Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
sinisamisa

Re: Selidbe

Poruka od sinisamisa »

Andjela Kostic piše:
15 Maj 2025, 10:40
sinisamisa piše:
14 Maj 2025, 21:20
Zdravo svima.
Ne znam bas kako da se uključim na forum ako ima neko da mi kaze tranzite sa preseljenje koje se odužilo već evo godinu skoro.Inace imam povratak Jupitera u blizancima 4 kuća natalno...8 će biti u konjunkciji na 29'33. Ostalo nisam sigurna gde da gledam i kako..
Hvala svima ko želi da pomogne.
Snježana.
sinisamisaW2JAAAACAAC2.JPG
Draga Snježana,
Vama su natalno izazovni aspekti naročito za odlazak u Nemačku, što ne znači da nećete otići i snaći se, ali treba očekivati odlaganja i čekanja iz više razloga. Verujem da ste nestrpljivi naročito zato što Vam je vladar Ascendenta upravo taj Jupiter koji Vas kroz život jedno vreme ograničava. Jasno je i to iz drugog dela devete kuće da ćete otići na kraju i da ćete se nakon nekog vremena (od prilike 3 godine) snaći u inostranstvu. Obzirom da vam je Asc u znaku elementa Vode, ovde je teško da će samo odraditi tranziti mada je zbog Sunca bitno i njih gledati. U ovom slučaju ja sam otvorila solar i vidim da je ovo dobra, potencijalna godina za Vas i da možete očekivati najjače pozitivno dejstvo upravo u periodu ovog leta. Naročito ako ste već imali neke aktivnosti početkom 2025. godine vezao za proceduru odlaska. Svaki je 29. stepen kritičan i donosi nagle promene, te se slažem sa činjenicom da će Jupiterov povratak doneti neku promenu. Mogućnost preseljenja iz solara stoji za period kraja leta od prilike....treba uraditi sve prediktivne tehnike i tačno videti šta se ovde dešava
Draga Andjela ,nisam sigurna da ću ovde na ispravan način nešto upisati ali želim da ss zahvalim na odgovoru.
Ne znam bas najbolje kako funkcioniše forum,čak sam malopre slučajno ušla da vidim da li ima odgovora 🫣
U svakom slučaju veliko hvala..Predala sam za vize za mene i dete 11.juna pa sad čekamo i vrlo je izvesno da ćemo otići ako me zdravlje posluži jer 🫣meni kao jednom baksuzu uvek mora nešto da se ispreči na putu.
sinisamisa

Poruka od sinisamisa »

Draga Andjela hvala ti puno na odgovoru .Ne snalazim se još uvek na forumu ali ipak je čini mi se povratak Jupitera doneo svoje,pozvani smo iz ambasade i predali papire i čekamo vize..Samo da me zdravlje posluži jer čim nešto krene na bolje malo nešto se ispreči meni na putu tako da sam skeptična po pitanju svega u mom životu.
Hvala ti puno ,tek sam sada videla poruku.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

sinisamisa piše:
20 Jun 2025, 20:51
Draga Andjela hvala ti puno na odgovoru .Ne snalazim se još uvek na forumu ali ipak je čini mi se povratak Jupitera doneo svoje,pozvani smo iz ambasade i predali papire i čekamo vize..Samo da me zdravlje posluži jer čim nešto krene na bolje malo nešto se ispreči meni na putu tako da sam skeptična po pitanju svega u mom životu.
Hvala ti puno ,tek sam sada videla poruku.
Obzirom na sve, želim vam srećan put.:) Polako, i pišite šta god se dešava.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

sinisamisa piše:
20 Jun 2025, 20:46
Andjela Kostic piše:
15 Maj 2025, 10:40
sinisamisa piše:
14 Maj 2025, 21:20
Zdravo svima.
Ne znam bas kako da se uključim na forum ako ima neko da mi kaze tranzite sa preseljenje koje se odužilo već evo godinu skoro.Inace imam povratak Jupitera u blizancima 4 kuća natalno...8 će biti u konjunkciji na 29'33. Ostalo nisam sigurna gde da gledam i kako..
Hvala svima ko želi da pomogne.
Snježana.
sinisamisaW2JAAAACAAC2.JPG
Draga Snježana,
Vama su natalno izazovni aspekti naročito za odlazak u Nemačku, što ne znači da nećete otići i snaći se, ali treba očekivati odlaganja i čekanja iz više razloga. Verujem da ste nestrpljivi naročito zato što Vam je vladar Ascendenta upravo taj Jupiter koji Vas kroz život jedno vreme ograničava. Jasno je i to iz drugog dela devete kuće da ćete otići na kraju i da ćete se nakon nekog vremena (od prilike 3 godine) snaći u inostranstvu. Obzirom da vam je Asc u znaku elementa Vode, ovde je teško da će samo odraditi tranziti mada je zbog Sunca bitno i njih gledati. U ovom slučaju ja sam otvorila solar i vidim da je ovo dobra, potencijalna godina za Vas i da možete očekivati najjače pozitivno dejstvo upravo u periodu ovog leta. Naročito ako ste već imali neke aktivnosti početkom 2025. godine vezao za proceduru odlaska. Svaki je 29. stepen kritičan i donosi nagle promene, te se slažem sa činjenicom da će Jupiterov povratak doneti neku promenu. Mogućnost preseljenja iz solara stoji za period kraja leta od prilike....treba uraditi sve prediktivne tehnike i tačno videti šta se ovde dešava
Draga Snežana,
nikada ne razmišljajte negativno. Naročito zato što je i dete sa vama. Samo lepe misli nose dobre okolnosti. Sve je promenljivo :)

