Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Labella12

Re: Astrologija

Poruka od Labella12 »

Andjela, primjetila sam, mene djeca vole, sama mi priđu, pričaju ili me gledaju. Mrvice od 3 godine posebno volim.

Da, ti, kao majka, imaš odličan uvid o majčinstvu. Ja se uvijek nadam da će dobri roditelji imati sreće sa djecom.
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
15 Maj 2025, 16:00
Andjela Kostic piše:
15 Maj 2025, 10:43
GocaW2JAAAACAAC4.JPG

Devojke, super ste!!! Evo vam oba horoskopa da možete pratiti paralelno :)
Hvala Andjela, i ti si super. :D

Ja idem raditi od 20.05. , trening, lokacija blizu Vodice. Rad je na catamaran. Draga Andjela, to je počeo izgleda djelovati Solarac pred moj rođendan. Planiram se maksimalno dokazati. Rado bih ostala za stalno. Jupier tranzitni proradio.

@Goco, tvoj natalni Jupiter u Raku se dobro osjeća, a sad će u junu biti u znaku Raka. A Sade Sati bi trebao i kod tebe početi fazu zalaska. Jupiter konjukcija trJupiter bi trebala biti lijepa faza. Ti si Djevica Sunce, pa pretpostavljam da si društvena.

A u vezi djece, ja sam se kasno zainteresirala u 40tim. Možda jer mi je Mjesec Vodolija, a ako se sjećam dobro, Andjela je rekla da su djeca Merkur. Djeca su 5.k. Tebi je vladar upravo u Djevici. Tvoj mjesec je nježniji od mog.Ima trigon sa Jupiterom, a i svladao je tvom Mjesecu. To mi izgleda obećavajuće. Kod mene trVe vladar Bika 5.k. u konjukciji sa Saturnom, rečeno mi je da će biti djete, ali očigledno sa rastavljenom osobom.
Jeste Jupiter u Raku,ajd da vidimo hoce li ista djovati na mene taj tranzit.Da djeca su Merkur i jeste u Djevici,ali tesko da ce ista iz njih biti.Kao sto Anđela rece ja po tom pitanju imam teske aspekte.Jednom mi je Anđela rekla da postoji mogucnost djece,mada ne vjerujem.Nije tebi bilo kasno oko 40-te,godine za djecu.U koje mjesto blizu Vodica ides raditi?
Labella12

Poruka od Labella12 »

Goca piše:
16 Maj 2025, 09:13
Labella12 piše:
15 Maj 2025, 16:00
Andjela Kostic piše:
15 Maj 2025, 10:43
GocaW2JAAAACAAC4.JPG

Devojke, super ste!!! Evo vam oba horoskopa da možete pratiti paralelno :)
Hvala Andjela, i ti si super. :D

Ja idem raditi od 20.05. , trening, lokacija blizu Vodice. Rad je na catamaran. Draga Andjela, to je počeo izgleda djelovati Solarac pred moj rođendan. Planiram se maksimalno dokazati. Rado bih ostala za stalno. Jupier tranzitni proradio.

@Goco, tvoj natalni Jupiter u Raku se dobro osjeća, a sad će u junu biti u znaku Raka. A Sade Sati bi trebao i kod tebe početi fazu zalaska. Jupiter konjukcija trJupiter bi trebala biti lijepa faza. Ti si Djevica Sunce, pa pretpostavljam da si društvena.

A u vezi djece, ja sam se kasno zainteresirala u 40tim. Možda jer mi je Mjesec Vodolija, a ako se sjećam dobro, Andjela je rekla da su djeca Merkur. Djeca su 5.k. Tebi je vladar upravo u Djevici. Tvoj mjesec je nježniji od mog.Ima trigon sa Jupiterom, a i svladao je tvom Mjesecu. To mi izgleda obećavajuće. Kod mene trVe vladar Bika 5.k. u konjukciji sa Saturnom, rečeno mi je da će biti djete, ali očigledno sa rastavljenom osobom.
Jeste Jupiter u Raku,ajd da vidimo hoce li ista djovati na mene taj tranzit.Da djeca su Merkur i jeste u Djevici,ali tesko da ce ista iz njih biti.Kao sto Anđela rece ja po tom pitanju imam teske aspekte.Jednom mi je Anđela rekla da postoji mogucnost djece,mada ne vjerujem.Nije tebi bilo kasno oko 40-te,godine za djecu.U koje mjesto blizu Vodica ides raditi?

Djeca trebaju stabilnost, dom, posao, a to kod mene ni danas još nije sređeno. Drugo, da se desila neplanirana trudnoća, rodila bih.
Posao, trenutno, biti će morske ture. Pošaljem ti p.p.

