Što sam htjela još pitati isto pitanje kao predhodno neko koje je postavio jel imam predsipozicije u karti za veliko bogatstvo u inozemstvu.Ili općenito bogatstvo 01.12.1992. 22:15 Osijek
Prema Astro-seek sajtu, MC mi izlazi na Jupitera sledeće godine, ali ne znam kako da učitam sliku ovde. U karti za sekundarne progresije
Po mom programu, tebi MC direkcije tek za oko 2.5 godine ulazi u konjunkciju sa natalnim Jupiterom. A sekundarni Mesec kreće se kroz četvrtu kuću i pred kraj je znaka Riba, odnosno za oko 5 meseci prelazi u novi znak. Ovo ti je tumačenje da će se nešto u kući življenja ili gradu rođenja tada menjati, recimo neka rekonstrukcija ili prosto će se desiti nešto novo.
Da, planiram renoviranje stana već duže vreme, ili kupovinu druge nekretnine, što zavisi od toga da li će mi kredit biti odobren. A nadam se da hoće, jer mi u solaru za 2024/2025 asc pada u 8. kuću, koja između ostalog predstavlja novac drugih ljudi. Ako sve bude po planu, trebalo bi da u podignem kredit. Prilično je malefična postavka solara za narednu godinu, pa se eto nadam toj pozitivnijoj simbolici tih kuća i planeta
Što sam htjela još pitati isto pitanje kao predhodno neko koje je postavio jel imam predsipozicije u karti za veliko bogatstvo u inozemstvu.Ili općenito bogatstvo 01.12.1992. 22:15 Osijek
Odgovor je isti. Jako mali broj karata ima predispozicije za bogatstvo
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Poštovana Anđela,
Slučajno sam naletjela na vas forum i to me mnogo veseli. Tek nedavno sam cula za horarnu astrologiju i jako me zainteresirala. Malo sam citala i shvatila da odgovori mogu biti vrlo jednostavni sa DA ili NE.
Sa tim sam se obratila jednog strucn9j astrologinji koja mi je uzela pare, a odgovor nisam dobila, bar ne onako kako je ona obecala.
Njezin odgovor me jako zbunio, uopce nisam shvacala sto mi pise, normalno, jer sam astroloski nepismena.
Uglavnom, na moje pitanje, zasto nisam dobila jednostavan odgovor DA ili NE ona je napisala
Razlog je postavka planeta u karti vaseg pitanja.
Znaci da u mojoj karti nema tih nekih planeta koje bi dale odgovor. Kako je to moguce?
Pitanje je bilo postavljeno 22.10. U 13:27 mjesto Zabok, a glasilo je : da li ce nas odnos još dugo trajati.
Da li je moguce da vi vidite to pitanje?
Jednostavno mi nije jasno, ako se horarna bavi time da da jednostavan odgovor, kako se planete mogu postaviti tako da je osgovor nemoguc?
Hvala
Draga Brie,
negde smo na forumu upravo pričali na tu temu. Iskreno da ti kažem, ja smatram da je horarna astrologija nestabilna, nesigurna i da odgovor može iti oprečan ili vrlo lako netačan. Osnovna pravila procene koja su data "tuku se" međusobno, nejasna je, mešaju se, i ne možeš uhvatiti nikad odgovor.
Što je jednostavniji odgovor to je teže upravo njega i dati. Da bi se uopšte videlo kakav je odnos potrebno je pogledati uporedni horoskop i to makar osnovno, obe karte ako ne i prediktivno. Verujem da si razočarana isto kao i ja na studijama, jer sam pre horarne astrologije od nje mnogo više očekivala....
Molim te, pošalji mi podatke oba partnera, datume vremena i mesta rođenja da bih mogla makar reći kakav je to odnos. Progresiranjem se može nekada videti kraj odnosa ili bar kriza odnosa ali ne uvek...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor