Goca piše: ↑13 Maj 2025, 19:33Meni je Venera u Lavu na nultom stepenu,skoro pa neaspektovana,muskarci skoro da i ne prilaze,Mars u Blizancima konjukcija Jupiter,mars je vladar devete kuce.Venera ima kvadrat sa Uranom.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 17:43Koji znak ti je Venera?
Ja flertam generalno sa ljudima, ne isključivo romantičnim tonom, ali sa muškarcem koji me zaintrigira, dadnem do znanja, ne čekam. Drugo, muškarci svih generacija mi prilaze, dobro ne baš ovi u 20tim i ranim 30tim. Ja sam jako pristupačna u druženjima. Možda je do moje rVenere, vladar 5k.Bika, a ista je u Blizancima, ili Marsa vladara 11k u konjukciji sa Merkurom, vladarem 6k i 7k.
Astrologija
Re: Astrologija
Sad sam gledala, tebi je Saturn neaspektiran, a Venera sličnog ststusa, e ta neaspektiranost planeta mi nije poznata. One se vjerojatno aktiviraju tranzitima i Solarcem.Goca piše: ↑13 Maj 2025, 19:33Meni je Venera u Lavu na nultom stepenu,skoro pa neaspektovana,muskarci skoro da i ne prilaze,Mars u Blizancima konjukcija Jupiter,mars je vladar devete kuce.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 17:43Koji znak ti je Venera?
Ja flertam generalno sa ljudima, ne isključivo romantičnim tonom, ali sa muškarcem koji me zaintrigira, dadnem do znanja, ne čekam. Drugo, muškarci svih generacija mi prilaze, dobro ne baš ovi u 20tim i ranim 30tim. Ja sam jako pristupačna u druženjima. Možda je do moje rVenere, vladar 5k.Bika, a ista je u Blizancima, ili Marsa vladara 11k u konjukciji sa Merkurom, vladarem 6k i 7k.
Konjukcija Marsa i Jupitera he u različitim znacima, Ja sam mislila u 5.k. obje planete donose avanture i puno veza i zabave prije braka.
Vidim da si bila sa dilemom sata rođenja. Meni je na Rodnom Listu 18:30, ali u bolnicama većini zaokruže. Andjela mi je uradila ratifikaciju, vrijeme je izabrana 18:15 sati.
Nisam bila u dilemi,pise mi u Rodnom listu 17:30h,mozda koji minut varira,ali neznam koliko je to bitno za planete u natalu. Eto kod Vas je 15 minuta,pa jeli Vam to neka bitna razlika za planete?Jeste Saturn mi mi nije doobar,a ni Venera,mozda je to zbog toga, jos umetnute planete.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 19:55Sad sam gledala, tebi je Saturn neaspektiran, a Venera sličnog ststusa, e ta neaspektiranost planeta mi nije poznata. One se vjerojatno aktiviraju tranzitima i Solarcem.Goca piše: ↑13 Maj 2025, 19:33Meni je Venera u Lavu na nultom stepenu,skoro pa neaspektovana,muskarci skoro da i ne prilaze,Mars u Blizancima konjukcija Jupiter,mars je vladar devete kuce.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 17:43
Koji znak ti je Venera?
Konjukcija Marsa i Jupitera he u različitim znacima, Ja sam mislila u 5.k. obje planete donose avanture i puno veza i zabave prije braka.
Vidim da si bila sa dilemom sata rođenja. Meni je na Rodnom Listu 18:30, ali u bolnicama većini zaokruže. Andjela mi je uradila ratifikaciju, vrijeme je izabrana 18:15 sati.
Da, Dvije planete, kiron i Uran je udaljen od MC, 18:30.Goca piše: ↑13 Maj 2025, 20:14Nisam bila u dilemi,pise mi u Rodnom listu 17:30h,mozda koji minut varira,ali neznam koliko je to bitno za planete u natalu. Eto kod Vas je 15 minuta,pa jeli Vam to neka bitna razlika za planete?Jeste Saturn mi mi nije doobar,a ni Venera,mozda je to zbog toga, jos umetnute planete.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 19:55Sad sam gledala, tebi je Saturn neaspektiran, a Venera sličnog ststusa, e ta neaspektiranost planeta mi nije poznata. One se vjerojatno aktiviraju tranzitima i Solarcem.
