Naravno, a kada smo kod lepih reči, sve si ih zaslužila, i mnogo više. 🫶Andjela Kostic piše: ↑16 Okt 2024, 13:52Epa ne mogu da verujemIntuitivna__ piše: ↑16 Okt 2024, 01:49Ćao svima, imam par reči o Anđeli da Vam kažem.
Radila sam nedavno natalnu kartu kod nje,
Verujem da tako prijatnu osobu i bolju interpretaciju natalne karte nisam mogla dobiti nigde drugde...
Ukoliko ste u nedoumici oko toga da li da uradite natalnu, godišnju, ili bilo koju drugu vrstu astrološke konsultacije/analize, uradite, i neka Vam baš Anđela bude odabrani astrolog, verujte, nećete se pokajati nijednog jedinog trenutka. Šaljem Vam svima ljubav, posebno Anđeli.
Toliko od mene, srdačan pozdrav od jednog budućeg lekara!![]()
Hvala ti draga na ovako divnim rečima, ostajemo u kontaktu![]()
Posao
-
Intuitivna__
Re: Posao
Pozdrav Andjela! Interesuje me karijera, završila sam FTN i upisala master studije, pa me zanima opis posla i kako će se to odvijati sve. Slavim rođendan u Novom Sadu, rodjena sam 08.11.2000. 13:04 u Somboru.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
ovo jeste godina naglašene komunikacije i građenja statusa. u početku ćeš biti uplašena i dosta analitična, posle opuštenija. Čuvaj se ljudi krajem solara, dakle u ovo vreme sledeće godine, naročito autoritativnijih. Treba uraditi godišnji, obzirom na to da ćeš baš sada, do Nove godine proći kroz karmički dug. Generalno, mogućnost velikog preokreta u životu u vrhuncu karijere.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Da li može sad solar za 2025. da se uradi, ako znam da ću proslaviti u petak rodjendan u Novom Sadu i živim tu? 08.11.2000. 13:04 Sombor. Na šta da obratim pažnju u narednoj godini?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Može. Javi mi se na viber porukom, broj je +381638043967 pa ćemo sve dogovoriti
Po mojoj natalnoj karti 6.1.1997 23:20 Kragujevac koja sfera posla bi mi najvise odgovarala i gde bi najvise mogla ostvariti profit? Hvala unapred
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Mimi_
u malom broju karata stoji ostvarenje velikog profita. U tvom slučaju najviše ličnih prihoda mogla bi ostvariti preko arhitekture, arheologije ili prava, ali ovo nije karta koja pokazuje da bi mogla napraviti veliki profit (višak vrednosti u razlici između uloženog i dobijenog). Kojim se privatnim poslom baviš?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Nina68,
ne znam koje je od ovih vremena tačno. Molim te proveri i napiši opet pitanje i sve podatke, datum, tačno vreme i mesto rođenja