Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Na žalost, potreban je godišnji:(
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
13 Jan 2021, 14:39
Na žalost, potreban je godišnji:(
Andjela, to ce uskoro, hehehe, nema problema, jer razumijem da je potrebna analiza odredjenom metodom za cijelu godinu.
Sanja_Jo

Poruka od Sanja_Jo »

Ako može nešto o karijeri i ljubavnom pitanju. 28.12.1995 12:05 Doboj :(
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sanja_Jo piše:
13 Jan 2021, 21:55
Ako može nešto o karijeri i ljubavnom pitanju. 28.12.1995 12:05 Doboj :(
Draga, što se karijere tiče, ti ćeš moći da budeš jako uspešna ali obavezno odaberi put znanja i rada a nikako rasprava i borbi sa nadređenima, autoritetima ili u vrhuncu karijere. Ti si rođeni borac, istraj ali u dobrim stvarima. Što se tiče ljubavi, malo su ti problematični partneri. naime, tebe privlače upravo autoriteti, "sjajni" muškarci koji su postigli nešto baš baš mnogo u odnosu na okolinu. I sve bi to bilo lepo da Sunce nema kvadrat sa Mesecom pa ćeš zbog takvih biti razočarana. Posebno ti kažem da ne ulaziš ni u kakve ljubavne veze sa šefovima (sem ako si spremna da to odradiš poslovno, bez vezivanja). Sve ti ovo pišem zato što ćeš se na kraju udati iz ljubavi za vrlo kreativnog i lepog momka koji će ti biti veliki prijatelj pa će ti biti žao ako sazna šta se dešavalo pre njega. Mogućnost udaje 32. ili 38. godina života. Severni čvor na vrhu 7 daje šansu za totalno novi početak sa bračnim partnerom koji će ti stvarno biti podrška
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

Draga Anđela,
Šta mislite koja grana medicine za specijalizaciju bi mi legla najbolje gde ću se pokazati kao uspešan lekar prema svojim pacijentima i gde ću dati svoj maksimum? :) I da li imam šanse za rad u struci u inostranstvu? Pratila sam Vas na starom forumu dugo, diskutovale smo i davno ste mi rekli da imam šansu za veliki uspeh u dalekom inostranstvu.
Moje neke procene su da bi mi psihijatrija odgovarala zbog stelijuma u Ribama u 12. kući ili dermatologija, estetska hirugija (koju je teško dobiti) zbog Meseca u Vagi i to baš u 6. kući. Znam da Mesec predstavlja decu i žene, ali pedijatrija i ginekologija me za sada ne privlače.

https://dodaj.rs/images/20201112_131322.png
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

kacasmajli piše:
15 Jan 2021, 00:44
Draga Anđela,
Šta mislite koja grana medicine za specijalizaciju bi mi legla najbolje gde ću se pokazati kao uspešan lekar prema svojim pacijentima i gde ću dati svoj maksimum? :) I da li imam šanse za rad u struci u inostranstvu? Pratila sam Vas na starom forumu dugo, diskutovale smo i davno ste mi rekli da imam šansu za veliki uspeh u dalekom inostranstvu.
Moje neke procene su da bi mi psihijatrija odgovarala zbog stelijuma u Ribama u 12. kući ili dermatologija, estetska hirugija (koju je teško dobiti) zbog Meseca u Vagi i to baš u 6. kući. Znam da Mesec predstavlja decu i žene, ali pedijatrija i ginekologija me za sada ne privlače.

Pedijatrija - kratko i jasno - ne
Psihijatrija - ne, jer ti je Mesec u kvadratu sa Jupiterom koji je vladar svega, a to znači da bi i ti vremenom mogla postati za psihijatriju ali kao pacijent. previše bi te opterećivalo
Dermatologija - može
Ginekologija - DA
Estetika - DA, najbolje
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

Andjela Kostic piše:
15 Jan 2021, 09:56
kacasmajli piše:
15 Jan 2021, 00:44
Draga Anđela,

Pedijatrija - kratko i jasno - ne
Psihijatrija - ne, jer ti je Mesec u kvadratu sa Jupiterom koji je vladar svega, a to znači da bi i ti vremenom mogla postati za psihijatriju ali kao pacijent. previše bi te opterećivalo
Dermatologija - može
Ginekologija - DA
Estetika - DA, najbolje
Super. Jedno veliko hvala! :) A da li imam šanse za rad u inostranstvu?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga kacasmajli,
naravno da imaš, ali ćeš biti neverovatno nostalgična. Teško ćeš se privikavati tamo, sem što ćeš biti bolje plaćena
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

Hvala, Anđela.

U slučaju da natus ode na duži put u inostranstvo, a da to nije letovanje ili turistički obilazak, da li u natalnoj karti treba da stavi u mesto rođenja taj novi grad i da posmatra
kao novi podznak, aspekte koji će dati smernice kako će mu tamo biti? Nadam se da nisam konfuzna. :lol:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

kacasmajli piše:
15 Jan 2021, 14:36
Hvala, Anđela.

U slučaju da natus ode na duži put u inostranstvo, a da to nije letovanje ili turistički obilazak, da li u natalnoj karti treba da stavi u mesto rođenja taj novi grad i da posmatra
kao novi podznak, aspekte koji će dati smernice kako će mu tamo biti? Nadam se da nisam konfuzna. :lol:
Postoji relokacijski horoskop ali on deluje samo iz baze natala i nakon 5g provedenih u nekom drugom mestu. Onda se uzme datum i vreme rođenja ali se mesto rođenja promeni. Ipak, to je samo dodatna metoda koja pokazuje kako će mu od prilike biti u inostranstvu, a baza natala uvek je najbitnija
Pošalji Odgovor