Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Mimi piše:
24 Jul 2020, 23:00
U kom periodu bi postojala mogucnost eventualnog pomirenja? (Ako to uopste budem zelela) Krajem septembra?
Ja to ne znam jer za bilo kakvu mogućnost potrebno je da se uradi uporedni na žalost :(
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Mimi

Poruka od Mimi »

Vazi Andjela, hvala puno na svim odgovorima <3
NATASA

Poruka od NATASA »

Pa sta da radimo kada je urednica na prethodnom forumu terala "mak na konac".Resli smo se ogranicenja sad mozemo slobodno da se izrazavamo :D Pa ne znam koje filozofije da se trenutno drzim?Da li da bacim niz vodu sve i krenem od nule ili da se mlatim jos neko vreme i cekam neke bolje dane ?

Oooo devojko dobro došla!!!!
Ovo je članica koja je ostala kratkih rukava na drugom forumu. Sada ćemo videti šta se tu dešava i to detaljnije, jer je NATASA i sama po malo astrolog :). Vodolija na Ascendentu gde ti je Jupiter u konjunkciji sa prvim vladarem Ascendenta Uranom ipak govori o sreći kroz život generalno. Problem je u tome što je i Saturn i Jupiter trenutno u retrogradnom hodu i ovo će se abnormalno stanje zadržati do sredine septembra. Prvo će popustiti Jupiter, tj preći u direktno stanje. Odmah ćeš osetiti olakšanje na polju satusa i ega. Zašto? Pa, Jupiter vlada Suncem delimično a znak Riba kojim vlada je uklješten u prvoj kući. Normalno je da si pogubljena i da ne znaš šta bi dalje. Sve je "mutna voda" za tebe trenutno upravo zato što Jupiter ne ide napred nego te na neki način sabotira, koči i sputava. Ovome se pridodaje priča statusa gde ti u karijeri trenutno mora biti isto komplikovana priča usled dejstva Jupitera na Zenit (Jupiter vlada znakom Strelca a on se nalazi na tvom Zenitu). Ne sekiraj se. Mnogo je ljudi trenutno u velikim problemima zbog Božijeg krsta koji je vladao kao kompleksna nebeska slika od 2018. pa na ovamo. Elem, stvari sa poslom raščistiće se verujem do kraja septembra a još će ti bolje biti krajem decembra meseca kada i Saturn krene direktno. Do tada te molim da se ne sekiraš. Samo to. Prosto je period stagnacije i ataka na tvoju ličnost i onda kad je atak i onda kada ga ti tako doživljavaš. Znaš i sama da kod tebe deluju i direkcije i pokazuju period oko 40. godine kao izuzetno afirmativan kao i potencijalno srećan. Nadam se da si zadovoljna. Pitaj slobodno još ako sam nešto preskočila :)
[/quote]
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Drage moje članice i članovi,
uglavnom ćete moći da pišete noramlno kao i na prethodnom forumu jer je moj urednik napravio tu mogućnost :) odobriće sve postove sem kada se prijavljujete i puštate prvi post :), tako se štitimo od spama.
Elem, polako ćemo ovaj forum napraviti da bude lak za upotrebu :)
NATASA

Poruka od NATASA »

Slika
Lija

Poruka od Lija »

Slika

Draga Anđela, nemam nekih preteranih pitanja, budući da si mi i detaljno analizirala natal. Nedavno sam se iznenada preselila u inostranstvo (ukazala mi se prilika i odlučila sam da je iskoristim, što se slaže sa onim kad si mi rekla da će mi se uvek dešavati nagle promene u životu), i dalje mi je psihički dosta težak period (tako već 2 godine, bukvalno od kada je Saturn u jarcu, kontam da je zato jer sam cela kardinalna, pa da pojačano deluje :D ). Vaga naravno ne bi bila vaga da je prvenstveno ne interesuje ljubav, pa ako imaš nešto interesantno da mi kažeš na tom polju, to ću uvek da saslušam :D ali šaljem poruku više radi podrške i provere da li je moguće postavljanje slika. Ja iskreno više volim kada ljudi postave svoj natal, a ne samo podatke, tada jasnije povezujem kada čitam odgovore koje šalješ. :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga lija,
izuzetno mi je drago da si uspela postaviti sliku, iskreno ja još nne znam kako :D
ti znaš da je kod tebe moguće putem tranzita utvrditi neka pitanja, trenutno i možda za duži period ali da je definitivno potrebno uraditi ozbiljan godišnji horoskop. Ali hoću naravno, kroz natal da vidim šta se dešava :)
Tebi naravno jeste izuzetno težak period usled tranzita ne samo retrogradnog Saturna nego i zbog opoziije koju imaš kroz kuću 1 i 7. Moj ti je savet da iskuliraš koliko god je to moguće, jer Saturn kreće direktno na jesen. Tebe će u toku 2021 godine čekati "vatrena godina" gde ćeš verovatno i otići u inostranstvo (trenutno je Jupiter retrogradni i to možda malo koči stvari) ali inostranstvo ti definitivno želi dobrodošlicu već od polovine septembra meseca:)
Što se ljubavi tiče, tu je malo komplikovana slika...naime ti trebaš proći jedan komplikovaniji životni period i u toku 2021.godine i svako vezivanje može biti bolno, ne zato što je to neki loš mladić nego zato što ti sama sa sobom sazrevaš duhovno, ovo je period za tako nešto. Stoga, drži se, čuvaj svu pozitivnu energiju i ako je moguće da se ni za koga emotivno puno ne vezuješ jer će ta opozicija delovati neko vreme. Manja sreća u ljubavi očekuje te u periodu septembra meseca gde bi mogla i upoznati nekog momka, prijatelja koji tačnije dolazi iz polja prijatelja. Molim te, piši ako se nešto dešava i kači opet svoj natal! Gledaćemo i tada. Ipak, Saturn u prvoj kući obećava teškoće na ličnom planu upravo zato da bi kasnije došlo bolje vreme. HVALA OD SRCA na podršci i ostajemo da se ovde kuckamo. Čuvaj se
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NATAŠA,
ovaj tip je izuzetno težak i komplikovan lik. Ja verujem da te on puno privlači, sve je to jasno i zašto, ali je to osoba koja daje malo a traži mnogo energije...to znači da će te svakako iscrpeti. Njemu ne stoji dugo održanje odnosa naročito ne sa osobama pametnim i samosvesnim kakva si ti! On je na svoju ruku i prosto uživaj dok traje :)
NATASA

