Da. Fortuna ti je u sedmoj kući te ćeš se naći tek onda kada u odnosu sa nekom osobom prođeš i dobre i loše stvari
Arapska tačka Sreće, Part ili Lot of Fortune, ili Fortuna
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Arapska tačka Sreće, Part ili Lot of Fortune, ili Fortuna
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav Andjela, da li mozes meni nesto reci o mojoj fortuni?
Rodjena 19.11.1994 14:20 BG

Rodjena 19.11.1994 14:20 BG
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,
Fortuna je jedna od arapskih tački koja se dobija izračunavanjem i stvarno u kosmosu ne postoji. Veruje se da donosi sreću i da je spoj životnog puta, razuma i emocija osobe, te se zato smatra srećnom tačkom. U tvom slučaju nalazi se u konjunkciji sa Venerom koja predstavlja esencijalnog signifikatora muža, pa ćeš verovatno imati sreće da upoznaš osobu sa kojom ćeš ostvariti stabilnu bračnu zajednicu,gde će ti on biti neverovatno bitan za dalji život. Međutim, to se i bez Fortune može zaključiti obzirom da Venera gradi dobar aspekt sa Saturnom. Fortuna govori o potencijalima osobe, boljoj sreći od redovne u tački u kojoj senalazi pa da je negativan aspekt Venere i Satruna veza bi potrajala nešto duže i za vreme trajanja bila bi srećna, ali bi se opet raskinula. U tvom slučaju je ipak bolja solucija, sreća kroz partnera
Hvala ti na ovako detaljnom objasnjenju 

Pozdrav, nova sam na stranici. Možete li biti tako ljubazni i pomoći mi kod čitanja karte, imam Fortunu na 22 stepeni, zanima me što to znaci. I ako jos nesto zanimljivo vidite slobodno mi napisite, a ja se od srca unaprijed zahvaljujem.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, postavila si aspektnu tablu i to nesmanjenu sliku umesto slike karte. Ja sam je smanjila čisto da stane na stranu. Mogla bih i ovako, ali bi mi trebalo puno vremena, izvini. Molim te, stavi sliku karte ili prosto napiši datum, vreme i mesto rođenjaTonka5993 piše: ↑28 Jun 2023, 23:47Pozdrav, nova sam na stranici. Možete li biti tako ljubazni i pomoći mi kod čitanja karte, imam Fortunu na 22 stepeni, zanima me što to znaci. I ako jos nesto zanimljivo vidite slobodno mi napisite, a ja se od srca unaprijed zahvaljujem.
Screenshot_20230628_234646.jpg
Draga Anđela,
Šta bi mogla da kažeš o mojoj Fortuni?
Šta bi mogla da kažeš o mojoj Fortuni?
- Prilozi
-
- 20241022_223810.jpg (56.28 KiB) Pregledano 2298 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Fortuna je spoj srednjeg rastojanja Ascendenta, Meseca i Sunca. Po tome da stoji uz tvoje Sunce i Merkur mogu reći da će ti da ti uzemljenje uravnoteženost u delu javnih nastupa kao i odnosa sa prijateljima. Ovo se pogrešno tumači kao "rođena pod srećnom zvezdom" što na žalost nije, ali će ti ovde Fortuna dati dosta razuma i sigurnost u sebe
-
SeverinOlivera
Može li neko da mi kaže nešto o mojoj tački sreće rođena sam 30.06.1977.u Novom Sadu dva ujutru
Hvala unapred
Hvala unapred
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga SeverinOlivera,SeverinOlivera piše: ↑03 Sep 2025, 13:13Može li neko da mi kaže nešto o mojoj tački sreće rođena sam 30.06.1977.u Novom Sadu dva ujutru
Hvala unapred
u Vašem slučaju tačka lične sreće Fortuna nalazi se u uklještenom znaku Škopriona u šestoj natalnoj kući. Ovo ne treba da Vas razočarava, ali uklješteni znak obično daje iskazivanje energije kasnije u životu. Fortuna je spoj srednje vrednosti Vašeg Sunca, Meseca i pravca kretanja u životu - Ascendenta. Ona ukazuje na tačku "uzemljenja", smiraja Duše i sklada Duše i tela. Obzirom da je u Vašem slučaju u polusekstilu sa Severnim čvorom a u opoziciji sa Venerom iz dvanaeste kuće koja je takođe vladar šeste kuće i uklještenog znaka u dvanaestoj kući u kojoj se nalazi, negativne energije i neprijatnosti koje doživljavate, sve dok deluju na fizičko telo u stvari nisu u skladu sa Vašom ličnošću. Potrebno je raditi na odnosima u radnom kolektivu takođe, probati da razumete druge ljude ali i čvrsto držati konce u svojim rukama za one stavove za koje ste u potpunosti sigurni. Takođe zbog postojanja mogućnosti problema sa mlađom ženskom osobom, tek kada postavite jasne granice doći će do ispoljavanja njene prave energije te će uticati na Vas da budete srećnija osoba.