Ljubav-brak
Re: Ljubav-brak
Cao Andjela, drugarica je odusevljena Vama i preporucila mi je forum.
Rodjena sam 11.1.1997. u 6:10, Uzice. Interesuje me sta mi kazete za ljubav. Nedavno sam raskinula sa deckom, ali mislim da ta prica nije gotova.
Hvala <3
Rodjena sam 11.1.1997. u 6:10, Uzice. Interesuje me sta mi kazete za ljubav. Nedavno sam raskinula sa deckom, ali mislim da ta prica nije gotova.
Hvala <3
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga mima97, meni je jako žao ali za trenutnu priču potrebna je čitava konsultacija uporednog horoskopa. OVde je konkretno tebi ljubav izuzetno bitna stavka, maltene najbitnija u životu. Opusti se malo, dok ne dođe ovaj pravi a što se "povratnika" tiče, to ti loše stoji - povrediće te opet. Udaćeš se odlično, za čudnog partnera ali će imati svoju nekretninu i brinuće o tebi
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav, 15.12.1976g 22.00h Prozor BiH. Strijelac-Djevica. Postavila bih sliku ali nisam sigurna da ce se moci otvoriti.
Zanima me ljubavni zivot -brak da li ce biti neke prilike vec dugo sam sama .Nisam se udavala. Da li bi mogao tranzitni saturn preko nata. Venere da donese nesto ozbiljnije na ljubavnom planu .
Zanima me ljubavni zivot -brak da li ce biti neke prilike vec dugo sam sama .Nisam se udavala. Da li bi mogao tranzitni saturn preko nata. Venere da donese nesto ozbiljnije na ljubavnom planu .
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Rejjan,Rejjan piše: ↑27 Jan 2021, 14:37Pozdrav, 15.12.1976g 22.00h Prozor BiH. Strijelac-Djevica. Postavila bih sliku ali nisam sigurna da ce se moci otvoriti.
ti si rođena u horoskopskom znaku Strelca što govori da je trebalo da odeš iz sredine u kojoj si rođena ali je mala statistička verovatnoća da se to desilo. Devica na Asc znak je problema vezivanja kod žena, ali ne zato što ti nešto nisi bila kako treba, već je prosto tako. Devica je sama po sebi "siromašan" znak kako ga neki astrolozi nazivaju, ne siromašan u pravom smislu te reči ali ne daje mnogo mogućnosti u životu. Vrh tvoje sedme kuće počinje u znaku Riba pa se kaže da osoba ne vidi jasno partnera. Vladar Jupiter aflikovan je u devetoj i to jeste predispozicija za nešto drugo, drugu bitnu vezu. Takođe je problem ljubavni život, naročito ako govorimo o tajnim ili platonskim vezama prema teškim ili starijim muškarcima. Mlađi te lažu. Oko 37.godine mogla je biti neka veza preko posla, ali se ona takođe po ovome neslavno završila. Međutim, stvari stoje tako da iz treće bitne veze možeš ostvariti vezivanje i porodicu. OVde se čak i vidi dete, ali ako nemaš svoje dece dete bi moglo biti partnerovo. Tvoje vreme tek dolazi. Mislim da je jako bitno da se aktiviraš jer Saturn ovde neće doneti ništa pozitivno preko Venere ali hoće Jupiter preko sedme kuće! Dakle, prati efemeridama Jupiter. Kad dođe na pola šeste kuće, tu bi se neko mogao pojaviti. Čuvaj se toga koji se sad pojavio. Ne sviđa mi se. Pozdrav
Hvala na odgovoru
. Mislila sam i na jupitera kada udje u sedmu da donese neku pozitivnu pricu u vezi ljubavi a da satur to uozbilji kada predje preko venere. Posto ce prelaziti 3 puta preko nje sto direktno sto retrog.
