Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Milica

Re: Ljubav-brak

Poruka od Milica »

Draga Andjela, htela bih da pitam ima li naznaka da ce stvari da se promene sto se ljubavi tice? Nakon velike porodicne tragedije, konacno pomislim ide nesto na bolje, ali bice da nailazim na neiskrene tipove (sto se poklapa sa onim sto ste mi davno naveli). Rodjena 10.5.1990. u 12 i 15 u Beogradu. Hvala puno. Pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Milica piše:
03 Sep 2024, 16:11
Draga Andjela, htela bih da pitam ima li naznaka da ce stvari da se promene sto se ljubavi tice? Nakon velike porodicne tragedije, konacno pomislim ide nesto na bolje, ali bice da nailazim na neiskrene tipove (sto se poklapa sa onim sto ste mi davno naveli). Rodjena 10.5.1990. u 12 i 15 u Beogradu. Hvala puno. Pozdrav!
MilicaW2JAAAACAAC2.JPG
MilicaW2JAAAACAAC2.JPG (46.77 KiB) Pregledano 1725 puta
Draga Milice,
na žalost sada nije dobar period za ljubav. Treba obratiti pažnju na širu javnost i ono kako se plasiraš među ljudima. Više izlaziti i sklapati poslovna poznanstva. Ovo je samo na osnovu trenutnog solara. Inače, Sunce u sedmoj kući može dati poboljšanje u partnerskom odnosu ali nešto kasnije u solarnoj godini. Ovo bi se naravno moralo detaljno pogledati kroz ostale prediktivne tehnike, radom godišnjeg horoskopa, ali recimo da je ovako sada
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga, zdravo!;) Poslala sam ti poruku, ali ne znam da li se poslala. Ako budes mogla i imala vremena, zamolila bih te da mi u kratkim crtama pogledas sinastriju. Izlazimo vec 2 i po mjeseca, za sad je ok, ali voljela bih da cujem i tebe, ako mozes:)

Ja sam rodjena 08.11.1988.godine u 13:45 Cetinje
Zivim i radim u Podgorici.
On je rodjen 10.05.1990.godine u 20:10 Podgorica
Zivi i radi u Podgorici.

Hvala puno i izvini :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
27 Sep 2024, 20:27
Draga, zdravo!;) Poslala sam ti poruku, ali ne znam da li se poslala. Ako budes mogla i imala vremena, zamolila bih te da mi u kratkim crtama pogledas sinastriju. Izlazimo vec 2 i po mjeseca, za sad je ok, ali voljela bih da cujem i tebe, ako mozes:)

Ja sam rodjena 08.11.1988.godine u 13:45 Cetinje
Zivim i radim u Podgorici.
On je rodjen 10.05.1990.godine u 20:10 Podgorica
Zivi i radi u Podgorici.

Hvala puno i izvini :)
the_sacramentW2JAAAACAAC4.JPG
the_sacramentW2JAAAACAAC4.JPG (46.76 KiB) Pregledano 1653 puta
Nemaš se za šta izvinjavati sem što se ovako ne može ništa naročito videti.
Momak je strastven i tvoje je Sunce blizu te može biti bitna veza. Sunce mu je ipak u tvojoj drugoj kući što je predispozicija da ti se dobao i zbog nekog vida mogućnosti da preko njega postigneš neke lične ciljeve. Ono što nije dobro je što je tvoje Sunce egzaktno na njegovom Plutonu i u opoziciji sa tvojim Suncem. Ovo je znak da on tebe ne vidi jasno, da će dobiti osećaj da ga ugrožavaš vremenom i da će ovo moći da bude problem naročito ako zajedno radite.
the_sacrament

Draga, hvala puno :) Za sad ne radimo zajedno.
Hvala jos jednom.
Pretpostavljam da se u karti vidi da se i ja njemu dopadam? I da ce biti bitna i duza veza? :))

Potrudicu se da ne bude tako da misli da ga ugrozavam:)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vide se mnoge stvari ali kroz uporedni
the_sacrament

Draga, hvala puno :)
Samo mozes, da li vidis da li mu se dopadam?:)
A za uporedni cemo biti u kontaktu :)
Hvala puno 😊
Intuitivna__

Poruka od Intuitivna__ »

Evo me i ovde😄
Venera u 8 kući, Vladar Ascedenta (Sunce) u 8 kući, Merkur u 8 kući, Uran u 8 kući, vladar 1 u 8, vladar 2 u 8, vladar 3 u 8, vladar 4 u 8, vladar 7 u 8, vladar 8 u 8 vladar 11 u 8
Ovo je neverovatno :lol:
Od skoro imam novog "prijatelja" ozenjenog, druge vere, upoznali se preko interneta, tu i tamo oko medicine razmenjujemo znanja i literature, ja mislim da ovaj bas sve ali ne prijatelj( nije neprijatelj ne mislim na to :lol: znate na sta mislim) Andjela, ja ne volim da zloupotrebljavam dobru volju, ako moze kratko za ljubav biću Vam veoma zahvalna
🫶
Sedim pre neki dan sa drugaricom, i kazem joj sada ces da vidis ko ce da dodje, kaze ona ma nece nije ona u gradu, pojavila se posle pet minuta :lol:
Osećam se kao da sam dupla Škorpija😂
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Intuitivna__ piše:
03 Okt 2024, 13:58
Evo me i ovde😄
Venera u 8 kući, Vladar Ascedenta (Sunce) u 8 kući, Merkur u 8 kući, Uran u 8 kući, vladar 1 u 8, vladar 2 u 8, vladar 3 u 8, vladar 4 u 8, vladar 7 u 8, vladar 8 u 8 vladar 11 u 8
Ovo je neverovatno :lol:
Od skoro imam novog "prijatelja" ozenjenog, druge vere, upoznali se preko interneta, tu i tamo oko medicine razmenjujemo znanja i literature, ja mislim da ovaj bas sve ali ne prijatelj( nije neprijatelj ne mislim na to :lol: znate na sta mislim) Andjela, ja ne volim da zloupotrebljavam dobru volju, ako moze kratko za ljubav biću Vam veoma zahvalna
🫶
Sedim pre neki dan sa drugaricom, i kazem joj sada ces da vidis ko ce da dodje, kaze ona ma nece nije ona u gradu, pojavila se posle pet minuta :lol:
Osećam se kao da sam dupla Škorpija😂
Intuitivna_W2JAAAACAAC4.jpg
Intuitivna_W2JAAAACAAC4.jpg (46.69 KiB) Pregledano 1688 puta
Polje ljubavi ti je negde do 24. godine promenljivo, bar po natalu. Što se tiče osme kuće, ne brigaj, stalno će ti se udvarati oženjeni, veruj mi, znam iz iskustva. Ali hoćeš li ulaziti u takve veze ili ne, zavisi od tebe same. Što se tiče ljubavi za ovu godinu promenljivo do pola solarnog povratka dakle do ovog perioda kalendarskog sada, a onda bi se, u periodu oko Nove godine mogla nešto razočarati. Iskuliraj, ljubav dođe kad treba :)
Intuitivna__

Poruka od Intuitivna__ »

Hvala najlepše za odgovor🫶♥️
A ozenjeni su bas aktuelni kod mene, ali ja lično to ne preferiram, jer on da je trebao da bude moj, bio bi dok se nije oženio. Tuđe mi ne treba, na svoje ne dam.
Setih se one objave sa Twitera, kada je neki lik jednoj zeni poslao poruku daj mi razlog za razvod, a ona mu napisala, poslaću ovo tvojoj ženi pa neka ona razmisli :lol:
Pošalji Odgovor