Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Vodolija93 piše:
27 Dec 2024, 19:56
Draga Andjela,
da li mozete pogledati solar i ukratko opisati desavanja?
Natal
https://postimg.cc/N9gt1wcJ

Solar
https://postimg.cc/0KjqBdr7
Naznaka za transformativnu, nestabilnu i nepredvidljivu godinu. Ali, to nije tvoj solar...ne znam kako si ovo uspela, ja imam tvoje podatke i ovo nije tvoj solar ako misliš od zime 2025?
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bojana11 piše:
27 Dec 2024, 20:04
19.09.1999 04i05 u smederevu
Draga Andjela Da li mi možeš reći po natali nešto o ljubavi, deci, proširenju porodice 😁
Bojana11WRIGC1.JPG
Bojana11WRIGC1.JPG (43.64 KiB) Pregledano 1055 puta
Draga Bojana,
vezano za ljubav vidi se odlaganje ali i duga i obećavajuća ljubav. Sa Mesecom u petoj kući stvari su takve da postoji bar jedna bitna i kompleksna ljubav. Isto važi i za potomstvo. Potomstva će biti ali ne onda kada zamisliš. Vidi se jedno žensko dete što ne znači da ih neće biti i više. Karta je postavljena tako da sa prvom bitnom vezom ili prvim brakom moguće je da imaš probleme ali da će iz drugog puta situacija biti mnogo bolja i da će te drugi bitan partner jako voleti kao i ti njega. Biće pametna osoba
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
27 Dec 2024, 08:28
Pozdrav Anđela.
Sve vise se govori o trecem svjetskom ratu, pa ako mozete sa astroloske strane reci kakva ce nam biti 2025-ta godina?
Hvala unaprijed.
Goco
ne bavim se mundanom astrologijom dovoljno da bih davala bilo kakve prognoze ali što se trećeg svetskog rata tiče, on uveliko traje. Počeo je sa ratom Rusija Ukrajina i radi se o ekonomskom ratu. To što kod nas nema direktnih nemira ne znači da cela Evropa pa i svet već nisu zahvaćeni. Kad u julu mesecu nije bilo nuklearki, čisto sumnjam da će ih biti 2025.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Masinac99 piše:
28 Dec 2024, 15:07
Jedno pitanje.Koji je bolji jupiter za zastitu od losih situacija u zivotu Jupiter u 8 ili Jupiter u 1 kuci?.Ne uzimajuci aspekte i ostale delove natalne, samo gledano kroz te 2 kuce.
Jupiter u osam....zanimljivo pitanje koje nema odgovor bez pozicije u znaku i aspekata na žalost. Nije isto u kom je znaku Jupiter, tj koliko je jak ili slab. Jupiter je benefik ali nije uvek dobar. Ukazuje na uvećanje pa npr u najgorim slučajevima može napraviti širenje raka po organizmu kroz krv. Dakle, on uvećava sve što postoji u natalu.
Jupiter u jedan.....više ukazuje na opšte tendencije čoveka i uticaje iz okoline, ali opet...nema odgovora bez znaka i apsekata, pa i stepena na kojem se taj Jupiter nalazi
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Andjela Kostic piše:
28 Dec 2024, 21:41
Vodolija93 piše:
Draga Andjela,
Natal

Solar
Naznaka za transformativnu, nestabilnu i nepredvidljivu godinu. Ali, to nije tvoj solar...ne znam kako si ovo uspela, ja imam tvoje podatke i ovo nije tvoj solar ako misliš od zime 2025?
Da, mislim na 2025. Ako mozete postavite vi solar.
Bojana11

Poruka od Bojana11 »

Draga andjela da li znate da tumacite kartu destiny matrix? Ako znate šta mislite o tome? I šta mi možete reći o mojoj destiny matrix karti bojana Kostić 19.09.1999 ljubav porodica
Goca

Poruka od Goca »

Koja kuća u natalnoj karti govori o dužini čovjekovog života?
Hvala Anđela unaprijed na svim odgovorima koje si dala i koja ćes davati.
Veliki pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija93 piše:
28 Dec 2024, 23:06
Andjela Kostic piše:
28 Dec 2024, 21:41
Vodolija93 piše:
Draga Andjela,
Natal

Solar
Da, mislim na 2025. Ako mozete postavite vi solar.
Vodolija93W2JAAAACAAC5.JPG
Vodolija93W2JAAAACAAC5.JPG (43.6 KiB) Pregledano 1034 puta
Malo se pomerio ako dobro primećujem. I dalje ostaje da je godina promena. Ipak, ovde je moguće da bolje stojiš u ljubavi ili sa stvarima koje voliš, jer su ti konjunkcije natalne i solarne Venere. Opet, dosta će razvoja događaja zavisiti i od same komunikacije naročito u toku leta. Moj savet je da kad primiš neku informaciju istu prvo dobro proveriš i ne vodiš se ličnim emocijama, nestrpljivošću prilikom donošenja odluka. Mogunost veza sa inostranstvom. Ipak, osećaćeš se dobro iako ti stvari neće ići od ruke kako si zamislila
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bojana11 piše:
29 Dec 2024, 10:04
Draga andjela da li znate da tumacite kartu destiny matrix? Ako znate šta mislite o tome? I šta mi možete reći o mojoj destiny matrix karti bojana Kostić 19.09.1999 ljubav porodica
Zaista ne znam. To sam čula ali nisam radila
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
30 Dec 2024, 05:52
Koja kuća u natalnoj karti govori o dužini čovjekovog života?
Hvala Anđela unaprijed na svim odgovorima koje si dala i koja ćes davati.
Veliki pozdrav.
Goco,
dužina života gleda se iz više kuća i sklopa planeta Uglavnom se gledaju četvrta kuća i osma kuća, pozicija Sunca i Saturna ali i Plutona....mnogo stvari paralelno
Pošalji Odgovor