Davno sam radila prije znanja o satu rođenja, pretpostavka je tad bila podznak Jarac umjesto Strijelac, još nekih 15 minuta unazad, 18:00 sati.
Saturn te zeza, ali on često ima veze sa vremenom, zato ti traje dugo iščekivanje braka.
Ima nas još koji čekamo da nam svane.
Ja se vise ni ne nadam braku,hoce,nece.Sad sam jos u periodu Sade sati,nista lako,sve neka katastrofa. Ubi taj Saturn realno.Ja Djevica-Vodolija.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 20:49Da, Dvije planete, kiron i Uran je udaljen od MC, 18:30.Goca piše: ↑13 Maj 2025, 20:14Nisam bila u dilemi,pise mi u Rodnom listu 17:30h,mozda koji minut varira,ali neznam koliko je to bitno za planete u natalu. Eto kod Vas je 15 minuta,pa jeli Vam to neka bitna razlika za planete?Jeste Saturn mi mi nije doobar,a ni Venera,mozda je to zbog toga, jos umetnute planete.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 19:55
Sad sam gledala, tebi je Saturn neaspektiran, a Venera sličnog ststusa, e ta neaspektiranost planeta mi nije poznata. One se vjerojatno aktiviraju tranzitima i Solarcem.
Davno sam radila prije znanja o satu rođenja, pretpostavka je tad bila podznak Jarac umjesto Strijelac, još nekih 15 minuta unazad, 18:00 sati.
Saturn te zeza, ali on često ima veze sa vremenom, zato ti traje dugo iščekivanje braka.
Ima nas još koji čekamo da nam svane.![]()
Goco, sad sam provjerila na astro seek taj Sade Sati, kod mene je prošao period kulminacije, setting, a počeo je 2020. Izlazak je Feb 2027, To sam imala od 17 do 24 godine, gubitak majke, dvije velike selidbe, novi posao, zacopala sam se tad u menadžera ( bio je zaručen), prema meni je bio divan, početak drugog studija.Goca piše: ↑14 Maj 2025, 05:29Ja se vise ni ne nadam braku,hoce,nece.Sad sam jos u periodu Sade sati,nista lako,sve neka katastrofa. Ubi taj Saturn realno.Ja Djevica-Vodolija.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 20:49Da, Dvije planete, kiron i Uran je udaljen od MC, 18:30.Goca piše: ↑13 Maj 2025, 20:14
Nisam bila u dilemi,pise mi u Rodnom listu 17:30h,mozda koji minut varira,ali neznam koliko je to bitno za planete u natalu. Eto kod Vas je 15 minuta,pa jeli Vam to neka bitna razlika za planete?Jeste Saturn mi mi nije doobar,a ni Venera,mozda je to zbog toga, jos umetnute planete.
Ovaj Sade Sati: Pandemija, zaglavila u gradu bez posla, srećom zdravlje super cijeli ovaj period, započela aferu sa oženjenim, nekoliko selidbi, a najviše me stislo sad za posao. Opet ću selidba.
Goco, tebi je Mjesec na početku Riba, a provjeri na astro seek peak period.
@Andjela, kod mene je napokon Sade Sati period ušao u fazu zalaska od 39.03.2025. Sad mi je jasniije kad si mi pisala da izdržim. Sad sam samo nepeta u vezi posla, jer još traje dogovor u kompaniji, a za Ugovor bih trebala znati naredne sedmice.
Meni je bio od 1990 do 1998.,sad je od 2020 do 2027.,1990-1998, pocetak rata,oluja,selidba,ja 17 godina.,sad smrt oca,cudna desavanja,pa mozda na kraju opet selidba.Kao sudbinska desavanja na koja se ne moze utjecati.Labella12 piše: ↑14 Maj 2025, 07:48Goco, sad sam provjerila na astro seek taj Sade Sati, kod mene je prošao period kulminacije, setting, a počeo je 2020. Izlazak je Feb 2027, To sam imala od 17 do 24 godine, gubitak majke, dvije velike selidbe, novi posao, zacopala sam se tad u menadžera ( bio je zaručen), prema meni je bio divan, početak drugog studija.Goca piše: ↑14 Maj 2025, 05:29Ja se vise ni ne nadam braku,hoce,nece.Sad sam jos u periodu Sade sati,nista lako,sve neka katastrofa. Ubi taj Saturn realno.Ja Djevica-Vodolija.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 20:49
Da, Dvije planete, kiron i Uran je udaljen od MC, 18:30.
