Astrologija
Re: Astrologija
Draga Anđela, ćerka je rođena 26.6.2004. u 17.25 u Požarevcu. Šta je čeka u životu, hoće li biti srećna, da li će završiti fakultet, udati se. Ponekad je tako tužna, a ja još tužnija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Daki,
na moju veliku žalost, ćerka je punoletna. To je razlog da o njoj ne mogu pisati Vama, ali mogu njoj lično. Molim Vas recite joj da piše ovde sa svog loga, jer je trećim licima, naročito punoletnim, zabranjeno tumačenje. Nadam se da ćete me razumeti. I još nešto: ne sekirajte se, majke se uvek previše brinu za decu a svako dete na kraju odabere samo svoj put
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Razumem u potpunosti, nisam bila upoznata. Možete li mi onda, molim Vas, reći nešto o meni 23.8.1971. u 00.30h Požarevac. Sve mi je oduvek išlo sa velikim naporom, a čovek se umoriAndjela Kostic piše: ↑17 Jun 2025, 11:09Draga Daki,
na moju veliku žalost, ćerka je punoletna. To je razlog da o njoj ne mogu pisati Vama, ali mogu njoj lično. Molim Vas recite joj da piše ovde sa svog loga, jer je trećim licima, naročito punoletnim, zabranjeno tumačenje. Nadam se da ćete me razumeti. I još nešto: ne sekirajte se, majke se uvek previše brinu za decu a svako dete na kraju odabere samo svoj put
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga daki,
Život Vam je bio kompleksan zbog vladara Ascendenta Meseca koji je tako pozicioniran da ste morali da pravite ogromne kompromise još od rane mladosti. Oko 21. godine života naročito, a naročito zato što ste uglavnom radili u kući ili kućne poslove u početku. Nezavisnost je jako bitna za ženu svejedno kako kasnije prođe. Ovde je i polje braka odnosno bitnih veza bilo jako ugroženo pa je jasno da ste verovatno sami. Obzirom na kulturu, elokvenciju i visoku pojavu u javnom svetu, to Vam je najjače oružje. Samo isključite emocije i manje se stresirajte. Ovde bih imala stvašta da napišem, ali je prosto natalni horoskop sam po sebi potpuno duga priča. Inače, čuvajte nervni sistem. Sve što Vas povređuje izbacite iz života a isto tako gledajte da se okružite pozitivnim i vedrim ljudima. Ne terajte svoje po svaku cenu kad vidite da tako ne ide. Sačekajte uvek povoljan momenat za delovanje. Srećno
Život Vam je bio kompleksan zbog vladara Ascendenta Meseca koji je tako pozicioniran da ste morali da pravite ogromne kompromise još od rane mladosti. Oko 21. godine života naročito, a naročito zato što ste uglavnom radili u kući ili kućne poslove u početku. Nezavisnost je jako bitna za ženu svejedno kako kasnije prođe. Ovde je i polje braka odnosno bitnih veza bilo jako ugroženo pa je jasno da ste verovatno sami. Obzirom na kulturu, elokvenciju i visoku pojavu u javnom svetu, to Vam je najjače oružje. Samo isključite emocije i manje se stresirajte. Ovde bih imala stvašta da napišem, ali je prosto natalni horoskop sam po sebi potpuno duga priča. Inače, čuvajte nervni sistem. Sve što Vas povređuje izbacite iz života a isto tako gledajte da se okružite pozitivnim i vedrim ljudima. Ne terajte svoje po svaku cenu kad vidite da tako ne ide. Sačekajte uvek povoljan momenat za delovanje. Srećno
Tranzitni Jupiter mi je počeo praviti konjukciju sa natalnim Suncem u 7.kuci. Da li taj tranzit daje priliku za neku ljubavnu vezu ili brak?
Ovdje mi se par muškarca pokušalo udvarati, ali su stariji od mene i nisu moj tip. Jedan je čak predložio brak. Blesavo mi je takvo ponašanje istih.
Da li se može desiti da upoznam nekoga ko će mi se istinski dopasti?
Ovdje mi se par muškarca pokušalo udvarati, ali su stariji od mene i nisu moj tip. Jedan je čak predložio brak. Blesavo mi je takvo ponašanje istih.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,Labella12 piše: ↑20 Jun 2025, 09:20Tranzitni Jupiter mi je počeo praviti konjukciju sa natalnim Suncem u 7.kuci. Da li taj tranzit daje priliku za neku ljubavnu vezu ili brak?
u tvom slučaju gde je Ascendent u elementu Vatre a Sunce u elementu Vode, tranziti će manje delovati ali nije isključeno da ti se neko dopadne i to bude lepa romansa
Kod mene tranzitni Jupiter ide preko natalnog Jupitera,ali to recimo apsolutno ništa ne djeluje kod mene.Znači tranziti nula.
Draga Andjela, hvalaAndjela Kostic piše: ↑20 Jun 2025, 12:11Draga,Labella12 piše: ↑20 Jun 2025, 09:20Tranzitni Jupiter mi je počeo praviti konjukciju sa natalnim Suncem u 7.kuci. Da li taj tranzit daje priliku za neku ljubavnu vezu ili brak?
u tvom slučaju gde je Ascendent u elementu Vatre a Sunce u elementu Vode, tranziti će manje delovati ali nije isključeno da ti se neko dopadne i to bude lepa romansa
A bilo bi super, pa čak i ako je samo lijepa romansa.
Nisam znala o važnosti utjecaja elemenata vatre i vode, ali zato će, nadam se, tranzitni Jupiter djelovati na moje vatreno 8. polje , konjukcija Marsa I Merkura.
@Goca, kad je počeo tranzit Ju na tvoj natalni Jupiter?
Mislim da je 10-og Juna.Labella12 piše: ↑21 Jun 2025, 07:56Draga Andjela, hvalaAndjela Kostic piše: ↑20 Jun 2025, 12:11Draga,Labella12 piše: ↑20 Jun 2025, 09:20Tranzitni Jupiter mi je počeo praviti konjukciju sa natalnim Suncem u 7.kuci. Da li taj tranzit daje priliku za neku ljubavnu vezu ili brak?
Nisam znala o važnosti utjecaja elemenata vatre i vode, ali zato će, nadam se, tranzitni Jupiter djelovati na moje vatreno 8. polje , konjukcija Marsa I Merkura.
- Prilozi
-
- Screenshot_20250621_083937_Chrome.jpg (239.18 KiB) Pregledano 486 puta
Možda je utjecaj Saturna jak na natalni, pa tako i tranzitni Jupiter.Goca piše: ↑21 Jun 2025, 08:42Mislim da je 10-og Juna.Labella12 piše: ↑21 Jun 2025, 07:56Draga Andjela, hvalaAndjela Kostic piše: ↑20 Jun 2025, 12:11
Draga,