Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Iris119

Re: Astrologija

Poruka od Iris119 »

Andjela Kostic piše:
05 Mar 2025, 20:41
Iris119 piše:
05 Mar 2025, 18:45
Draga Anđela znam da si prezauzeta svim našim pitanjima, ako imaš vremena bila bih ti jaaaaako zahvalna da pogledaš sinastriju tj uopštenu energiju planeta? Ja sam 30.01.1990. 17:15h Beograd, On 04.01.1988. 09:10h Beograd. u svakom slučaju hvalaaaaa na izdvojenom vremenu✨
Iris119W2JAAAACAAC2.JPG

Draga Iris119,
daleko od toga da sam prezauzeta vašim pitanjima, volela bih da je tako ali nije :), ali sam drugim prezauzeta te slabo imam vremena za forum. Ipak, odgovoriću ti naravno na pitanje. Ovo je momak koji se tebi jako dopao jer je njegova Venera na vrhu tvoje sedme kuće. Ipak, tvoja Venera na vrhu njegove dvanaeste ukazuje na tajnost i mogućnost potrebe da ti ponudi neku polutajnu vezu na šta nikako ne pristaješ. Ovako, ovo uopšte nije loš partnerski odnos. ali svakako ne vidiš jasno šta je ono što on želi. Mekan je čovek, što je dobro, ima dušu. Sviđaš mu se, pozicija Sunca ti je kod njega u pet ali nisam sigurna da ti može pružiti to što želiš
Hvala punooooo❤️ Ako Vam nije problem da pogledate severne čvoreve u sinastriji za iste datume? Hvala
Goca

Poruka od Goca »

Screenshot_20250316_054903_Chrome.jpg
Screenshot_20250316_054903_Chrome.jpg (54.98 KiB) Pregledano 841 put
Cao,Anđela.
Evo da vas gnjavim malo :) ,stavit cu kartu za 47 Harmonik,ako sam pogodila,pa pogledajte kratko.
GocaW2JAAAACAAC8.JPG
GocaW2JAAAACAAC8.JPG (46.97 KiB) Pregledano 841 put
Goco,
jesti, ovo je 47. harmonik. I sama vidiš da je Mars na samom Ascendentu 47. harmoinka a u široj konjunkciji sa natalnim Merkurom. Godina mnogo ideja, misli, analize do totalnog raščlanjivanja koje te mogu uvesti i u pogrešno zaključivanje. Mentalna energija jaka, najbolje je baviti se pisanjem ili kraćim putovanjima. Pojačana nervoza koja dolazi u kontaktu sa mnoštvom ljudi naročito sa polja posla. Samo kuliranje, bavljenje lepim stvarima i meditacija ovde se preporučuje. Bavljenje sportom takođe. Biti u okruženju ljudi sa kojima ti je prijatno
Enna

Poruka od Enna »

Pozdrav Andjela. Da li možete napisati sta u natalnoj karti ukazuje na dobijanje novca, ali ne kroz posao i rad, već kroz npr. igre na sreću ili neko nasledstvo, prosto novac koji je došao ne naročitim trudom?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

zodijak piše:
14 Mar 2025, 11:18
Zdravo! Zanima me posao, pošto ga nema već 2 godine, šta treba da radim, trebaju mi smernice i malo nade. Nadam se da ćeš mi malo pomoći, pošto od ChatGPT-a nema ništa. :D 22.3.1999 11:26 pre podne, Kragujevac.
zodijak,
posla kao posla uvek ima, ali u zavisnosti od toga šta si spreman ili spremna da radiš i kako tražiš a najviše od toga šta od znanja i veština poseduješ. Ipak, u ovom slučaju govorimo o solaru u koji upravo ulaziš i koji ima jako naglašenu kuću posla te već u periodu aprila možeš očekivati neki posao. Štaviše vidi se a će ti tamo biti lepo i zanimljivo i da će posao biti interesantan a ti upoznati dosta ljudi jer ćeš moći da radiš u nekom većem radnom kolektivu i sa minimalno troje kolega u bliskoj saradnji. Postavlja se samo pitanje koji posao tražiš, na koji način tražiš i šta je ono što očekuješ...
zodijakW2JAAAACAAC3.JPG
zodijakW2JAAAACAAC3.JPG (46.37 KiB) Pregledano 845 puta
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Iris119 piše:
15 Mar 2025, 11:44
Andjela Kostic piše:
05 Mar 2025, 20:41
Iris119 piše:
05 Mar 2025, 18:45
Draga Anđela znam da si prezauzeta svim našim pitanjima, ako imaš vremena bila bih ti jaaaaako zahvalna da pogledaš sinastriju tj uopštenu energiju planeta? Ja sam 30.01.1990. 17:15h Beograd, On 04.01.1988. 09:10h Beograd. u svakom slučaju hvalaaaaa na izdvojenom vremenu✨
Iris119W2JAAAACAAC2.JPG

