Poštovana, zanima me kako će se odvijati odnos između mene i mog "partnera" ( razdvojeni smo neko vrijeme ). Imamo dijete , nismo se nikad vjenčali i veza je od početka bila turbulentna.. Evo podaci za mene 27.11.1990, 14:16, Vinkovci, on 2.10.1995, 1:20, Pula.Lp
Ivana12621W2JAAAACAAC2.JPG (45.77 KiB) Pregledano 499 puta
Draga Ivana12621,
U oba slučaja sedme kuće, odnosno kuće prve bitne ljubavne veze ili braka stoje nestabilne okolnosti. Sve u zavisnosti od mnogo drugih faktora, recimo jeste li, bilo ko od vas već sa nekim živeli i drugih faktora zavisiće i stabilnost odnosa. Njegov je Mesec na Vašem Zenitu što ukazuje na porodičnu vezu a Venera na njegovom Jupiteru. Dakle, pored ostalih pokazatelja sinastrija je zaista dobra ali vi, svako za sebe, ima predispozicije jedno vreme teškoća u bračnim ili odnosima ozbiljne veze. Potrebno je svakako raditi detaljan uporedni da se vidi šta bi se moglo desiti jer se to iz natala ne može videti, već preko predikcija. U svakom slučaju ovde se mogu očekivati trzavice ali i divni zajednički trenuci...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav Anđela! Nadam se da ste dobro. Interesuje me polje ljubavi jer se ništa nije dešavalo duži period pa bih voleo da znam da li će biti neka dešavanja u skorije vreme ili da odustanem? Moji podaci: 21.5.1990 14:30h Beograd. Mnogo Vam hvala!
Pozdrav Anđela! Nadam se da ste dobro. Interesuje me polje ljubavi jer se ništa nije dešavalo duži period pa bih voleo da znam da li će biti neka dešavanja u skorije vreme ili da odustanem? Moji podaci: 21.5.1990 14:30h Beograd. Mnogo Vam hvala!
pikantno25W2JAAAACAAC6.JPG (47.41 KiB) Pregledano 484 puta
Draga pikantno25,
rođeni ste sa Ascendentom na stepenu pada Venere, a sa Venerom na vrhu osme kuće. Ovo je kompleksna situacija po pitanju ljubavi te treba uvek tražiti osobe slične sebi. Od početka ovog solara dakle kraja maja vidi se jaka želja za zajedništvom, sigurnošću pa čak i porodicom. Moj savet je da ne žurite nego radite na samopouzdanju, fizičkom izgledu ako ga niste doveli do perfekcije i manje se opterećujete hoće li neće li. Ovo Vam govorim iz razloga što zbog uticaja Južnog mesečevog čvora u brzini da nekog imate, možda upravo u periodu ove jeseni imate probleme. Očekuje Vas inteligentan i mudar partner koji deli iste porodične vrednosti
Zdravo svima, drugarica mi se zaljubila u oženjenog muškarca...
Šta može da bude između njih, postoji li mogućnost neke veze?
Ako može ukratko, postaviću sliku sinastrije
Hvala unapred:) https://horoscopes.astro-seek.com/horos ... a_vzduch=1&
Zdravo svima, drugarica mi se zaljubila u oženjenog muškarca...
Šta može da bude između njih, postoji li mogućnost neke veze?
Ako može ukratko, postaviću sliku sinastrije
Hvala unapred:) https://horoscopes.astro-seek.com/horos ... a_vzduch=1&
Draga, za treća lica se ne gleda, astrološka etika. Neka se sama prijavi i neka postavi svoje i njegove podatke pa ćemo videti šta možemo
Draga Anđela,
pre svega hvala ti na izdvojenom vremenu za naše odgovore, a ujedno i pomoć:-)
Htela bih da te pitam da li dolaze "izazovni" periodi u zajednici ili bilo šta što možeš da zaključiš kada pogledaš uporedni za mene i partnera.
