Astrologija
Re: Astrologija
Postovana Anđela,
koliki je utjecaj Urana u njegovom tranzitu preko IC?
Hvala
koliki je utjecaj Urana u njegovom tranzitu preko IC?
Hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Goco, zavisi od horoskopa i same pozicije Urana u karti
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Mislim da bi meni uskoro trebao da udje u cetvrtu kucu ako ne gresim,pa ako mozete ukratko reci sta bi to znacilo?
Hvala unaprijed na odgovoru.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Goco,
to će samo zavisiti od samog horoskopa. Uran se nalazi na vrhu devete kuće u Škorpionu natalno i ukazuje na mogućnost naglih raskida nakon prve bitne veze, pokušavajući da se oformi druga. Isto tako ukazuje na veliku dinamiku prilikom pokušaja višeg stručnog usavršavanja ali i kreativne ideje i mogućnost plasmana u javnom životu. Uran ti neće brzo ući u četvrtu kuću jer kroz jedan znak prolazi 6 do 6.5 godina tako da će kod tebe doći na vrh četvrte kuće tek u junu 2026. godine obzirom da je njegova putanja dosta puta i retrogardna. Ulazak Urana kroz četvrtu kuću može doneti potrebu za selidbom, obzirom da je vezan za devetu takođe, za dodatnim stračunim usavršavanjem i za promenama u domu u smislu unošenja inostranih stvari kako bi se dom ulepšao (kupiš recimo neku stvar koja je sa nekog drugog kontinenta i staviš je kao ukras) Obzirom da prolazi kroz znak Blizanaca treba gledati i poziciju Merkura te nam je jasno da će biti izazova na polju komunikacije naročito na poslu i prilikom postizanja statusa, te je bitno da ne nasedate na prozivke ili opaske ljudi koji su u stvari u pokušaju da Vas stignu u nečemu
-
Jednaškorpija
Zdravo svima, ako bi Anđela mogla da mi pogleda kada bih se mogla udati, i neke sitnice vezane za ljubavni zivot, generalno.
Trudna sam sa sadašnjim dečkom, živimo zajedno već izvesno vreme.
Unapred hvala:)
On 23.01.1992. 18:15h Beograd
Ja Šabac 28.10.1998. 15:30
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,Jednaškorpija piše: ↑28 Nov 2024, 10:33Zdravo svima, ako bi Anđela mogla da mi pogleda kada bih se mogla udati, i neke sitnice vezane za ljubavni zivot, generalno.
veza je specifična ali za bilo kakvo ozbiljno upoređivanje treba odraditi uporedni. Ovako na prvi pogled čovek je prikazan Venerom u sedmoj kući. Dakle i strast i jasno viđenje da će ovo biti jako bitan odnos za tebe. Trudnoća koja definitivno dolazi pre braka. Potpisivanje nije toliko bitno. Bitno je da se srodite, jer ovde se vidi da nosite različite tipove energija
-
Jelena Helena
Pozdrav Draga Andjela kako si 

Imam pitanje necu puno smarati da li cu promeniti uskoro posao konkurisala sam i ocekujem promenu jer u pitanju je bas velika pozicija supervizor / menadzer najvise zbog vece plate i nista vise . Moj datum je 27.1.1988 u 15:10 Aleksinac hvala ti sto svima nama pomazes i odgovaras !
Imam pitanje necu puno smarati da li cu promeniti uskoro posao konkurisala sam i ocekujem promenu jer u pitanju je bas velika pozicija supervizor / menadzer najvise zbog vece plate i nista vise . Moj datum je 27.1.1988 u 15:10 Aleksinac hvala ti sto svima nama pomazes i odgovaras !
Draga Anđela
,možete li da mi pogledate solar za sljedecu godinu,14.01.1985.,Knin,01h poslije ponoci.
Hvala.
,možete li da mi pogledate solar za sljedecu godinu,14.01.1985.,Knin,01h poslije ponoci.
Hvala.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Jelena Helena,Jelena Helena piše: ↑01 Dec 2024, 08:32Pozdrav Draga Andjela kako si![]()
Rado bih odgovorila na ovaj post ali za odgovor bi mi trebalo da stvarno otvorim bar 3 prediktivne tehnike. Ovde bi se morqo raditi godišnji
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Za taj solar je rano, jer će se desiti tek za 2 meseca. A ne znamo ni gde ćeš objektivno biti tada....