Draga Iris119,
daleko od toga da sam prezauzeta vašim pitanjima, volela bih da je tako ali nije :), ali sam drugim prezauzeta te slabo imam vremena za forum. Ipak, odgovoriću ti naravno na pitanje. Ovo je momak koji se tebi jako dopao jer je njegova Venera na vrhu tvoje sedme kuće. Ipak, tvoja Venera na vrhu njegove dvanaeste ukazuje na tajnost i mogućnost potrebe da ti ponudi neku polutajnu vezu na šta nikako ne pristaješ. Ovako, ovo uopšte nije loš partnerski odnos. ali svakako ne vidiš jasno šta je ono što on želi. Mekan je čovek, što je dobro, ima dušu. Sviđaš mu se, pozicija Sunca ti je kod njega u pet ali nisam sigurna da ti može pružiti to što želiš
Hvala punooooo❤️ Ako Vam nije problem da pogledate severne čvoreve u sinastriji za iste datume? Hvala
Nije mi problem naravno.
Iris119W2JAAAACAAC4.JPG
Iris119W2JAAAACAAC4.JPG (45.03 KiB) Pregledano 844 puta
Njegov je Severni čvor jako blizu tvojeg Meseca ali u ovom slučaju to i nije neka kombinacija. Tačnije, zaljubljena si, tj dopada ti se, ali ti on može doneti razočaranje i patnju, odnosno iskušenja Duše jer je tebi Mesec aflikovan te privlači takvu energiju. Ali je tvoj Severni čvor egzaktno na njegovoj Veneri i Ascendentu te bi ti njemu mogla biti "izlaz" iz nekih ustaljenih obrazaca ponašanja. Ovo je kontakt koji ukazuje na karmičke ljubavi koje se u ovoj inkarnaciji nastavljaju ali su nedovoljan pokazatelj za to kakav će odnos biti tj kako će se nastaviti u ovoj inkarnaciji i šta se tu može očekivati. Tek detaljna analiza i jednog i drugog horoskopa te sve tehnike mogu reći šta očekivati.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Enna piše:
16 Mar 2025, 17:02
Pozdrav Andjela. Da li možete napisati sta u natalnoj karti ukazuje na dobijanje novca, ali ne kroz posao i rad, već kroz npr. igre na sreću ili neko nasledstvo, prosto novac koji je došao ne naročitim trudom?
Draga,
postoje različiti pokazatelji koji ukazuju na dobijanje novca bez preteranog rada - leba bez motike na nivou nečijeg natala. Takođe postoje razni pokazatelji za talenat za biznis koji opet donosi novac. Imamo i pokazatelje za vrednoću ili inteligenciju i kontinuelno učenje koje donosi vrhunske stručnjake u nekim oblastima pa odatle novac. Svašta tu ima, ali recimo da jaki aspekti Venere, Jupitera i Sunca, sa pozicijama u Biku, Lavu pa čak i Jarcu ukazuju na mogućnost da osoba zaradi ili da nešto nasledi. A najluđi pokazatelji su uglavnom vezani za Vodoliju to su ljudi spremni na rizike. Ipak, ovde ti moram reći: prvo se gleda osnova psihološkog profila karte jer nije svako na sve spreman sve i da je sposoban. E onda ide jaka druga, osma kuća za biznis, a druga šesta i deseta za karijeru, dobro zatvorene planete u 12 (tajni novac) i slično
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ramonda piše:
06 Mar 2025, 11:58
Hvala za kontakt, saljem na viber poruku.
Rekla si mi da mi nekretnina stoji u inostranstvu. Da li to znači da ne postoji mogućnost da imam nekretninu ovde, u Beogradu? Moj datum je 24.02.1985. u Smederevskoj Palanci, u 6:10h ujutru.
Realnija je nekretnina u dalekom inostranstvu koju možeš steći, a nasleđe u zemlji porekla. Ali ovo nije sigurno, i mnogo će zavisiti od tvog ličnog odabira, trenutka i mogućnosti naročito što verovatno ne želiš da ideš, a blisko inostranstvo ne stoji naročito....izvini, na brzaka sam pročitala pitanje te ti tada nisam odgovorila kako treba....
Goca

Poruka od Goca »

Goca piše:
16 Mar 2025, 06:10
Screenshot_20250316_054903_Chrome.jpg

Cao,Anđela.
Evo da vas gnjavim malo :) ,stavit cu kartu za 47 Harmonik,ako sam pogodila,pa pogledajte kratko.

GocaW2JAAAACAAC8.JPG

Goco,
jesti, ovo je 47. harmonik. I sama vidiš da je Mars na samom Ascendentu 47. harmoinka a u široj konjunkciji sa natalnim Merkurom. Godina mnogo ideja, misli, analize do totalnog raščlanjivanja koje te mogu uvesti i u pogrešno zaključivanje. Mentalna energija jaka, najbolje je baviti se pisanjem ili kraćim putovanjima. Pojačana nervoza koja dolazi u kontaktu sa mnoštvom ljudi naročito sa polja posla. Samo kuliranje, bavljenje lepim stvarima i meditacija ovde se preporučuje. Bavljenje sportom takođe. Biti u okruženju ljudi sa kojima ti je prijatno
Hvala Anđela,
Primjetih da je kod vas sunce u 10 kuci,jupiter 6,a kod mene 11,7?Nadam se da je dobar i ovaj trigon,sunce-jupiter,saturn?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Slažem se Goco,
ovo bi moglo poboljšati komunikaciju na poslu, sa javnim životom odnosno svim vidovima partnerskih odnosa. Postoji mogućnost poslovnog napredovanja
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi piše:
24 Jul 2020, 15:08
Draga Andjela, pisem Vam sada i ovde :) zanima me sta mi mozete reci u vezi ljubavi, decko je raskinuo sa mnom, kracu vezu ali mi je to neverovatno tesko palo jer sam se bas vezala, a i nekako se osecam krivom iako znam da sam i ja imala razloga pre ovoga da raskinem, ali nisam. Rodjena sam 26.6.1996., u 01:25, u Leskovcu. :))
Ne mogu draga bez upoređivanja odnosa nikako. To je suviše kompleksno pitanje da bi se dao kratak odgovor....
Pošalji Odgovor