Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Ljubica

Re: Ljubav-brak

Poruka od Ljubica »

Draga, zanima me da li cu upoznati srodnu dusu u skorijem periodu i da li cu sa njim imati bebu u skorijem periodu, brak? (01.03.1996. Podgorica, Crna Gora. 17:30h)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Miša piše:
01 Nov 2024, 10:31
Andjela Kostic piše:
31 Okt 2024, 13:49
Miša piše:
30 Okt 2024, 13:05
Poštovana Anđela,
zanima me odvijanje ljubavnog života/braka u budućnosti i da li postoji šansa za proširenjem porodice.
31.08.1987. 14:30 Stara Pazova
Unapred hvala.
MisaWRIGC1A.JPG
Mišo,
ovde bi mogli postojati problemi po pitanju braka ako se radi o prvoj bračnoj zajednici. Što se potomstva tiče, takođe moguć problem sa prvom ženom ali kako osnovni signifikator dece stoji u znaku sedišta najrealnije je da ovde bude jedno dete. Ne znam u kojoj ste priči i da li imate dece, ali je ovde u stvari prvo bitno srediti partnerski odnos.
Poštovana Anđela,
hvala na odgovoru.
Jeste prvi brak, jedno dete. U poslednje vreme nam je turbulentno u braku, prepirke/neslaganja bez konkretnog razloga.
Jedino zbog komplikacija sa zdravstevnim stanjem/operacije, suprug nikako da se vrati u normalu - a niko ga ne pritiska i kao da sam ne prihvata situaciju i ne trudi da bude bolje.
Pre svega planirali smo proširenje porodice a sve nam se zakomplikovalo i nikako da se stabilizujemo.
Htela sam da vidim da li će nam krenuti nabolje, u braku smo 7godina, u vezi 21godinu. Ne mogu da shvatim šta nam se to desilo :(
Datum rođenja supruga: 23.02.1985. 01:05 Zemun - Ako možete pogledati šta se može videti po pitanju poredice/braka i dece?
Unapred zahvalna.
MisaW2JAAAACAAC2A.JPG
MisaW2JAAAACAAC2A.JPG (45.97 KiB) Pregledano 1588 puta
Prvo izvini što sam mislila da si muško, tako sam krenula tumačenje. Desilo se to da oboje imate kompleksnu sedmu kuću, te mogućnost razlaza. Sagledava te kao dominantnu ali egocentričnu ženu koja mnogo priča, nekad i previše. Ne kažem da je tako, samo ti kažem da želite različite stvari. Zašto želiš drugo dete ako vam odnos nije dobar? Ne znam šta će se dešavati i kako, potrebno je uraditi detaljan uporedni da bi se videlo u kom smeru treba uvesti odnos da postane bolji, čvršći i stabilniji pa tek onda razmišljati o potomstvu, jer je potomstvo samo dodatni kamen spoticanja u već ranjivom odnosu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ljubica piše:
04 Nov 2024, 07:54
Draga, zanima me da li cu upoznati srodnu dusu u skorijem periodu i da li cu sa njim imati bebu u skorijem periodu, brak? (01.03.1996. Podgorica, Crna Gora. 17:30h)
Draga, na žalost, astrologija nije sredstvo proricanja sudbine tako da niko ne zna hoćeš li imati bebu u skorijem periodu niti upoznati srodnu dušu. Postoje samo mogućnosti, ali tvoje pitanje nije bilo pitanje mogućnosti nego konkretnog proricanja sudbine
Ljubica

Poruka od Ljubica »

Ok. Izvini. A da li moze onda tumacenje za polozaje polja i znakova na vrhove polja? pogotovo podznak. Na mnoge sajtove sam naisla na to ali nesto se ne podudara mnogo sa mnom. Unaprijed zahvalna!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Potrebno je uraditi detaljnu konsultaciju za tako nešto
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Drage članice i članovi,
molim vas da oni koji su već bili nezadovoljni mojim tumačenjem ili su se prijavljivali tuđim logovima to ne pokušavaju više. Svaku kartu sam zapamtila i program mi sam kaže ako je neko već bio korisnik, po podacima i po logu.
Neću odgovarati na pitanja korisniku koji me je vređao. Taj mali broj karata sam zapamtila i znam ko su. Blokirala sam i mail. Sve ti najlepše želim kao i uvek i opet ponavljam, moje je pravo kome ću odgovoriti. Svi ostali izvinite na neprijatnosti, nastavljamo kao i do sada :)
Miša

Poruka od Miša »

Andjela Kostic piše:
04 Nov 2024, 08:23
Miša piše:
Andjela Kostic piše:
31 Okt 2024, 13:49

MisaWRIGC1A.JPG
Mišo,
ovde bi mogli postojati problemi po pitanju braka ako se radi o prvoj bračnoj zajednici. Što se potomstva tiče, takođe moguć problem sa prvom ženom ali kako osnovni signifikator dece stoji u znaku sedišta najrealnije je da ovde bude jedno dete. Ne znam u kojoj ste priči i da li imate dece, ali je ovde u stvari prvo bitno srediti partnerski odnos.
Poštovana Anđela,
hvala na odgovoru.
Jeste prvi brak, jedno dete. U poslednje vreme nam je turbulentno u braku, prepirke/neslaganja bez konkretnog razloga.
Jedino zbog komplikacija sa zdravstevnim stanjem/operacije, suprug nikako da se vrati u normalu - a niko ga ne pritiska i kao da sam ne prihvata situaciju i ne trudi da bude bolje.
Pre svega planirali smo proširenje porodice a sve nam se zakomplikovalo i nikako da se stabilizujemo.
Htela sam da vidim da li će nam krenuti nabolje, u braku smo 7godina, u vezi 21godinu. Ne mogu da shvatim šta nam se to desilo :(
Datum rođenja supruga: 23.02.1985. 01:05 Zemun - Ako možete pogledati šta se može videti po pitanju poredice/braka i dece?
Unapred zahvalna.
MisaW2JAAAACAAC2A.JPG