Ja: 20.8.1991. 19:30 B.Topola
On: 29.9.1988. 10:10 B.Topola
Draga Anđela,
pre svega hvala ti na izdvojenom vremenu za naše odgovore, a ujedno i pomoć:-)
Htela bih da te pitam da li dolaze "izazovni" periodi u zajednici ili bilo šta što možeš da zaključiš kada pogledaš uporedni za mene i partnera.
Ja: 20.8.1991. 19:30 B.Topola
On: 29.9.1988. 10:10 B.Topola
EllisW2JAAAACAAC1.JPG (45.55 KiB) Pregledano 515 puta
Draga Ellis,
nemoguće je videti izazovne periode bez detaljno odrađenog uporednog horoskopa. Ali može se naravno pogledati osnovna sinastrija. On je ovde prikazan kao veoma društvena osoba i neko ko ima svoj cilj. Međutim, ima i svoje "bubice" te ćeš se trebati prilagođavati u tim situacijama. Osoba je koja voli lepe doterane ili reprezentativne devojke i žene koje su takođe nešto postigle. U dubini Duše, traži smiraj i stabilnost. Dok traju strasti i pažnja biće sve kako treba. Trebate da povedete računa sa novcem. Vaš je Mesec na njegovom Neptunu što nije naročita kombinacija i govori o "magiji" između partnera ali dok traje. Vaše je Sunce vrlo blizu njegove Venere a tu je i Vaš Jupiter. Nemojte previše finansijski ulagati naročito ako vidite da nema odgovora sa druge strane. Ipak, ovo je aspekt dopadanja, ekspanzije i zadovoljstva te nije ni čudo što se useljavate. Za više bi se morao raditi detaljan uporedni, ali generalno, biće trzavica koje su prebrodive
Draga Andjela,
Htela bih da vas pitam da li možete da mi kazete nešto vezano za moj brak, u poslednje vreme nismo u dobrim odnosima, da li je to samo trenutno stanje ili je vreme za kraj? Ja sam rodjenja 7.9.1986. 00:40 u Beogradu. Hvala unapred
Zdravo Andjela, prosle godine si mi rekla da ce se pojaviti neko sredinom leta. Medjutim, pojavio se bivsi , pocetkom jeseni, posle trinaest godina niotkuda.
Zanima me da li ima neke sanse izmedju nas.
Rodjena sam 17.09.1995.u Bijeljini u 9:40
On je rodjen 15.09.1995. U Bijeljini ali ne znam u koje vreme.
Unaprijed zahvalna
Draga Andjela,
Htela bih da vas pitam da li možete da mi kazete nešto vezano za moj brak, u poslednje vreme nismo u dobrim odnosima, da li je to samo trenutno stanje ili je vreme za kraj? Ja sam rodjenja 7.9.1986. 00:40 u Beogradu. Hvala unapred
Tina-86W2JAAAACAAC2.JPG (109.29 KiB) Pregledano 505 puta
Draga Tina-86,
iz natalnog horoskopa se vidi da je partner naporan, organičen a nekad ume biti i grub prema Vama. Međutim, ovo je prosto razlika u razumevanju, karakterima. Pozicije planeta ukazuju na netipičan brak, odnosno da on Vas opterećuje i prosto Vam smeta. Udali ste se za njega jer je delovao stabilno i sigurno ali onaj njegov teški deo karaktera videli ste tek u braku. Vi ste društvena osoba, on to ne voli. Vređanje a nekada i pretnje ovde stoje, a nije isključeno i to da radi šta poželi bez obzira što se sa Vama ništa dogovorio nije. Ovo nije u poslednje vreme. Ovako stoji životno. U ovoj su Vam solarnoj godini, a rođendan Vam je skoro bio moguće pozitivne totalne promene. Što ne znači da ćete se razvoditi ali postoji verovatnoća da se stvari rešavaju sledeće leto 2026. godine. Takođe, u kući bi moglo postati tenzično u periodu oko Nove godine. Vidi se i emotivna uznemirenost ali obzirom na poziciju Sunca, izborićete se, kakvu god odluku doneli