Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Goca

Re: Astrologija

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
14 Maj 2025, 10:44
Goca piše:
14 Maj 2025, 09:48
Labella12 piše:
14 Maj 2025, 09:01

Imamo iste vremenske periode, i slične periode kriza.
Kod tebe je Mjesec na početku Riba, kod mene je na 25° u Vodoliji.

Ali, ovaj period zalaska SS traje godinu i pol, tako da bi trebao biti blaži nakon dva perioda kulminacije u periodu od 5.5 godina.

💞
Evo bas gledam tvoju natalnu kartu,vladar sedme u sedmoj,jedino Mjesec nije umetnut,ali jeste Jupiter,Saturn u Blizancima bar je aspektovan.Ja inace volim astrologiju ali je slabo tumacim.Ti se bolje razumijes,koliko vidim.A Anđela to radi vrhunski.
Vladar 7k. je kod mene u 8k.

Andjela je rekla , moj Saturn je odličan, imam dobre aspekte sa istim. Meni je rJupiter krnjav :lol:

Ali , ne mogu reći, da nemam sreće u životu u tim teškim krizama koje se desavaju, tak da ne znam što djeluje na moju natalku tako dobro.

Andjela je Astromaherica. 😃
I ja imam neku cudnu srecu u nesreci.Moj Jupiter nije los,za razliku od Saturna.
Labella12

Poruka od Labella12 »

Goca piše:
14 Maj 2025, 14:03
Labella12 piše:
Goca piše:
14 Maj 2025, 09:48

Evo bas gledam tvoju natalnu kartu,vladar sedme u sedmoj,jedino Mjesec nije umetnut,ali jeste Jupiter,Saturn u Blizancima bar je aspektovan.Ja inace volim astrologiju ali je slabo tumacim.Ti se bolje razumijes,koliko vidim.A Anđela to radi vrhunski.

Andjela je rekla , moj Saturn je odličan, imam dobre aspekte sa istim. Meni je rJupiter krnjav :lol:

Ali , ne mogu reći, da nemam sreće u životu u tim teškim krizama koje se desavaju, tak da ne znam što djeluje na moju natalku tako dobro.

I ja imam neku cudnu srecu u nesreci.Moj Jupiter nije los,za razliku od Saturna.
Super, postoji nam koristan balanas. 😃
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
14 Maj 2025, 15:18
Goca piše:
Labella12 piše:

Da,ali eto kod mene Jupiter konjukcija Mars 5k, ni puno zabave a ni veza.
Labella12

Poruka od Labella12 »

Goca piše:
14 Maj 2025, 15:48
Labella12 piše:
Goca piše:

Konjukcija je između planeta iz dva znaka različitih elemenata. To ne znam objasniti, ali Andjela mi je nedavno obrazložila da je izražen kontrast. Ne znam kako se ova konjukcija dešava, ali jeste kompleksinja.

Mislim da je kod tebe Mars u Ribama, a Mars u vodenim znacima nije poletan akcijski, više je emocionalno pokrenut.
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
14 Maj 2025, 16:58
Goca piše:
14 Maj 2025, 15:48
Labella12 piše:

Konjukcija je između planeta iz dva znaka različitih elemenata. To ne znam objasniti, ali Andjela mi je nedavno obrazložila da je izražen kontrast. Ne znam kako se ova konjukcija dešava, ali jeste kompleksinja.

Mislim da je kod tebe Mars u Ribama, a Mars u vodenim znacima nije poletan akcijski, više je emocionalno pokrenut.
Mars 27 stepen u Blizancima, Jupiter 1 stepen u Raku.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

GocaW2JAAAACAAC4.JPG
GocaW2JAAAACAAC4.JPG (46.28 KiB) Pregledano 269 puta
Devojke, super ste!!! Evo vam oba horoskopa da možete pratiti paralelno :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
15 Maj 2025, 10:43
GocaW2JAAAACAAC4.JPG

Jao Anđela da znate da sam ja htjela staviti isti oba horoskopa paralelno. Kao da ste mi misli procitali. :D
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
GocaW2JAAAACAAC4.JPG

Evo meni su ovdje interesantna djeca recimo,ni ja ni ona ih nemamo,ok stvar izbora ili kako god,ali mi je bas to zapalo za oko. :?:
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
GocaW2JAAAACAAC4.JPG

Hvala Andjela, i ti si super. :D

Ja idem raditi od 20.05. , trening, lokacija blizu Vodice. Rad je na catamaran. Draga Andjela, to je počeo izgleda djelovati Solarac pred moj rođendan. Planiram se maksimalno dokazati. Rado bih ostala za stalno. Jupier tranzitni proradio.

@Goco, tvoj natalni Jupiter u Raku se dobro osjeća, a sad će u junu biti u znaku Raka. A Sade Sati bi trebao i kod tebe početi fazu zalaska. Jupiter konjukcija trJupiter bi trebala biti lijepa faza. Ti si Djevica Sunce, pa pretpostavljam da si društvena.

A u vezi djece, ja sam se kasno zainteresirala u 40tim. Možda jer mi je Mjesec Vodolija, a ako se sjećam dobro, Andjela je rekla da su djeca Merkur. Djeca su 5.k. Tebi je vladar upravo u Djevici. Tvoj mjesec je nježniji od mog.Ima trigon sa Jupiterom, a i svladao je tvom Mjesecu. To mi izgleda obećavajuće. Kod mene trVe vladar Bika 5.k. u konjukciji sa Saturnom, rečeno mi je da će biti djete, ali očigledno sa rastavljenom osobom.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Goca ima teže aspekte za decu, a Labella je mogla imati dece bez problema. Ali i sama kaže da se za tu temu kasno zainteresovala. Ne treba očajavati ni bez dece, jer su deca neverovatno velika obaveza. Potrebno je služiti deci a kasnije odu, nekad se ni ne osvrnu za roditeljima, jer je priroda takva da roditelj gleda dete a dete tek ponekad roditelja.
Deca su sreća, ali trebaju biti kruna dobre i kvalitetne veze a ne da odrastaju u totalno disfunkcionalnim sredinama jer je majka želela eto da rađa ili eto to tako treba. Dete je kao čaša, kako ga puniš takvo posle ispadne. Zato imamo gomile sociopata, demona koji sada šetaju oko nas i maltretiraju druge ljude. Deca rođena iz pogrešnih pobuda....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pošalji Odgovor