Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Ivana12621

Re: Astrologija

Poruka od Ivana12621 »

Noname piše:
05 Maj 2024, 11:13
Poštovana, ako možete reći nešto za polje ljubavi, kako ce se dalje odvijati odnos sa ocem djeteta.. nedavno smo se razisli, jako je turbulentno bilo od samog početka i psihicki mi je dosta tesko palo sve to.

D
Suzi

Poruka od Suzi »

Andjela Kostic piše:
19 Sep 2025, 08:38
Draga Suzi
obzirom na poziciju planeta mislim da bi Vama bilo bolje van braka, tj da ne potpisujete papire. Uvek možete početi da živite sa čovekom i videti da li je to to. Inače, Vama je pozicija kuće takva da se ne može jasno sagledati koji je sledeći signifikator s obzirom da je na granici između dva znaka vrh kuće. U svakom slučaju potrebno je uraditi uporedni horoskop koji bi dao jasne definicije ko je taj čovek u Vašem horoskopu i šta se može očekivati od te veze
Hvala puno na odgovoru. Ne znam njegovo vreme rodjena,datum je 13.02.1972.,Golubac,Srbija.
Ako mozete okvirno pogledati.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ivana12621 piše:
20 Sep 2025, 09:03
Noname piše:
05 Maj 2024, 11:13
Poštovana, ako možete reći nešto za polje ljubavi, kako ce se dalje odvijati odnos sa ocem djeteta.. nedavno smo se razisli, jako je turbulentno bilo od samog početka i psihicki mi je dosta tesko palo sve to.

D
Noname,
vidim da je Ivana12621 prebacila ovu poruku i hvala joj jer je nisam primetila.
Za bilo kakvu analizu potrebno je da se dostavi datum, mesto i vreme rođenja a najbolje je i oba partnera.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Suzi piše:
20 Sep 2025, 19:17
Andjela Kostic piše:
19 Sep 2025, 08:38
Draga Suzi
obzirom na poziciju planeta mislim da bi Vama bilo bolje van braka, tj da ne potpisujete papire. Uvek možete početi da živite sa čovekom i videti da li je to to. Inače, Vama je pozicija kuće takva da se ne može jasno sagledati koji je sledeći signifikator s obzirom da je na granici između dva znaka vrh kuće. U svakom slučaju potrebno je uraditi uporedni horoskop koji bi dao jasne definicije ko je taj čovek u Vašem horoskopu i šta se može očekivati od te veze
Hvala puno na odgovoru. Ne znam njegovo vreme rodjena,datum je 13.02.1972.,Golubac,Srbija.
Ako mozete okvirno pogledati.
SuziW2JAAAACAAC4.JPG
SuziW2JAAAACAAC4.JPG (46.56 KiB) Pregledano 425 puta
ovaj Vam je čovek nekako blizak ali je njegov Mesec tako pozicioniran da više daje prijateljski odnos. On traži u partnerki prijatelja. Nije imao sreće u ljubavi ranije, išao je strastima. Ovako ne vidim bitne konjunkcije ili druge aspekte, ali što se njega lično tiče, nezavisno od Vas, ne stoje mu stabilni odnosi kroz život. Ovde bi se takođe morala raditi detaljna analiza uporednog odnosa da se vidi koji je ishod, jer je Vaš Mesec takođe kod njega u osmoj kući što više ukazuje na neki interni, drugačije koncipiran odnos.....
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
08 Sep 2025, 12:46
Labella12 piše:
03 Sep 2025, 20:50
Draga Andjela,

Meni Progresivno Sunce ulazi u znak Djevica točno 30.10., natalno 8.polje,a Pluton u Vagu, natalno 9.polje.
Da li su progresije dio promjena vanjskih faktora, ili isključivo unutarnjih promjena osobe?

Hvala unaprijed 🥰
Draga Labella12,
više vuče na lične promene ali progresivno Sunce mnogo opširno pokazuje sliku i uopšteno. Potrebno je sagledati i ostale rasporede kretanja planeta
Draga Andjela, e Sunce mi je ušlo u 0° Djevica znak, nadam se novom poslu, šaljem molbe na sve strane svijeta. Merkur mi vlada 6 7 i 9 poljima.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nadamo se zajedno! :)
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
09 Okt 2025, 14:50
Nadamo se zajedno! :)
Hvala Andjela 🥰

PrSunce pravi trigon sa natalnim ASC i rJu, a sa natalnim Mjesecom opozicija -4orb. (Separacioni aspekt).

Pojma nemam što su applying i separacijski aspekti.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mislim da treba gledati sve, i progresije i solar. Pogledaj pisani deo šta stoji za ovaj period
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
10 Okt 2025, 11:41
Mislim da treba gledati sve, i progresije i solar. Pogledaj pisani deo šta stoji za ovaj period
Mjesec indicirana prvi dio perioda nestabilnost, ostali aspekti do marta '26. , borba, pokušaji, nezadovoljstvo.

Ne znam povezati progresivno Sunce, koje ulazi u nulti stepen 28.10 ( ja sam pogrešno zaključila da je već u tom stepenu).

Važno je da ne bankrotiram prije pronalaska posla. Šaljem molbe svaki dan. Još ništa.

Da li je pisao vezan za dronove u simbolici Urana, jer imam Uran na MC, i jako mi je zanimljiv taj sektor.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

To ne mogu znati. Mogu znati samo da sa Uranom ide nagli preokret, te je posao svakog časa moguć.
Pošalji Odgovor