Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Sunshine

Re: Astrologija

Poruka od Sunshine »

Draga Andjela,

Meni je natalno Saturn u 6.kuci, u znaku jarca (23 Cap 20' 53"r), mozes li mi reci sta znaci to slovo R na kraju oznake? 🤔 I kako se Saturnov povratak odrazio kod mene, s obzirom da je 6.polje u pitanju?
Hvala puno 🤗
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Lanaa piše:
17 Jan 2021, 19:07
Drugacije nisam uspela. Prva je moj natal a druga solar. 8-)
Draga Lanaa, ne mogu ovako brzo ispratiti naročito što bih morala skrolovati slike ali te molim da mi podatke ostaviš preko vibera pa ću ti napisati samo bazu pri čemu će devojke koje mogu pratiti jer imaju više vremena videti o čemu je reč, odnosno kako se bazično tumači solar. Pozdrav
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
18 Jan 2021, 00:13
Zdravo svima :) Rodjena sam 08.11.1988.god na Cetinje u 13:45h

Radim vec godinu dana u trgovini i zelim da promjenim posao. Zanima me kad je najbolji period za to i sta bi to moglo biti ? Takođe, zanima me kad cu upoznati muskarca sa kojim cu ostvariti dugorocnu ljubavnu vezu i sa kojim cu osnovati brak i porodicu? Nadam se da cu se udatii i imati djecu. :)

Hvala. 🙂
Dtaga the_sacrament,
potpuno je nemoguće da ti dam odgovore na tvoja pitanja bez detaljnog rada i natalnog i godišnjeg i slično i opet bi dobila samo najveću verovatnoću nikako tačno vreme. To hoćeš li imati dece i udati se zavisiće dosta od tebe same i spremnosti za promenama. Ovde je priča komplikovanija, ti vučeš izvesnu karmu predaka vezano za partnerske odnose. Nije nemoguće ali ćeš više sreće imati kasnije, kad prođeš sve svoje unutrašnje transformacije i probleme zbog mase planeta koje imaš u osmoj kući. Prva mogućnost udaje oko 33. godine ali ja ti to ne bih savetovala jer kod tebe sklonost da se brak razvede postoji. Stoga, kreni sa nekim živeti pa polako...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sunshine piše:
18 Jan 2021, 13:28
Draga Andjela,

Meni je natalno Saturn u 6.kuci, u znaku jarca (23 Cap 20' 53"r), mozes li mi reci sta znaci to slovo R na kraju oznake? 🤔 I kako se Saturnov povratak odrazio kod mene, s obzirom da je 6.polje u pitanju?
Hvala puno 🤗
R oznaka na kraju svake planete znači da je planeta retrogradna. To znači da je u momentu rođenja ta planeta bila retrogradna. Retrogradni Saturn daje otežanje u smislu usporavanja izvršavanja njegovih namera u tvom natalu pa ne mora uvek biti loše. Aktiviraće se najčešće u vremenu kad je i na nebu retrogradni. Moraš čuvati zdravlje, a moraš se čuvati teškaša šefova na poslu
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Aha, a mozes li vidjeti u kojoj oblasti da trazim posao, gdje bih mogla i kad najviae da zaradim?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
18 Jan 2021, 16:14
Aha, a mozes li vidjeti u kojoj oblasti da trazim posao, gdje bih mogla i kad najviae da zaradim?
Što se zarade tiče, najviše ćeš zarađivati u periodu sredine karijere. Početak karijere nije naročit, puno ćeš raditi i a manje zarađivati novac će brzo odlaziti. Najbolje za posao psihologa, istraživačke poslove svih vrsta
the_sacrament

Hvala, a kad bi bila sredina te karijere :)?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
18 Jan 2021, 20:49
Hvala, a kad bi bila sredina te karijere :)?
Karijera se računa od momenta kada krećeš zarađivati. Obično bude oko 35. godine života i nekoliko godina gore dole
the_sacrament

Hvala draga, sad imam 32 god. Htjela sam te pitati, vidis li mi razvod u karti?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
18 Jan 2021, 21:35
Hvala draga, sad imam 32 god. Htjela sam te pitati, vidis li mi razvod u karti?
U karti se može videti dosta stvari, ali ja sam ovde samo za opšte informacije, jer toliko vremena ima. Razvod se vidi kroz verovatnoću, ja je nisam ni vršila jer se to radi pri detaljnom radu životnog horoskopa i onda se utvrđuje mogućnost ili manja mogućnost raskida, razvoda...sedma kuća nije uvek kuća brakova. Nekada se tu vide i bitne ljubavne veze koje se završe raskidom i toliko. Generalno, ja ovde ne mogu tumačiti horoskope do detalja već samo uopšteno dajem informacije jer mi toliko, na žalost vreme dozvoljava
Pošalji Odgovor