Prvo izvini što sam mislila da si muško, tako sam krenula tumačenje. Desilo se to da oboje imate kompleksnu sedmu kuću, te mogućnost razlaza. Sagledava te kao dominantnu ali egocentričnu ženu koja mnogo priča, nekad i previše. Ne kažem da je tako, samo ti kažem da želite različite stvari. Zašto želiš drugo dete ako vam odnos nije dobar? Ne znam šta će se dešavati i kako, potrebno je uraditi detaljan uporedni da bi se videlo u kom smeru treba uvesti odnos da postane bolji, čvršći i stabilniji pa tek onda razmišljati o potomstvu, jer je potomstvo samo dodatni kamen spoticanja u već ranjivom odnosu

Poštovana Anđela,
izvini što ja nisam navela pol, moj propust. :)
Za supruga ste naveli pogrešni datum 23.05.1985. :( Trebalo bi da je 23.02.1985 01:05 Zemun.
Da li ovo menja situaciju, jer ja još imam nade za nas. :)
Svetlana86123

Poruka od Svetlana86123 »

Pozdrav Andjela.Rodjena sam 1986g u Nisu u 7 i 10 ujutru.
Na polju ljubavi mi bas i ne cvetaju ruze obzirom da sam jako dugo sama.Da li mi mozes dati neke smernice i protumaciti u natalu polje braka.Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Miša piše:
04 Nov 2024, 10:23
Andjela Kostic piše:
04 Nov 2024, 08:23
Miša piše:

Poštovana Anđela,
hvala na odgovoru.
Unapred zahvalna.
MisaW2JAAAACAAC2A.JPG

Poštovana Anđela,
izvini što ja nisam navela pol, moj propust. :)
Za supruga ste naveli pogrešni datum 23.05.1985. :( Trebalo bi da je 23.02.1985 01:05 Zemun.
Da li ovo menja situaciju, jer ja još imam nade za nas. :)
MisaW2JAAAACAAC3.JPG
MisaW2JAAAACAAC3.JPG (44.04 KiB) Pregledano 1647 puta
Draga Mišo,
izvini ti što sam ja totalno omašila datum, zaista nije bilo sa namerom. Brzo radim te mi se omakne s vremena na vreme, program brzo ne promeni podatke a ja onda ne pogledam opet. Greška.
Ovo je dosta bolja konstelacija ali nezavisno od toga, niko nikad nije rekao da će se ičiji brak rasprasti zasigurno. Ljudi i odnosi skloni su promenama i to je ono o čemu uvek trebamo misliti obzirom da smo svesna bića. Moje je pitanje bilo upućeno u drugom smeru: zašto forsirati potomstvo koje još više komplikuje odnos ako odnos ima neku trenutnu krizu? Ovde imamo karmičku priču te tvoju preveliku popustljivost i prilagodljivost partneru. Prosto je: oboje trebate ulagati u odnos jednako kako bi odnos napredovao. Ako on tera po svome a ti se stalno prilagođavaš i trpiš (Mesec na 29Škorpiona) a onda se naglo posvađaš opet ništa napravili nismo. On ovde ima bolju postavku za brak, itekako je svestan koliko ti vrediš, ali ste vas dvoje različiti ljudi. Ovde zaista treba uraditi uporedni da bi se videli detalji
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Svetlana86123 piše:
04 Nov 2024, 18:41
Pozdrav Andjela.Rodjena sam 1986g u Nisu u 7 i 10 ujutru.
Na polju ljubavi mi bas i ne cvetaju ruze obzirom da sam jako dugo sama.Da li mi mozes dati neke smernice i protumaciti u natalu polje braka.Hvala
Svetlana86123W2JAAAACAAC5.JPG
Svetlana86123W2JAAAACAAC5.JPG (47.25 KiB) Pregledano 1645 puta
Draga Svetlana86123,
malo mi je čudno to da se ljubav još nije rešila obzirom na konstelaciju planeta. Ipak, jasno mi je da u početku zabaljanja nisi imala neke sreće. Prava osoba ipak, trebala je doći mnogo ranije. Ali da ne dužim, kraj i početak ovog solara ukazuju na moguća ljubavna dešavanja naročito ovaj sada period i period pred rođendan sledeće godine. Ipak, ovo nije solar koji konkretno ukazuje na ljubav već na početak nekih promena koje bi mogle biti vezane i za inostranstvo. Ovde bih imala dosta lepih stari da napišem, ali recimo, ako se nisi već udavala, očekuje te lep i zgodan partner za koga ćeš jako biti vezana a i on za tebe. Da bi se uradila procena perioda i ljubavnog života ipak, potrebno je da se prođe kroz sve prediktivne tehnike. Srećno :)
Pošalji Odgovor