Ako mogu da pitam ova zadnja recenica sto ste napisali da vam se ne svidja sto ce se pojaviti je li to opet neki sarlatan ili neki povratak od bivsih ? Valjda cu prepoznati kada se pojavi pravi
. I jos nesto svi ti bivsi su skoro zivili i radili u inostranstvu ili su bili tamo pa se vratili. E sad da li ce i taj pravi dolaziti iz inos.pa da se ispuni simbolika ukljestenog strijelca u 4k. Jupiter u biku u 9k.trigon merkur u jarcu u 5k.vadar 1 i blizanaca u 10k. Mozda sam se nalupetala posto se ja ne razumijem u astrologiju samo ono sto procitam na inter.
Ako mogu da pitam ova zadnja recenica sto ste napisali da vam se ne svidja sto ce se pojaviti je li to opet neki sarlatan ili neki povratak od bivsih ? Valjda cu prepoznati kada se pojavi pravi
-
Vodolija15
Pozdrav Andjela,
Mozes li molim te da pogledas kakve su mi predispozicije sto se ljubnavi tice u narednom periodu? Skoro sam raskinula vezu na daljinu od nekoliko meseci. Hvala unapred!
Rodjena sam 15.02.1987. u 23:50, Kragujevac.
Mozes li molim te da pogledas kakve su mi predispozicije sto se ljubnavi tice u narednom periodu? Skoro sam raskinula vezu na daljinu od nekoliko meseci. Hvala unapred!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Rejjan, za stvari koje si naknadno pitala zaista je potrebna mnogo veća analiza. Ipak reći ću ti osnove: Povratnici - nikako. Zašto? Jupiter vladar 7 u startu u 9 - nestabilno i vuče na raskid ili razvod ili razlaz. Jupter ni jedan pozitivan aspekt ali uredno kvadrat sa Saturnom koji je retrogradni - povratnici, teškaši...aaaali, zašto te oni privlače? Jupiter u Biku - hvale se da su mnogo postigli da imaju materijalno ovo ili ono, ti tu padaš na pojam želje za sigurnošću što ti oni i na neki način obećavaju, ali lažu veruj ti meni. Stabilni su ko vreme u proleće (Jupiter kvadrat Satrun - nema stabilnosti) a inkonjunkcija na Mars još govori da su neki šljakeri a dodatno iskompleksiraniii i glumataju nešto a u stvari strašno. Venera je aflikovana upravo Saturnom. Ne znam kako očekuješ dobru priču od Saturn u 12, retrogradni, opozicija tranzit Saturn preko natalne Venere? Ovo je priča razočaranja i nemogućnosti. Mogućnost opet nečijeg povratka. Ne prihvataj to
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, ne postoji mogućnost da pogledam ljubav za period. Prosto za bilo šta u periodu potrebno je da se otvori sijaset tehnika, tj odradi godišnji:( Ti si Škorpion na Ascendentu obavezno progresivne tehnike se moraju gledati. Ono što ti mogu reći jeste da ćeš se odlično udati i da ti brak stoji kasnijeVodolija15 piše: ↑28 Jan 2021, 19:36Pozdrav Andjela,
-
Vodolija15
Hvala ti puno draga Andjela!Andjela Kostic piše: ↑28 Jan 2021, 21:09Draga, ne postoji mogućnost da pogledam ljubav za period. Prosto za bilo šta u periodu potrebno je da se otvori sijaset tehnika, tj odradi godišnji:( Ti si Škorpion na Ascendentu obavezno progresivne tehnike se moraju gledati. Ono što ti mogu reći jeste da ćeš se odlično udati i da ti brak stoji kasnijeVodolija15 piše: ↑28 Jan 2021, 19:36Pozdrav Andjela,
Moj Merkur u Lavu ( na kraju 7 kuce) je vladar 7 kuce u Blizancima. Kako analizirati planetu u drugacijem znaku, a u kuci spostvenog znaka, plus imam uklijesten znak Rak? Izgleda tako zanimljivo jer je komplicirano.