Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Labella12

Re: Posao

Poruka od Labella12 »

Draga Andjela, Sretna Nova Godina

Meni se u vezi posla zakompliciralo, odnosno, suradnja je postala meni sumnjiva sa poslodavcem. Odustala sam.

Trenutno prijatelj ( kojeg si mi davno predložila da može pomoći) je dobio visoku funkciju. Već će se pokrenuti menj pomoći u mome fachu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Bojana11 piše:
27 Jan 2025, 00:11
Draga Andjela, zanima me šta me čeka u 2025 godini. Možda promena posla, zdravlje, proširenje porodice. Da li možeš nešto reći o ovome? Rodjena sam 19.09.1999 04i05 u Smederevu. Hvala unapred 😁
Bojana11W2JAAAACAAC8.JPG
Bojana11W2JAAAACAAC8.JPG (49.01 KiB) Pregledano 1425 puta
Draga Bojana,
od septembra meseca od kad ti je krenula solarna godina borićeš se uglavnom za status u društvu i okolini, bilo da se radi o napretku u poslu ili se radi o promeni ličnog statusa. Imaćeš izazove u peruodu pred leto 2025. godine ali ćeš se izboriti jer si počela nešto dobro krajem 2024. godine. Nagle promene moguće su u sredini solara dakle u periodu oko marta meseca 2025. Godina ti je borbe. Za više informacija i detaljnije morala bih otvarati i ostale tehnike ali se nadam da će ti i ovo biti dovoljno makar za orijentir. Piši utiske :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella12 piše:
27 Jan 2025, 21:09

Meni se u vezi posla zakompliciralo, odnosno, suradnja je postala meni sumnjiva sa poslodavcem. Odustala sam.

Trenutno prijatelj ( kojeg si mi davno predložila da može pomoći) je dobio visoku funkciju. Već će se pokrenuti menj pomoći u mome fachu.
Samo polako Labella,
ovde je pitanje istrajnosti i vremena.
Bojana11

Poruka od Bojana11 »

Hvala puno Andjela na odgovoru mnogo mi znaci😁
Da li znaš oko čega će se voditi bitka? 😘
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bojana11 piše:
28 Jan 2025, 18:49
Hvala puno Andjela na odgovoru mnogo mi znaci😁
Da li znaš oko čega će se voditi bitka? 😘
Draga Bojana,
potrebno je uraditi detaljan horoskop. Ovo je samo osnova solara bila. Ipak, dodajem da se borba odnosi na celu godinu, pa to znači u onim oblastima gde je i očekuješ
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
28 Jan 2025, 18:13
Labella12 piše:
27 Jan 2025, 21:09

Samo polako Labella,
ovde je pitanje istrajnosti i vremena.

Draga Andjela, hvala puno na podršci, evo papire sam pripremila, šaljem uskoro. Javim ( konkurs je otvoren jučer, traje do srijede).
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela, postavio bih pitanje i na ovoj temi ukoliko je moguće, u svakom slučaju sam veoma zahvalan na izdvojenom vremenu za pitanje na temu selidbe.
Naime, da li možeš da vidiš na temu posla, da li sledi poboljšanje na trenutnom radnom mestu ili neka promena?
Ellis

Poruka od Ellis »

Pozdrav draga Anđela:-)
Interesuju me jako dva pitanja, postaviću oba, bila bih ti jako zahvalna ukoliko bi mi makar na jedno odgovorila.

Naime, par godina radim na jednom radnom mestu i generalno sam zadovoljna. Da li možeš da vidiš da li me očekuju neke promene po pitanju posla i da li mi je inostranstvo više "naklonjeno" nego Srbija po pitanju poslovnog napretka?

Drugo bi bilo ljubav, u vanbračnoj sam zajednici, pa ako ti nije teško da pogledaš i to polje, koju reč na tu temu?
20.08.1991. (B.Topola). 19:30h.
U svakom slučaju sam ti veoma zahvalna i na jednom odgovoru.
Veliki pozdrav za tebe i sve članove :-*
Leas

Poruka od Leas »

Interesuju me jako dva pitanja, postaviću oba, bila bih ti jako zahvalna ukoliko bi mi makar na jedno odgovorila.

Naime, par godina radim na jednom radnom mestu i generalno sam zadovoljna. Da li možeš da vidiš da li me očekuju neke promene po pitanju posla i da li mi je inostranstvo više "naklonjeno" nego Srbija po pitanju poslovnog napretka?

Drugo bi bilo ljubav, u vanbračnoj sam zajednici, pa ako ti nije teško da pogledaš i to polje, koju reč na tu temu?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
02 Feb 2025, 08:00

EllisW2JAAAACAAC6.JPG
EllisW2JAAAACAAC6.JPG (48.8 KiB) Pregledano 1469 puta
Draga Ellis,
rado bih ti dala odgovore na sva pitanja ali za drugo pitanje potrebno je više vremena a sada je skoro ponoć :)
postavila sam tvoj zadnji solarni povratak. Po njemu mogu videti šta od prilike možeš očekivati. Sa poslom generalno nećeš imati nekih većih problema kroz život sem što si imala na početku karijere. U periodu leta mogućnost besparice ili promenljivih okolnosti po pitanju sticanja. To ne znači da nećeš sticati isto, ali bi troškovi mogli biti veći od očekivanih. Ako sada očekuješ neku promociju ili neki napredak, to će biti na staklenim nogama i nisam sigurna da će se ostvariti. Partnerski odnosi su ipak kompleksni i trebali su biti odmah nakon tvog rođendana zbog nekih teškoća. Isto je moguće u toku perioda sredine i kraja leta 2025. godine. Ipak, to ne mora da znači da će uticati na tok veze ali ako već imate nekih nedoumica nemojte to sakrivati jedno od drugog nego gledaj da razgovarate kada ste oboje lepo raspoloženi pa na miru
Pošalji Odgovor