se tiče generalnih predispozicija za rad u inostranstvu stoji mogućnost odlaska u Nemačku ili neku drugu germansku zemlju. Mogao bi se kasnije dobro snaći i postići rezultat. U zemlji porekla manje su ti mogućnosti. Takođe se vidi u solaru da ti jeste mogućnost da do sledećeg rođendana odeš, a naročito pred kraj ove i početkom sledeće kalendarske godine. U početku će ti biti baš teško ali posle možeš očekivati boljitak
Hvala puno na odgovoru.Nemacku sam planirao i volim njihovu kulturu, ali da li imam naznaku za Ameriku ili neku prekookeansku zemlju?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Klasično da se vidi Amerika, nemaš. Ali, imaš mogućnosti za odlazak u daleko inostranstvo svakako
Masinac99

Poruka od Masinac99 »

Andjela Kostic piše:
03 Okt 2024, 14:07
Klasično da se vidi Amerika, nemaš. Ali, imaš mogućnosti za odlazak u daleko inostranstvo svakako
Hvala na odgovoriu.A jel ima naznake za neko bogatstvo u inostranstvu?
Pošalji Odgovor