@Andjela, ja planiram ostati u Hrvatskoj, sa novim poslom, i kasnije, poslije sezone, pronaći drugi. Nadam se tome. Na dolazecem Solarcu, kako da pogledam to? Hvala unaprijed

https://ibb.co/RG3jNBsm

Promijenila sam lokaciju, na istoj promjene:

Mars je u 11k., a Venera u 8k.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

LabellaW2JAAAACAAC2.JPG
LabellaW2JAAAACAAC2.JPG (46.89 KiB) Pregledano 237 puta
Draga Labella,
to se kroz solar ne može znati sa sigurnošću naročito zato što ti je Sunce solara u konjunkciji sa Jupiterom koji je generalno predstavnik inostranstva i to u devetoj kući koja predstavlja inostranstvo. Životni pravac ide preko ostvarenja kroz posao i građenje statusa. Obzirom da si rođena u Kraljevu, Šibenik ti dođe kao inostranstvo pa i to treba uzeti u obzir a obzirom da je deveta kuća u većini u znaku Raka i to treba gledati kao moguću kuću življenja. Međutim, ovde će aktivnosti ostati ili ne biti aktuelne tek na jesen 2025. godine
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
16 Maj 2025, 12:23
LabellaW2JAAAACAAC2.JPG

Draga Labella,
to se kroz solar ne može znati sa sigurnošću naročito zato što ti je Sunce solara u konjunkciji sa Jupiterom koji je generalno predstavnik inostranstva i to u devetoj kući koja predstavlja inostranstvo. Životni pravac ide preko ostvarenja kroz posao i građenje statusa. Obzirom da si rođena u Kraljevu, Šibenik ti dođe kao inostranstvo pa i to treba uzeti u obzir a obzirom da je deveta kuća u većini u znaku Raka i to treba gledati kao moguću kuću življenja. Međutim, ovde će aktivnosti ostati ili ne biti aktuelne tek na jesen 2025. godine
Da, na jesen, u pravu si , a nadam se uspjeti ostati.

Budem naručila kod tebe detaljniju analizu, čim dobijem platu.

Divna si, hvala draga Andjela 😃💞
Labella12

Poruka od Labella12 »

Goco,

Čitala sam, neaspektirana planeta se analizira pomoću dispozitora, a u tvom primjeru, je Sunce u istoj kući, u znaku Djevice. Mislim, tad gledaš aspekte Sunca.

Drugo, svaka neaspektirana planeta se ponaša drugačije, npr. Veneri je jako teško, no Marsu uopće nije. Ne znam za Saturn, on mi djeluje indiferentan. Ovo kažem, jer Saturn nije drištvenjak kao Venera ili Merkur. Tebi je u 7k. kao i Sunce, a Sunce voli pažnju. Pretpostavljam da je u pitanju interna blokada otvorenosti.
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
16 Maj 2025, 13:01
Goco,

Čitala sam, neaspektirana planeta se analizira pomoću dispozitora, a u tvom primjeru, je Sunce u istoj kući, u znaku Djevice. Mislim, tad gledaš aspekte Sunca.

Drugo, svaka neaspektirana planeta se ponaša drugačije, npr. Veneri je jako teško, no Marsu uopće nije. Ne znam za Saturn, on mi djeluje indiferentan. Ovo kažem, jer Saturn nije drištvenjak kao Venera ili Merkur. Tebi je u 7k. kao i Sunce, a Sunce voli pažnju. Pretpostavljam da je u pitanju interna blokada otvorenosti.
Aha,a nije se meni ni Sunce usrecilo sa aspektima.A mogu ti reci da ima istine u internoj blokadi otvorenosti.Odlicno ti ide astrologija. :D
Nego mi je cudno kako ti nisi do sad uspjela da se sredis?
Labella12

Poruka od Labella12 »

Goca piše:
16 Maj 2025, 15:32
Labella12 piše:
Goco,

Aha,a nije se meni ni Sunce usrecilo sa aspektima.A mogu ti reci da ima istine u internoj blokadi otvorenosti.Odlicno ti ide astrologija. :D
Dugo sam čitala radi svoje natalke, plus Andjela daje cesto obrazloženja, tako da sam povezala osnove.

Ja se jednako pitam, no meni su trenutno challenge jedino nemanje EU pasosa. Drugo, duže od pola života živim u inostranstvo, više država i dva kontinenta. Ja težim stabilnosti, samo da se planete " dogovore". :lol:

Djelomično je do Urana na MC, to je Andjela rekla, i Saturna u vezi posla. Uopste nije problem moje obrazovanje ( cetiri završena univerziteta). Kad radim, pravim odlican novac.

Da li si pročitala pp?
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
16 Maj 2025, 17:03
Goca piše:
Labella12 piše:
Goco,

Dugo sam čitala radi svoje natalke, plus Andjela daje cesto obrazloženja, tako da sam povezala osnove.

Ja se jednako pitam, no meni su trenutno challenge jedino nemanje EU pasosa. Drugo, duže od pola života živim u inostranstvo, više država i dva kontinenta. Ja težim stabilnosti, samo da se planete " dogovore". :lol:

Djelomično je do Urana na MC, to je Andjela rekla, i Saturna u vezi posla. Uopste nije problem moje obrazovanje ( cetiri završena univerziteta). Kad radim, pravim odlican novac.

Da li si pročitala pp?
Cetiri univerziteta?Svaka cast. Pola zivota u inostranstvu?
Evo pitam se sta moj Uran radi,nista izgleda?
Labella12

Poruka od Labella12 »

Goca piše:
17 Maj 2025, 05:52
Labella12 piše:
16 Maj 2025, 17:03
Goca piše:

Da li si pročitala pp?
Cetiri univerziteta?Svaka cast. Pola zivota u inostranstvu?
Evo pitam se sta moj Uran radi,nista izgleda?

Planete u natalki ne rade do momenta tranzita drugih planeta, tranzita solarnih i progresivnih planeta. Uran donosi nagle promjene, dogoditi će se iznenada.

Drugo, da li imaš nekih konkretnih planova. Da se nešto desi, počneš planirati i realizirati, a istovremeno, počnu se nizati razna dešavanja, i ko zna, kako se nastavi realizacija planova, ali se počnu realizirati.
Pošalji Odgovor