Poruka od NATASA »

Hvala<33333 A jel moze mala astro analiza ove relacije sunce-pluton pa prekoputa mesec pa los sa merkurom .Venera i mars u devici.Da ga ne znam opisla bih ga ovako
planete u devici -mora biti odmeren ,obican,skroman.Sunce -pluton -spijunira ,prati,provocira .Sunce opozicija mesec je uvek neko lazno predstavljanje ,kao da neko ispipava teren pre neko sto odluci kako da se postavi.Mesec-pluton-kako nekog namamiti a posle pokazati pravo lice veciti hobi.I za kraj merkur-mesec-muska alapaca.E sad ako sam neki aspekt pogresno definisala ispravi me.A da mesec u ovnu stalno gubi zivce i zvoca :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NATAŠA,
Sunce u stelijumu planeta obavezno priča priču neke prošlosti, priču pretka na koga se natus genetski samo nadoveže, priču dela duše pretka ili cele duše koja se inkarnira u novom vremenu kao što se to ovde dešava. Podatke sam nekako izgubila, pa mi sada smeta jer moram kucati a da se stalno vraćam na sliku...Ali, Sunce opozicija Mesec, sve da nema ostalih planeta oko Sunca govori o unutrašnjem antagonizmu osobe na dubljem nivou. To znači da su mama i tata kardinalno različiti ljudi i da se tu u startu energije nisu uklopile. Ovo je slika majke koja se, zato što je iz ratoborne lože, protivi ocu gde on kao dete dobija neusađenu energiju porodica. Ovo ne znači da su roditelji loši ljudi, niti znači da ga nisu čuvali, jednostavno on u sebi nosi tu njihovu razliku, koja se u veći broj statističkih slučajeva sprovede i kao razvod roditelja ili svađe i slično...Ono što je ovde veeeeliki problem jeste tačno vreme. Mi ne znamo da li dečko jeste ili nije RIba to prvo, drugo, na kom je stepenu Ascendent? Zašto? Prsto zato što ne znamo je li mu je Sunce u uklještenom znaku ili ne. Ako jeste, ovo je osoba koja ima drugo lice, na koje nije ponosno, koje ne pokazuje a uvek će ići kroz neku dozu frustracije u vidu nečeg čudnog u karakteru. Npr ako je osoba sklona da juri žene, to znači da ovde ženski princip u njemu vrišti, nije iskazan kako treba i dolazi se do zaključka da Sunce jeste uklješteno i da je to način pražnjenja usled frustracije koja se nosi prema ženama (Pluton je u opoziciji sa Mesecom pa su pretpostavke različite, od toga da ga je tukla majka do toga da ga je otkačila neka devojka bez pardona u koju je bio fatalno zaljubljen 5 godina (orbis između Meseca i Plutona je 5 a 5 je uvek neka ljubav). Stelijum ovde toliko priča da bih morala da napišem roman, a to nije cilj Cilj je da ti shvatiš da je tvoje Sunce njemu verovatno blizu Asc ili na Asc ako je ovo tačno, da si ti njemu "zasijala" kao nekakav vid autoriteta, da ti se iz nekog razloga divi. Venera je blizu tvoga MEseca, znak naklonosti sa obe strane ali kog kvaliteta? Kvaliteta Ovna, pa je strast jaka, te ti ne vidiš realno jer je kod tebe tu i Mesec ali ne i kod njega. Mesec su duboke emocije pa ti njemu možeš dati duboke emocije ali u samom startu je kod tebe konjunkcija Meseca i Marsa iz koje trebaš pobeći kad su emocije u pitanju. Ovaj aspekt trebaš ugraditi u posao, jer si neverovatno sposobna za menadžera, lidera i vođu smene npr a za ljubav ovo nije. Nego, iskoristi ti njega maksimalno :), a za dalje treba zaista i vreme rođenja i mnogo ozbiljnije da se uradi uporedni. Svejedno, iz opšteg sagledavanja ne vidim neki problem između vas dvoje koliko je on problem za sebe i time ne može napraviti kvalitetno zajedništvo dugo...
Pošalji Odgovor