Ovaj Sade Sati: Pandemija, zaglavila u gradu bez posla, srećom zdravlje super cijeli ovaj period, započela aferu sa oženjenim, nekoliko selidbi, a najviše me stislo sad za posao. Opet ću selidba.
Imamo iste vremenske periode, i slične periode kriza.Goca piše: ↑14 Maj 2025, 08:43Meni je bio od 1990 do 1998.,sad je od 2020 do 2027.,1990-1998, pocetak rata,oluja,selidba,ja 17 godina.,sad smrt oca,cudna desavanja,pa mozda na kraju opet selidba.Kao sudbinska desavanja na koja se ne moze utjecati.Labella12 piše: ↑14 Maj 2025, 07:48Goco, sad sam provjerila na astro seek taj Sade Sati, kod mene je prošao period kulminacije, setting, a počeo je 2020. Izlazak je Feb 2027, To sam imala od 17 do 24 godine, gubitak majke, dvije velike selidbe, novi posao, zacopala sam se tad u menadžera ( bio je zaručen), prema meni je bio divan, početak drugog studija.
Kod tebe je Mjesec na početku Riba, kod mene je na 25° u Vodoliji.
Ali, ovaj period zalaska SS traje godinu i pol, tako da bi trebao biti blaži nakon dva perioda kulminacije u periodu od 5.5 godina.
Evo bas gledam tvoju natalnu kartu,vladar sedme u sedmoj,jedino Mjesec nije umetnut,ali jeste Jupiter,Saturn u Blizancima bar je aspektovan.Ja inace volim astrologiju ali je slabo tumacim.Ti se bolje razumijes,koliko vidim.A Anđela to radi vrhunski.Labella12 piše: ↑14 Maj 2025, 09:01Imamo iste vremenske periode, i slične periode kriza.Goca piše: ↑14 Maj 2025, 08:43Meni je bio od 1990 do 1998.,sad je od 2020 do 2027.,1990-1998, pocetak rata,oluja,selidba,ja 17 godina.,sad smrt oca,cudna desavanja,pa mozda na kraju opet selidba.Kao sudbinska desavanja na koja se ne moze utjecati.Labella12 piše: ↑14 Maj 2025, 07:48
Goco, sad sam provjerila na astro seek taj Sade Sati, kod mene je prošao period kulminacije, setting, a počeo je 2020. Izlazak je Feb 2027, To sam imala od 17 do 24 godine, gubitak majke, dvije velike selidbe, novi posao, zacopala sam se tad u menadžera ( bio je zaručen), prema meni je bio divan, početak drugog studija.
Kod tebe je Mjesec na početku Riba, kod mene je na 25° u Vodoliji.
Ali, ovaj period zalaska SS traje godinu i pol, tako da bi trebao biti blaži nakon dva perioda kulminacije u periodu od 5.5 godina.
![]()
Vladar 7k. je kod mene u 8k.Goca piše: ↑14 Maj 2025, 09:48Evo bas gledam tvoju natalnu kartu,vladar sedme u sedmoj,jedino Mjesec nije umetnut,ali jeste Jupiter,Saturn u Blizancima bar je aspektovan.Ja inace volim astrologiju ali je slabo tumacim.Ti se bolje razumijes,koliko vidim.A Anđela to radi vrhunski.
Andjela je rekla , moj Saturn je odličan, imam dobre aspekte sa istim. Meni je rJupiter krnjav
Ali , ne mogu reći, da nemam sreće u životu u tim teškim krizama koje se desavaju, tak da ne znam što djeluje na moju natalku tako dobro.
Andjela je Astromaherica.