Draga Andjela ,nisam sigurna da ću ovde na ispravan način nešto upisati ali želim da ss zahvalim na odgovoru.
Ne znam bas najbolje kako funkcioniše forum,čak sam malopre slučajno ušla da vidim da li ima odgovora 🫣
U svakom slučaju veliko hvala..Predala sam za vize za mene i dete 11.juna pa sad čekamo i vrlo je izvesno da ćemo otići ako me zdravlje posluži jer 🫣meni kao jednom baksuzu uvek mora nešto da se ispreči na putu.
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela,
uskoro mi predstoji selidba u novu nekretninu u novo mesto sa partnerom. Da li možeš da mi kažeš nešto više povodom toga, u smislu "kako će da bude", da li je to dobra stvar, ili bilo šta što možeš da vidiš, mnogo bih cenila tvoj odgovor. Unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu :-+
Datum: 20.08.1991. u 19:30 B.Topola
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
24 Sep 2025, 08:55
Draga Anđela,
uskoro mi predstoji selidba u novu nekretninu u novo mesto sa partnerom. Da li možeš da mi kažeš nešto više povodom toga, u smislu "kako će da bude", da li je to dobra stvar, ili bilo šta što možeš da vidiš, mnogo bih cenila tvoj odgovor. Unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu :-+
Datum: 20.08.1991. u 19:30 B.Topola
EllisW2JAAAACAAC9.JPG
EllisW2JAAAACAAC9.JPG (45.93 KiB) Pregledano 58693 puta
Draga Ellis,
za ovakav odgovor bilo bi potrebno da makar uradim uporedni horoskop sa partnerom ako ne i Vaš godišnji horoskop. Ono što ja mogu reći iz natala je da ćete se morati prilagoditi više Vi njemu nego on Vama. Nekretnina može biti nova i lepa, bar po Vašem natalu, što olakšava stvari. Solarni povratak upravo pokazuje promene na ili u domu življenja, a jedini kritičan period za ego je period odmah nakon Nove godine. Trebalo bi kratko da traje.
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela,
šaljem ti i njegov datum rođenja pa ako možeš da uporediš sa mojim kako si rekla. On: 29.9.1988. 10:10, B.Topola.
Kako je njemu prikazana selidba, sve što možeš da kažeš(vidiš), a da ti ne oduzima puno vremena.
Puno ti hvala i cenim jako svaki tvoj odgovor:-*
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Za treću osobu se ne gleda. Može samo on da pita. Jedino upoređivanje aspekata što vam sada ne znači mnogo obzirom na to da se već useljavate zajedno
nena1984

Poruka od nena1984 »

Draga Andjela,interesuje me mogucnost kupovine kuće ili kupovine placa i igradnje montazne kuce.za sad sam odlucila da izdam stan i preselim se privremeno kod partnera koji zivi u kuci sa svojom majkom.gledajuci moje solarne povratke cini mi se da bi 2027 mozda bila ta godina konacnog preseljenja ali nisam sigurna jer i moja majka koja je vlasnica mog stana treba da se slozi sa prodajom stana i kupovinom kuce.bila bih ti jako zahvalna ako mozes malo da pogledas :D rodjena sam 11.03.1984 u 23:55 u Beogradu.u solaru 2027 imam mars na ic,a zanimljivo mi je da sam se selila svaki put kad je solarni mars bio u cetvrtoj kuci.mada razumem da ne mora da znaci...hvala unapred :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

nena1984 piše:
05 Feb 2026, 15:48
Draga Andjela,interesuje me mogucnost kupovine kuće ili kupovine placa i igradnje montazne kuce.za sad sam odlucila da izdam stan i preselim se privremeno kod partnera koji zivi u kuci sa svojom majkom.gledajuci moje solarne povratke cini mi se da bi 2027 mozda bila ta godina konacnog preseljenja ali nisam sigurna jer i moja majka koja je vlasnica mog stana treba da se slozi sa prodajom stana i kupovinom kuce.bila bih ti jako zahvalna ako mozes malo da pogledas :D rodjena sam 11.03.1984 u 23:55 u Beogradu.u solaru 2027 imam mars na ic,a zanimljivo mi je da sam se selila svaki put kad je solarni mars bio u cetvrtoj kuci.mada razumem da ne mora da znaci...hvala unapred :D
nena1984W2JAAAACAAC5.JPG
nena1984W2JAAAACAAC5.JPG (106.15 KiB) Pregledano 58581 put
Draga neno1984
za ovakve odgovore nije dovoljan solarni povratak. Ovde bi trebalo gletadi i majčine aspekte preseljenja. Slobodna je volja, opet, hoće li ona pristati ili ne što ne zavisi od astrologije već od odnosa koji ste između sebe izgradile, poverenja. Što se tiče selidbe kod partnera to je divno, drago mi je da je tako, a naročito ako se slažete, međutim tu bi trebalo gledati uporedni horoskop. Elem, u ovom se solaru vidi dinamična, uzbudljiva i interesantna godina gde će biti veći akcenat na razvoj misli i unutrašnje ideje. Mesec solara stoji na zadnjem stepenu znaka Strelca i jeste krajnje vreme da se neke promene dese, preseljenje je svakako moguće, naročito u periodu leta 2026. godine. Sunce, međutim u prvoj kući u uklještenom znaku ukazuje da će mnogo stvari zavisiti ovog solara i od drugih ljudi, tako da je potrebno da se prvo fokusirate i razgovarate sa majkom prvo. Srećno :)
Pošalji Odgovor